[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Yeni surumu ve paylastigin gappsi kurdum tapatalk titanium gibi bi kac program calismadi onlari etkinlestirmenin bi yolu var mi

Maalesef bazı uygulamalar henüz ART uyumlu değil whatsapp da öyle(yani uygulamanın kendisi hatalı bu sebepten uygulama geliştiricisinin uygulamasını güncellemesi lazım) bu sebepten yapacak bişey yok

bayfeat

bayfeat

Üye
Arkadaşlar buna Xperia Z klavyesi ekleyebiliyormuyuz ? bilen varsa yardımcı olurmu

genco15

genco15

Üye
Maalesef bazı uygulamalar henüz ART uyumlu değil whatsapp da öyle(yani uygulamanın kendisi hatalı bu sebepten uygulama geliştiricisinin uygulamasını güncellemesi lazım) bu sebepten yapacak bişey yok
Hmm peki bu performans ayarlarndaki seceneklerin ne demek olduguni anlatan bi konu var mi aradimda bulamadim

herodark16

Üye
Tek kelimeyle inanılmaz son versiyonu kurdum bide üstüne hurtsky rev3 kurdum performance ayarlarından smartassv2 ve sio yu aktif yaptım işlemciyide 1.8e overclock ladım antutuda tamı tamına 8530 skor aldı bi zamanlar cm9la 6000 civarını görüyordum şimdiyse nerdeyse 9000 i görüyoruz bu da %50 performans artışı demek
Kardeşim bende ayarlarda performans kısmı yok ne yapıcam ?

aJHier

aJHier

Üye
son çıkan sürümü gercekten cok iyi.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

tarık_07

Üye
cm10.1 e geri döndüm daha cm11 in zamanı var .
o yuzden kesin bişi diyemicem scprit radyoyla ilgili.
Cm 10.1'de çalışıyormu peki sprit radyo uygulaması? Cm9'dan sıkıldım geçmek istiyorum cm 10.1'e.

bilen19

bilen19

Üye
Cm 10.1'de çalışıyormu peki sprit radyo uygulaması? Cm9'dan sıkıldım geçmek istiyorum cm 10.1'e.
Hocam senin icin indiriyim desim ama spirit radio diye bir sey cikti 20 kisi indirmis o degildir diye indirmedim :)) tuneln radio var ben onu kullaniyorum gayet iyi calisiyor ancak internet baglantisi lazim tabi :( ancak gecmeni tavsiye ederim rom iyi hakimsindir zaten romaArkadaşlar rom'lar neden guncellenmiyor acaba ( 10.1 - 11 ) benim ingilizce az, sınavlardan falan bahsediliyor ama pek emin degilim arco kral genc birimi :)

sir mordred

sir mordred

Üye

Spirit fm tüm android sürümlerinde çalışıyor ben şuan cm10.1 kullanıyorum ve spirit fm yüklü gayette güzel çalışıyor indirme linkini bulamayanlar için apk dosyasını upload edebilirimCm11e zaten yeterince hızlı güncelleme geliyor arne 12-13 günde toplamda 6 güncelleme çıkardı ve bepimiz unutmamalıyız ki bu adamlar bu işi para alarak yapmıyorlar hobi amaçlı boş zamanlarında yapıyorlar ve onlarında hepimizin olduğu gibi ailevi sosyal hayatları var üstelik arne yeni aldığı s4 minisiyle uğraşıyor bu sebepten yani son soruna gelince arne sanırım 30-35 yaşlarında

tarık_07

Üye
Spirit fm tüm android sürümlerinde çalışıyor ben şuan cm10.1 kullanıyorum ve spirit fm yüklü gayette güzel çalışıyor indirme linkini bulamayanlar için apk dosyasını upload edebilirimCm11e zaten yeterince hızlı güncelleme geliyor arne 12-13 günde toplamda 6 güncelleme çıkardı ve bepimiz unutmamalıyız ki bu adamlar bu işi para alarak yapmıyorlar hobi amaçlı boş zamanlarında yapıyorlar ve onlarında hepimizin olduğu gibi ailevi sosyal hayatları var üstelik arne yeni aldığı s4 minisiyle uğraşıyor bu sebepten yani son soruna gelince arne sanırım 30-35 yaşlarında
Elimde hafıza kartı yok, telefon hafızamda yeterli değil bu yüzden yedek alamıyorum. Dolayısıyla sistemi bozmak istemiyorum sırf deneme amaçlı. Acaba cm9 final sürümüne göre bi değerlendirme alabilirmiyim sizden? Pil ve diğer performanslar? Acaba geçiş yapmalımıyım yoksa finalini mi beklemeliyim?

aJHier

aJHier

Üye
Elimde hafıza kartı yok, telefon hafızamda yeterli değil bu yüzden yedek alamıyorum. Dolayısıyla sistemi bozmak istemiyorum sırf deneme amaçlı. Acaba cm9 final sürümüne göre bi değerlendirme alabilirmiyim sizden? Pil ve diğer performanslar? Acaba geçiş yapmalımıyım yoksa finalini mi beklemeliyim?
bekleme cm10.1 e gec . ion rom ayrica cok hizli ram kullanimi cok iyi sarji 2 gunu gorebiliyor. Antutudan 7700 kusur aliyor. Hatta monster rom u kur. Gereksiz uygulamalari silinmis.

tarık_07

Üye
bekleme cm10.1 e gec . ion rom ayrica cok hizli ram kullanimi cok iyi sarji 2 gunu gorebiliyor. Antutudan 7700 kusur aliyor. Hatta monster rom u kur. Gereksiz uygulamalari silinmis.
6.0.4.4 cwm sürümüm, bu sürümle yükleniyor değilmi?

tarık_07

Üye
6.0.4.5 sürümü yükleyenler telefonu brick olduğu ve siyah ekranda kaldığını sôyleyenler var. Siz hangi cwm sürümü kullanıyosunuz?

• Beğen
Tepkiler: bilen19
sir mordred

sir mordred

Üye
6.0.4.5 sürümü yükleyenler telefonu brick olduğu ve siyah ekranda kaldığını sôyleyenler var. Siz hangi cwm sürümü kullanıyosunuz?

Şuan benim cwm sürümü 6.0.4.5 ve hiçbir sorun yok

bilen19

bilen19

Üye
6.0.4.5 de sorun yok. Bir ara arco paylasmadi ama 6.0.4.6 dolasti forumda onu yukledim. O hatali işte. Telefon brick mi oldu bilmem ama 2 saatimi aldi düzeltmek odin falan baya ugrastirdi.Yok sir farkindayim herseyin, adama soylenmek ne haddimize sayesinde zevk alarak kullaniyoruz telefonu. Baska sebepler mi var dedim gunceller bir ara o zaman :))

genco15

genco15

Üye
Sarj baya gidiyor greenify etkili olur mu

Üst Alt