[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

eren2934

Üye
Son sürüm yüklü demek istemiştim güncellemeleri yüklüyorum zaten hep sıfırdan yükledim romları ama yine düzelmedi başka bir çaresi yokmu telefon sarj oluyor usb kablo ile
Ayarlar/depolama/usb bilgidayar baglantisi/yigin depolama yi secermisin yada o seciliyse medya cihazini secermisin

Oğuzhan nerde ya yenı sürüm gelince duramazdi o üniversiteyi kazandı mi acep

Tepkiler: bayfeat

-Emre

Üye
Bence aromaya gerek yok bazı kurulumlarda sıkıntı çıkabiliyor ama ortamı çok boş bıraktın yeni bi rom bekliyoruz senden de destek ne kadar çok olursa o kadar iyi @eren2934

Tepkiler: Bysalih41

eren2934

Üye
Bence aromaya gerek yok bazı kurulumlarda sıkıntı çıkabiliyor ama ortamı çok boş bıraktın yeni bi rom bekliyoruz senden de destek ne kadar çok olursa o kadar iyi @eren2934
Lite bir rom hazirladim ve hatanin set_perm kodundan oldugunu anladim megerse set_metadata tarzi birsey kullanacakmisim neyse aroma ekstra birseydi zaten

Tepkiler: Bysalih41 ve -Emre

NovaTR14

Üye
Beyler çoklu pencere ekleme yöntemi gelmiş deneyen olursa yorumlarını yazabilirmi teşekkürler

Tepkiler: hasaneness

eren2934

Üye
Beyler çoklu pencere ekleme yöntemi gelmiş deneyen olursa yorumlarını yazabilirmi teşekkürler
İbret alinacak derecede berbat bence

Tepkiler: Bysalih41, -Emre ve murattopdagi

spazmol

Üye
Beyler isntagram kamerasında hata var bende sizde de var mı acaba
Rom: arco 4.4.4

6.0.5.0 mı :O ben daha yeni 6.0.4.5 yüklkicektim linkini atar mısın
Ayrıca kurmamıştım CWM'yi, CM11'in yeni sürümüyle birlikte gelmişti. Geliştirici seçeneklerinde CWM'yle ilgili bir seçenek vardı. Onu işaretleyip, güncel sürümü kurduğumda kendiliğinden kurulmuş oldu.

Tepkiler: SuperGaga
hangi seçenek o

Ben eski sürüme döndüğüm için göremiyorum o seçeneği, yeni sürümlerde var. Geliştirici seçeneklerine tıklayınca çok değil biraz aşağıdaydı CWM...... diye geçiyordu, dikkatli bakarsan görürsün.

spazmol

Üye
artık aranızda bir yazılım mühendisi var

Tepkiler: SuperGaga ve -Emre