6.0.4.5 de sorun yok. Bir ara arco paylasmadi ama 6.0.4.6 dolasti forumda onu yukledim. O hatali işte. Telefon brick mi oldu bilmem ama 2 saatimi aldi düzeltmek odin falan baya ugrastirdi.Yok sir farkindayim herseyin, adama soylenmek ne haddimize sayesinde zevk alarak kullaniyoruz telefonu. Baska sebepler mi var dedim gunceller bir ara o zaman )
Eyvallah gôrüşleriniz için, ben ubuntu kullanıyorumda odin ubuntu üzerinde çalışmıyor, cwm'den flaşlanan 6.0.4.5 varmı acaba? Varda link atarsanız sevinirim.
Eyvallah gôrüşleriniz için, ben ubuntu kullanıyorumda odin ubuntu üzerinde çalışmıyor, cwm'den flaşlanan 6.0.4.5 varmı acaba? Varda link atarsanız sevinirim.
arkadaşlar en son sürümle birlikte gelen low power audio(lpa) desteği gerçekten çok önemi bu destek android 4.4 kitkat ile birlikte geldi ve bu destekle birlikte önceden tam bataryayla 30 saat müzik dinleyebiliyorsak bu destekten sonra 60 saate kadar müzik dinleyebileceğiz yani müzik dinlerken şarj performansı iyileştirildi ve ikincisi arco netflix uygulamasındaki hata nedeniyle ramda oynamalar yaptı(ram az bir miktar daha düştü) bilginize
arkadaşlar en son sürümle birlikte gelen low power audio(lpa) desteği gerçekten çok önemi bu destek android 4.4 kitkat ile birlikte geldi ve bu destekle birlikte önceden tam bataryayla 30 saat müzik dinleyebiliyorsak bu destekten sonra 60 saate kadar müzik dinleyebileceğiz yani müzik dinlerken şarj performansı iyileştirildi ve ikincisi arco netflix uygulamasındaki hata nedeniyle ramda oynamalar yaptı(ram az bir miktar daha düştü) bilginize
Arkadaşlar Gelen özellikler ney ben internetten araştımaya çalışıyorum ama hayla ne olduğuna dayir bir bilgi bulamadım. bana yardımcı olurmusunuz gelen özellikler nedir ne işe yarar bilgi verirmisiniz.romu deneyen arkadaşlarda deneyimlerini paylaşabilirlermi ?
xda'daki arconun cm11 konusundaki gapps dosyası bu ve yanında not ART compatible yazmıyor yani muhtemelen ART uyumlu gapps dosyası bu.çünkü önceki gapps dosyasının yanında "not ART compatible" yazıyordu şimdikinde yazmıyor.