sir mordred
Üye
dark cm ye halo özelliğini nasıl koyabilirim
Koyamazsın.
dark cm ye halo özelliğini nasıl koyabilirim
nie rom editleme şeklinde yapsam olmaz mıKoyamazsın.
nie rom editleme şeklinde yapsam olmaz mı
uzun iş peki yapabilecek bi arkadaş var mıHayır basitçe dosya ekleyip çıkararak halo özelliğini entegre edemezsin romu halo için gerekli değişikliklerle birlikte yeniden derlemen lazım
uzun iş peki yapabilecek bi arkadaş var mı

sir mordred konuyla ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederim![]()

) yardımcı olursanız memnun olurum 
Bende denedim bu gun romu fakat ayni problem bende de olustu kasma meydana geldi hurtsky kernel yukledimbig mem 368 verim alamayinca 10.1 e dondumSir mordred hocam sizin kullandiginiz rom hangisi
cm10.1 beta3 kullanıyorum ama yakında tekrar cm11'e geçicem
Hocam peki cm11 in hangi surumu daha iyi bi kactane var biiliyorsun cyanfox falan deneme firsatin oldumu hangisini onerirsin bu konudaki rom haricindeART'ta beklenmedik olayların olmasını normal karşılıyorum çünkü ART daha stabil değil google tarafından geliştiriliyor ve bir sonraki android sürümünde stabil olur stabil olmaması sebebiylede experimental yani deneysel bu yüzden developer options içerisinde yani geliştirici seçenekleri içerisine gizlenmiş(ART'ta lagların olması xda'da rapor edildi ama ART deneysel olduğu için kimse bu sorunların sorun olduğunu kabul etmiyor ve bu yüzden üstüne gitmiyorlar)
Hocam peki cm11 in hangi surumu daha iyi bi kactane var biiliyorsun cyanfox falan deneme firsatin oldumu hangisini onerirsin bu konudaki rom haricinde
Benim romda söyle bir sorunum var telefon çalarken ekran gelmiyor çok geç geliyor veya normal zaman da ekranı açmak için menu tuşuna bastığımda ekran gelmiyor 20 sn sonra felan geliyor (bu zaman içerisinde tuşa basmaya devam ediyorum) yardımcı olursanız memnun olurum
Yanlış konuya yazmışım Pardon bu dediklerim 10. 1 için
Bende niye bu kadar fazla oluyor ki anlamadım performans ayarlarından birşey farketmez herhalde
romu temiz yüklediğinden eminsindir umarım?