[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

nasıl bayağı hata giderilmiş mi ?

bayfeat

Üye
  • CM ile senkronize SEKRONİZE NOLUYOR ARKADAŞLAR BEN ANLAYAMADIM ONU YA

emrah166

Üye
Saydam durum cubugu var mi ve oyun perf nasill?

Antinomi

Üye
İlgi için teşekkürler yükseltmeyi deneyeceğim6.0.1.0 mış bunu nasıl güncelliyeceğim onu bilmiyorum ne yazık ki. Bu konuda link varsa gönderirseniz sevinirim.

Benim actigim konulardan birinden indirebilirrsin son surumu

Tepkiler: Antinomi ve tayren

Antinomi

Üye
O linklere ulaştım teşekkürler. Lakin güncellemeyi yapma yöntemini gösteren bir link var mı? onu öğrenmek isterim.

• CM ile senkronize SEKRONİZE NOLUYOR ARKADAŞLAR BEN ANLAYAMADIM ONU YA

Romumuz cyanogenmod(cm) kaynaklarından derlenir. Cm ile senkronize edildiğinde en son cyanogenmod değişikliklerini(cm11 m4 çıktı) almış oluruz
O linklere ulaştım teşekkürler. Lakin güncellemeyi yapma yöntemini gösteren bir link var mı? onu öğrenmek isterim.

Önceki cwm sürümünü(6.0.1.x) nasıl kurduysan aynı işlemleri cwm 6.0.4.5 dosyası ile yapman lazım böylece cwm'ni güncellemiş olursun
Saydam durum cubugu var mi ve oyun perf nasill?

Saydam durum çubuğu tabikide var oyun performansı için kendin romu kurup deneyebilirsin
nasıl bayağı hata giderilmiş mi ?

Öyle görünüyor evet

Tepkiler: Antinomi

themotto

Üye
Süper ya Çok iyi oldu bu

emrah166

Üye
Cmw 6.0.4.5 kullanicaz kurarken degil mi ve hangi gappsi kullaniyoruz

genco15

Üye
Hay anasini ya o kadar bekle kampa kactik rom cikmis neyse eve gidince ilk is deneyecem yorumlari gordukce bi hoş oluyorum

Cwm 6.0.4.4 ile olmaz mi?

Tepkiler: bayfeat

bayfeat

Üye
Romumuz cyanogenmod(cm) kaynaklarından derlenir. Cm ile senkronize edildiğinde en son cyanogenmod değişikliklerini(cm11 m4 çıktı) almış oluruz
sagol ustam bu telefon bilgilerini nerden öğreniyorsun yazıyorum google acmaya pek yardımcı olmuyor bana hocam birde bu rom için hangi gapsı kurayım önerin varmı varsa link atarmısın

Son düzenleme:
sagol ustam bu telefon bilgilerini nerden öğreniyorsun yazıyorum google acmaya pek yardımcı olmuyor bana hocam birde bu rom için hangi gapsı kurayım önerin varmı varsa link atarmısın

ingilizcem iyi bu yüzden xda'da başka yabancı android forumlarındaki yazıları anlayabiliyorum(ingilizce gerçekten her şeyde mühim bir dil o yüzden herkesin öğrenmesini tavsiye ederim) gapps'ın farklı olması önemli değil(gapps sadece google uygulamalarıdır o kadar) ama eğer "google now" launcher kullanmak istiyorsan pa gapps kullan

Tepkiler: bayfeat
Peki zip seklinde su an iniyor cwm son sürüm normal recovery moddan kurucam dimi?

bursam16

Üye
Dostum bu romu indiriyorum 7.kb falan cikiyor yani hemen iniyor + indirdiğim bu 7 kb lik rom dosyasıda yüklenmiiyo . acaba benmi yalnış bişi yapıyorum ?