[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
nie rom editleme şeklinde yapsam olmaz mı

Hayır basitçe dosya ekleyip çıkararak halo özelliğini entegre edemezsin romu halo için gerekli değişikliklerle birlikte yeniden derlemen lazım

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

scandall20

Üye
Hayır basitçe dosya ekleyip çıkararak halo özelliğini entegre edemezsin romu halo için gerekli değişikliklerle birlikte yeniden derlemen lazım
uzun iş peki yapabilecek bi arkadaş var mı

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
sir mordred konuyla ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bu konudaki gapps art uyumlumu bilen varmi arkadaslar

stackbyte

stackbyte

Üye
sir mordred hocam bu wonder'da sürücü modu yok mu yada program ile yapma şansımız yok mu ? Yeri burası değil ama farkındayım bilen var mı yada bu sürümde var mı ?

spazmol

spazmol

Üye
Benim romda söyle bir sorunum var telefon çalarken ekran gelmiyor çok geç geliyor veya normal zaman da ekranı açmak için menu tuşuna bastığımda ekran gelmiyor 20 sn sonra felan geliyor (bu zaman içerisinde tuşa basmaya devam ediyorum :D) yardımcı olursanız memnun olurum :)
Yanlış konuya yazmışım Pardon bu dediklerim 10. 1 için

Son düzenleme:
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bende denedim bu gun romu fakat ayni problem bende de olustu kasma meydana geldi hurtsky kernel yukledimbig mem 368 verim alamayinca 10.1 e dondumSir mordred hocam sizin kullandiginiz rom hangisi

sir mordred

sir mordred

Üye
Bende denedim bu gun romu fakat ayni problem bende de olustu kasma meydana geldi hurtsky kernel yukledimbig mem 368 verim alamayinca 10.1 e dondumSir mordred hocam sizin kullandiginiz rom hangisi

cm10.1 beta3 kullanıyorum ama yakında tekrar cm11'e geçicem

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm 11 de kasmalar var sebebi ne olabilir art i aktif yaptim big memm 368 hurtsky kernel yukledim yine kasma var

sir mordred

sir mordred

Üye
ART'ta beklenmedik olayların olmasını normal karşılıyorum çünkü ART daha stabil değil google tarafından geliştiriliyor ve bir sonraki android sürümünde stabil olur stabil olmaması sebebiylede experimental yani deneysel bu yüzden developer options içerisinde yani geliştirici seçenekleri içerisine gizlenmiş(ART'ta lagların olması xda'da rapor edildi ama ART deneysel olduğu için kimse bu sorunların sorun olduğunu kabul etmiyor ve bu yüzden üstüne gitmiyorlar)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
cm10.1 beta3 kullanıyorum ama yakında tekrar cm11'e geçicem

ART'ta beklenmedik olayların olmasını normal karşılıyorum çünkü ART daha stabil değil google tarafından geliştiriliyor ve bir sonraki android sürümünde stabil olur stabil olmaması sebebiylede experimental yani deneysel bu yüzden developer options içerisinde yani geliştirici seçenekleri içerisine gizlenmiş(ART'ta lagların olması xda'da rapor edildi ama ART deneysel olduğu için kimse bu sorunların sorun olduğunu kabul etmiyor ve bu yüzden üstüne gitmiyorlar)
Hocam peki cm11 in hangi surumu daha iyi bi kactane var biiliyorsun cyanfox falan deneme firsatin oldumu hangisini onerirsin bu konudaki rom haricinde

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam peki cm11 in hangi surumu daha iyi bi kactane var biiliyorsun cyanfox falan deneme firsatin oldumu hangisini onerirsin bu konudaki rom haricinde

bildiklerim cyanfox,ringa linga,beam kat,DarkCM var ama görsellik istiyorsanız performanstan vazgeçmek zorundasınız ayrıca cyanfox,ringa linga ve beam katı denemedim ama DarkCM'i denedim(multiwindow içeren tek rom olduğu için) darkcm fena değil deneyebilirsiniz ama katıksız saf cm11 performans için her zaman daha iyidir
Benim romda söyle bir sorunum var telefon çalarken ekran gelmiyor çok geç geliyor veya normal zaman da ekranı açmak için menu tuşuna bastığımda ekran gelmiyor 20 sn sonra felan geliyor (bu zaman içerisinde tuşa basmaya devam ediyorum :D) yardımcı olursanız memnun olurum :)
Yanlış konuya yazmışım Pardon bu dediklerim 10. 1 için

gecikme bende de var ama bahsettiğin kadar fazla değil sadece 1-2 saniye(ekranı açmada) gelen çağrılarda ise bu süre 3-4 saniye gözlemlediğim kadarıyla

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
spazmol

spazmol

Üye
Bende niye bu kadar fazla oluyor ki anlamadım performans ayarlarından birşey farketmez herhalde

scope_123

Üye
Cm11 de biraz kasmalar var. Subway surf de arada bir takilma yasadim. Uygulama acma hizi vs iyi ama rahatsiz edici takilmalar mevcut. Bugun cm10.1 e geri dondum biraz gelsimesi gerek.

Üst Alt