[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

eren2934

eren2934

Üye
Arco nun google plus adresi

• Beğen
Tepkiler: Mücteba

sir mordred

sir mordred

Üye
Lanet olsun su isler git al bi s4 bak keyfine birilerinin eline bakiyoruz su samsung da guncellemw vermedi ya bize yaziklar olsun birakin s4 u gidicem z1 alicam bnden samsing a para cikmaz artik yeter!! :@

ben zaten bir daha hangi telefonu alırsam stock rom kullanmam telefonu aldığım ilk günde cyanogenmod yüklerim bundan eminim s4 mini'yi seçmemin nedeni ise samsung değil arco ben bu adama samsungdan daha fazla güveniyorum ve bu cihazın en azından 3-4 yıl official CM alacağından da şüphe yok ayrıca samsung diğer şirketlere nazaran(sony hariç) kaynak kodlarını vermede geliştiriciler için daha iyi bir firma.ve s4 değilde s4 mini almamın sebebide tam olarak Eren'in bahsettiği olay s4,s3 ve türevleri exynos chipset kullanırlar ve exynos geliştiriciler için tam bir çiledir(üzerinde oynamalar,değişiklikler yapması çok zordur) ama snapdragon tabanlı chipsetler üzerinde oynamaların yapılabileceği geliştiriciler için en iyi chipset'tir. dolayısıyla cihaz alırken bunuda göz önünde bulundurun

• Beğen
Mücteba

Mücteba

Üye
goldta s4 mininin fiyatına baktım 880 tl idi almak isteyenlere

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
goldta s4 mininin fiyatına baktım 880 tl idi almak isteyenlere

eyvallah bilgilendirme için ayrıca düşünüyorumda seneye kadar şuanki galaxy w'yi kullansam acaba seneye s4 mini kaça iner?

• Beğen
Mücteba

Mücteba

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred ve hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Neyseki agustos ayinda s4 minim olacak bedavaya :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve Mücteba
sir mordred

sir mordred

Üye
  • Beğen
efe574

efe574

Üye
oyunları deneyen varmı mk4 nova3 gıbı acmadan atıyor romdanmı kaynaklı once acılıyordu yukleyın ce

scope_123

Üye
ben zaten bir daha hangi telefonu alırsam stock rom kullanmam telefonu aldığım ilk günde cyanogenmod yüklerim bundan eminim s4 mini'yi seçmemin nedeni ise samsung değil arco ben bu adama samsungdan daha fazla güveniyorum ve bu cihazın en azından 3-4 yıl official CM alacağından da şüphe yok ayrıca samsung diğer şirketlere nazaran(sony hariç) kaynak kodlarını vermede geliştiriciler için daha iyi bir firma.ve s4 değilde s4 mini almamın sebebide tam olarak Eren'in bahsettiği olay s4,s3 ve türevleri exynos chipset kullanırlar ve exynos geliştiriciler için tam bir çiledir(üzerinde oynamalar,değişiklikler yapması çok zordur) ama snapdragon tabanlı chipsetler üzerinde oynamaların yapılabileceği geliştiriciler için en iyi chipset'tir. dolayısıyla cihaz alırken bunuda göz önünde bulundurun

samsung daha popüler evet ama sırf bize yaptıkları için inadına samsung almam diye düşünüyorum. bunların olacağını bilseydim o gün evden dışarı bile çıkmazdım o derece. günde 2 rom değiştirir oldum bi stabile bişey bulamadık. stock a dönüyorum aman allahım bu ne diyorum. tekrar custom rom. çok zamanım gitmiştir geçen nisandan beri. abimde s3 var dün gece güncelleme geldi mis gibi yüklendi adamne uğraştı ne birşey yaptı biz s3 e benzesin diye cirit atıyoruz romlarla. bi de telefıonu messajlaşma arama için kullanıyor sadece bana bıraksa bi telefonu :D :D

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Türkçe dil desteği var mı ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Ne olur ne olmaz sorayım dedim :Dİnstallion aborted hatası alıyorum yüklerken acilll yardımmmmmmmm

profilinde telefon modelinin galaxy mini 2 olduğu yazıyor umarım bu konudaki galaxy w romunu galaxy mini 2'ye yüklemeye çalışmamışsındır?

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
profilinde telefon modelinin galaxy mini 2 olduğu yazıyor umarım bu konudaki galaxy w romunu galaxy mini 2'ye yüklemeye çalışmamışsındır?

Yok artık :D Yok öyle nişey yapmadım tabikide wonder de var ona yüklerken bu hatayı aldım.

Üst Alt