[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
O tür multiwindow omnide var ama belki bir karışık yapmıştır :D

yok yok aynısı diyebilirim çünkü githubdan kontrol ettim multi-window için gerekli commit omnide kullanılanın aynısı

genco15

genco15

Üye
Su final bi ciksada ustune tema felan kursak widget larda vs sorun var

be-cool

Üye
Rom güncellemesi yaptım google hesabım devre dışı bırakıldı neden oldugunu bilmiyorum nasıl aktif edebilirim

murat_3230

murat_3230

Üye

Angry birds go cm10.1 beta2de açılmıyor ama bu yüksek ihtimalle ramin kaldıramaması başka bi nedende ION olabilir hata ile ilgili logcatlari topladım arcoya bildirecem[/quote]
kardeş angy birds goyla ilgili en son durum nedir açan rom varmıdır acaba....

stackbyte

stackbyte

Üye
  • 2014-01-10: CM-11.0 20140109-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: 5688ddd7efccbfdf3d485804543fe8b3
    • Enable TARGET_USE_QCOM_BIONIC_OPTIMIZATION
    • Possible workaround for the graphic glitch
    • Updated media profiles
    • Increased minimum CPU frequency to 368 MHz
    • Lowered zRAM size to half of what it was
    • Kernel 3.4.76
Yeni sürüm

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
Tek kelimeyle inanılmaz son versiyonu kurdum bide üstüne hurtsky rev3 kurdum performance ayarlarından smartassv2 ve sio yu aktif yaptım işlemciyide 1.8e overclock ladım antutuda tamı tamına 8530 skor aldı bi zamanlar cm9la 6000 civarını görüyordum şimdiyse nerdeyse 9000 i görüyoruz bu da %50 performans artışı demek

• Beğen
Tepkiler: aJHier ve hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Performans gelistikce sarj sureside kisaliyor

sir mordred

sir mordred

Üye
Ayrıca arkadaşlar müjdeyi vereyim omni roma çok az kaldı sadece kamerada hata varmış o da çözülünce omni roma kavuşacaz ayrıca omni official olabilir beklemede kalın
Performans gelistikce sarj sureside kisaliyor

Maalesef öyle ama benim için en yeni android sürümü + geliştirilmiş performans şarjdan daha önemli yakında alabilirsem 2900 mah lık pil,batarya varmış ondan almayı planliyorum

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
2900 m ü nerde satiliyomus?

sir mordred

sir mordred

Üye
aJHier

aJHier

Üye
Tek kelimeyle inanılmaz son versiyonu kurdum bide üstüne hurtsky rev3 kurdum performance ayarlarından smartassv2 ve sio yu aktif yaptım işlemciyide 1.8e overclock ladım antutuda tamı tamına 8530 skor aldı bi zamanlar cm9la 6000 civarını görüyordum şimdiyse nerdeyse 9000 i görüyoruz bu da %50 performans artışı demek

gerçekten 8500 ü gördü mü.?
Oyun denemeleri yaptın mı ?

sir mordred

sir mordred

Üye
gerçekten 8500 ü gördü mü.?
Oyun denemeleri yaptın mı ?

Daha oyunları deneyemedim ama denerim yakında belirtmeliyimki overclock u sadece antutu için yaptım bu sebeple belki oyun performansı aynıdır ayrıca bir önceki sürümde olan lag yeni sürümle azalmış

hasaneness

hasaneness

Üye
Vay be adamlar uretmis bataryayi eger alinabiliyorsa hemen alirim

tarık_07

Üye
Vay be adamlar uretmis bataryayi eger alinabiliyorsa hemen alirim
Videoda izlediğiniz batarya telefonun orjinal batarya büyüklüğünde değildir. Ekstra kapak takıp, telefonun arkası şişiyo, telefonun şeklini bozuyo. ama bu linkteki ürün, orjinal batarya büyüklüğünde ve ekstra kapat takmaya gerek yok. Ben aldım kullanıyorum, orta halli kullanımda 30 saati rahat buluyo. Tavsiye ederim.

ismailozcn

ismailozcn

Üye
omni romun cm'den farkı ne?

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
Bir sorum olcak
Bu rom ile CM9'u karşılaştırırsanız ne dersiniz.
Yani şu anda CM9 kullanıyorum, sizce bu ROM'a geçmeli miyim?
Şarj süresi ve Performans olarak karşılaştırırsak?

sir mordred

sir mordred

Üye
omni romun cm'den farkı ne?

omnirom cyanogenmod gibi ama ondan farklı ona rakip yeni bir oluşum bu sebepten herşeyiyle farklılar örneğin özellik bazında omni şuan tüm romlardan daha fazla özellik ve kişiselleştirilebilme olanağı sağlıyor(örneğin multi-window özelliğiyle ekran ortadan 2ye bölünüp aynı anda mesaj yazarken internetten video izleyebilirsiniz)
Bir sorum olcak
Bu rom ile CM9'u karşılaştırırsanız ne dersiniz.
Yani şu anda CM9 kullanıyorum, sizce bu ROM'a geçmeli miyim?
Şarj süresi ve Performans olarak karşılaştırırsak?

eğer şarj süresi istiyorsan yani şarjı iyi giden rom cm9'da kal ama eğer çok daha yüksek performans(bundan emin olabilirsin) ve en yeni android sürümünü en yeni özellikleriyle tatmak istiyorsan(örneğin 4.4 ile gelen ART'ı) cm11 i kurabilirsin

edit:zaten sormana gerek yok şuan bulunduğun romun nandroid yedeğini al sonra o yedeği bilgisayara at ondan sonra istediğin her romu deneyebilirsin ha beğenmedinmi yedeğinden tekrar eski haline döndürebilirsin telefonu

• Beğen
Tepkiler: Fiko_Reis
bayfeat

bayfeat

Üye
arkadaşlar ben bunun iki tane yedeğini yaptım. birisi cm9 diğeri ise cm11 hepsinin yedeği var :) şuanda cm 11 i kurdum ve bu yeni sürümüne güncellereyerek tekrar yedek aldım. haliyle bir sorun olursa tekrar cm9 a gönerek gelişmesini beklersiniz. eger yeni sürüm gelirse cm11 tekrar kurar günceller ve kullanırsınız. ben öyle yapıyorum hani rom silme derdinden ayarları tekrar kurma derdinden kurtulursunuz :)

firstline

firstline

Üye
beyler ilk çıktığı günden beri cm11 kullanıyorum memnundum da bu zamana kadar ama 2 gündür telefon kendiliğinden kapanıyor ve çok sık oluyor bu. nedendir acaba bilen var mı?

anık

Üye
Art çalışıyormu şuan yani kullanabilirmiyiz

Üst Alt