Lanet olsun su isler git al bi s4 bak keyfine birilerinin eline bakiyoruz su samsung da guncellemw vermedi ya bize yaziklar olsun birakin s4 u gidicem z1 alicam bnden samsing a para cikmaz artik yeter!!![]()
goldta s4 mininin fiyatına baktım 880 tl idi almak isteyenlere
bence 700 kadar iner diye dusunuyorumeyvallah bilgilendirme için ayrıca düşünüyorumda seneye kadar şuanki galaxy w'yi kullansam acaba seneye s4 mini kaça iner?
şimdiden hayırlı olsunNeyseki agustos ayinda s4 minim olacak bedavaya![]()

Neyseki agustos ayinda s4 minim olacak bedavaya![]()
inşallahsenin adına sevindim inşallah ilerde buradaki maxicepteki tüm galaxy w kullanıcıları s4 mini kullanıcıları olarak yeniden toplanırlar
ben most wantedi denedim kasma yasanmadıoyunları deneyen varmı mk4 nova3 gıbı acmadan atıyor romdanmı kaynaklı once acılıyordu yukleyın ce
ben zaten bir daha hangi telefonu alırsam stock rom kullanmam telefonu aldığım ilk günde cyanogenmod yüklerim bundan eminim s4 mini'yi seçmemin nedeni ise samsung değil arco ben bu adama samsungdan daha fazla güveniyorum ve bu cihazın en azından 3-4 yıl official CM alacağından da şüphe yok ayrıca samsung diğer şirketlere nazaran(sony hariç) kaynak kodlarını vermede geliştiriciler için daha iyi bir firma.ve s4 değilde s4 mini almamın sebebide tam olarak Eren'in bahsettiği olay s4,s3 ve türevleri exynos chipset kullanırlar ve exynos geliştiriciler için tam bir çiledir(üzerinde oynamalar,değişiklikler yapması çok zordur) ama snapdragon tabanlı chipsetler üzerinde oynamaların yapılabileceği geliştiriciler için en iyi chipset'tir. dolayısıyla cihaz alırken bunuda göz önünde bulundurun

İnsallah dostum bunu cok isterimsenin adına sevindim inşallah ilerde buradaki maxicepteki tüm galaxy w kullanıcıları s4 mini kullanıcıları olarak yeniden toplanırlar

Türkçe dil desteği var mı ?
Bütün cm romlarında var
İnstallion aborted hatası alıyorum yüklerken acilll yardımmmmmmmmNe olur ne olmaz sorayım dedimİnstallion aborted hatası alıyorum yüklerken acilll yardımmmmmmmm
profilinde telefon modelinin galaxy mini 2 olduğu yazıyor umarım bu konudaki galaxy w romunu galaxy mini 2'ye yüklemeye çalışmamışsındır?
Yok öyle nişey yapmadım tabikide wonder de var ona yüklerken bu hatayı aldım.Yok artıkYok öyle nişey yapmadım tabikide wonder de var ona yüklerken bu hatayı aldım.
Tekrar indirCwm sürümünü güncelle