[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Şuan benim cwm sürümü 6.0.4.5 ve hiçbir sorun yok
Eyvallah gôrüşleriniz için, ben ubuntu kullanıyorumda odin ubuntu üzerinde çalışmıyor, cwm'den flaşlanan 6.0.4.5 varmı acaba? Varda link atarsanız sevinirim.

aJHier

Üye
Eyvallah gôrüşleriniz için, ben ubuntu kullanıyorumda odin ubuntu üzerinde çalışmıyor, cwm'den flaşlanan 6.0.4.5 varmı acaba? Varda link atarsanız sevinirim.

var

@blackcat67 konuyu güncelleyebilirmisin yeni versiyonların çıktığını bilmeyenler olabilir(internetteki diğer insanlar)

genco15

Üye
Beyler grenify nin full surumunu nasil elde edebilirim black dan indirince bozulmus diyor

• 2014-01-17: CM-11.0 20140117-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: 546d101784cbd493607558273459ac6b
    • Enabled Low Power Audio (LPA)
    • Fixed VOIP audio
    • Fixed Netflix playback
    • USB OTG and zRAM fixes (credits Christopher83)
    • Kernel 3.4.77
Yeni sürüm gelmiş buyurun arkadaşlar ...

NovaTR14

Üye
Ne zaman eklendi bu ya Daha demin girdim eski sürümdü

bende baktım yoktu sonra baktım gelmiş paylaşayım dedim hemen

caca41

Üye
hocam gapps calısmıyor lınkyenılersen sevınırım.

genco15

Üye
Otg derken guc desteği olmadan çalışmaktan mi bahsediyor

arkadaşlar en son sürümle birlikte gelen low power audio(lpa) desteği gerçekten çok önemi bu destek android 4.4 kitkat ile birlikte geldi ve bu destekle birlikte önceden tam bataryayla 30 saat müzik dinleyebiliyorsak bu destekten sonra 60 saate kadar müzik dinleyebileceğiz yani müzik dinlerken şarj performansı iyileştirildi ve ikincisi arco netflix uygulamasındaki hata nedeniyle ramda oynamalar yaptı(ram az bir miktar daha düştü) bilginize

Tepkiler: yarenefe ve hasaneness

sıkıntımız ram zaten paşam az kaldı iyice kasma oluyor böyle de

bayfeat

Üye
Arkadaşlar Gelen özellikler ney ben internetten araştımaya çalışıyorum ama hayla ne olduğuna dayir bir bilgi bulamadım. bana yardımcı olurmusunuz gelen özellikler nedir ne işe yarar bilgi verirmisiniz.romu deneyen arkadaşlarda deneyimlerini paylaşabilirlermi ?

MD5SUM: ea0894b45481c4f56e7ea43a650150c9

yeni gapps versiyonu bu

xda'daki arconun cm11 konusundaki gapps dosyası bu ve yanında not ART compatible yazmıyor yani muhtemelen ART uyumlu gapps dosyası bu.çünkü önceki gapps dosyasının yanında "not ART compatible" yazıyordu şimdikinde yazmıyor.