[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

emrah166

Üye
Sir mordred hocam Cm11 in son surumunun uzerine herhangi bisey yuklememize gerek yok degil mi? Cunku trim kernel ve adreno suruculeri zaten rom uzerinde entegre

Sir mordred hocam Cm11 in son surumunun uzerine herhangi bisey yuklememize gerek yok degil mi? Cunku trim kernel ve adreno suruculeri zaten rom uzerinde entegre

evet fakat ek olarak custom kerneller yüklenebilir(birçok kernel özellikleri mevcut ve daha fazla ram içerenleri mevcut)

son sürüm pek hoşuma gitmedi seriliği yakalayamadım.Google Voice Search desteklemiyor.2-3 kere kilitlenme olayı oldu uygulamalarda problem oluyor siz de de sorun oldu mu bu şekilde dener misiniz ? Temiz kurulum yapar mısınız demeyin sevinirim

Son sürümü stock kernelle kullanan varsa deneyebilir mi acaba foto çektikten sonra video moduna geçince hata veriyor mu kamera?

Kamera durdu hatası veriyor HakanAyrıca ikonlar kayboluyor ekrana koyduğumuz başka bu sorunu olan var mı ?

Tepkiler: lafactorial
Ama tekrar kamerayı açınca sorun olmuyor. Ben 10 snlik video çektim hiç sorun yok şu an. Resetlenme yaşamadım. Bazen ekranı kitlemek istiyorum kitlemiyor öyle kalıyor bu sorun önceki sürümde de vardı.

Tepkiler: lafactorial
Kamera durdu hatası veriyor HakanAyrıca ikonlar kayboluyor ekrana koyduğumuz başka bu sorunu olan var mı ?
CM kaynaklarıyla alakalı bir hata sanırım ikonların kaybolması. Kamera durdu hatasını sonraki sürümde düzeltecek arco muhtemelen. Ama başka kernel kullanırsanız sorun olmuyor kernel ile alakalı.

spazmol

Üye
Yanlış yere yazmışım Pardon

Son düzenleme:

hocam ben eski gaaps'i kurdum bi sıkıntı çıkar mı?

1 hafta sonra android 5.0 açıklanabilir
Google I/O...
haftaya çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum..

Tepkiler: bayfeat, alieroglu04, hasaneness ve 1 kişi daha

Gapps bunu yükleyeceğiz değil mi arconun sayfası eski gappsı gösteriyor yanlış bakmadıysam?

spazmol

Üye
4.4.3 Gapps linki sorunlu galiba

Arco 4.4.3 gapps dosyasını da yayınlamış zaten. İyi bakın

yeni yayınladı paşam önceden yoktu . tıklayın orada göreceksiniz 20140606 indirin

spazmol

Üye
150mb gapps fazla değilmi sizcede yüklemedim ama

Ana ekran ayarları kaldırılmış mı yeni sürümde?