Dostum doğrumu anladım bilmiyorum ama eğer bir telefona custom rom kurarsan o romun tüm root yetkileri açılmış olur. Bu senin elinde değildir. ROM un kendisindedir.
Dostum doğrumu anladım bilmiyorum ama eğer bir telefona custom rom kurarsan o romun tüm root yetkileri açılmış olur. Bu senin elinde değildir. ROM un kendisindedir.
Tamam dostum şimdi anladım olayı rom kurmak için telefonu rootlamana gerek yok. installation aborted hatası indirdiğin dosyalarda bi sıkıntı olduğu için verir. Eksik bişiler vardır ve telefonun brick olmasın diye alınan bir önlemdir. İndirdiğin dosyaların boyutlarını kontrol et bi ROM en az 160 MB oluyo ama CM11 de ise 200 MB civarı.
Bu arada vericeğim yöntem tüm telefonu sıfırlıcak. O ROM dosyalarını Dosyalarını telefonun hafızasına kesinlikle atma telefonun hafıza kartına at ordakiler silinmicektir ve verilerini yedekle.
İzlemen gerek yol ise:
wipe data / factory reset yap > wipe cache partition yap> mount and store ye gir :
format /system
format /cache
format /data
format /storge/sdcard0 yap
burdan geri çık advanced e gir:
wipe dalvik cache yap geri gel tekrar install zip e gir:
choose zip from /storage/sdcard1 e gir burdan dosyalarını önce rom sonra gapps olmak şeklinde kur ve en geri gelip reboot a bas telefonun açılması 5 dk gibi bi zaman alabilir bu normaldir. Sonra kurulum yapıp romu kullanabilirsin. Dediğimi unutma ROM ve GAPPS dosyasını hafıza kartına at.
Brick olması telefonun açılmaması demek brick olmamış choose zip from /storage/sdcard1 olması telefonun hafıza kartı oluyo ben sana ROM dosyalarını hafıza kartına at dedim. Burdan kuracaktın. choose zip from /storage/sdcard0 de telefonun kendi hafızası orda sadece lost.dir olmasının sebebi kendi hafızasını sildik. Bi hafıza kartı bulup ona ROM dosyalarını at ve choose zip from /storage/sdcard1 kısmından kur.Bunları ilk kurduğumda bende yaşamıştım yani tecrubem var sen sadece benim dediğimi yap ondan sonrası basit kurarız
afedersiniz anlayamadım şimdi bende gereken usb kablosu var abimin sd kartını benim telefonuma takacağım ve telefonumu pc ye mi bağlayacağım ?sd kartı taktım cwm de gördü telefonu usb ile taktım pc gördü ancak açacak bir yazılım yok yani bilgisayarımdan giriyorum gt 8150 e sadece özellikler çıkıyor
Yok evde hafıza kartı destekleyen bi telefon varsa hafıza kartını ona takın. Dosyaları o telefon üzerinden atın sonra hafıza kartını çıkartıp aynı şekilde galaxy w ye takın ve kurulumu yapın.
Vsync zaten aktif. K^kernel öneririm ama ondada wifi açılmaması gibi 1-2 sıkıntı var yada bende öyle bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur. sir mordred hocam biliyo olabilir bu konuyu
Vsync zaten aktif. K^kernel öneririm ama ondada wifi açılmaması gibi 1-2 sıkıntı var yada bende öyle bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur. sir mordred hocam biliyo olabilir bu konuyu
Arkadaşlar son sürüm romu ve gappsı yükledim ama istediğim performansı hala alamıyorum ekstra ne yapabilirim? kernel olarak ne yükleyebilirim? Bir de bu gapps dosyalarının küçük boyutlu olmasının performans anlamında bi esprisi var mıdır?