Arkadaşlar s5 tema paketinde ki bütün dosyaları flaşladım.
Herşey çalışıyor. Sadece uygulama seçerken sistem ui durduruldu hatası alıyorum?
Nasıl düzeltebilirim?
Aynen seffaf status bar yapinca uzun basinca menuye gelen programlar arasinda gecis yapmk isteyince sistem ui durduruldu hatasi veriyor.Ayrica Cok cok cOk onemli bi sorum vr bilgisi olan yada detayli bilgi veren biyrr varsa lutfen yonlendirin sikintimi anlatayim ornegin telefona s5 theme.zip yukledim fakat kaldirmak istiyorum bunu nasil kaldiracagim o lazim ornegin s5 boot anmation.zip kurddum hosuma gitmedi tekrar stock rom mu yuklucem bunj kaldirmamin yolu yokmu yukledigim zip leri gorme sansim varmi tiklayip unistal yapma gibi acil yardim ederseniz yoksa tekrar stock rom yuklucem .dKurdugum .zip leri görüp kaldirmayi ariyorum .d kisaca .dForumlarda gezrrken s3 mini icin beats audio.zip buldum kurucam ama korkuyorum bozarsa die kaldirmayi bilsem gozum kapali kurucam .d
Kesin oluyosa tekrar o siteden seffaf statusbar indircm hosuma gitti fakat o hata bitirdi beni sirf o hata yi kaldiramadigim icin tekrar stock rom attim .dOdex deilde system/app girdim hep apk dosyalari var odex yok systemui.apk vatAha tamam buldum da olmazsa ne yapcam o hata ile devammmi edicem ya .d
Kesin oluyosa tekrar o siteden seffaf statusbar indircm hosuma gitti fakat o hata bitirdi beni sirf o hata yi kaldiramadigim icin tekrar stock rom attim .dOdex deilde system/app girdim hep apk dosyalari var odex yok systemui.apk vatAha tamam buldum da olmazsa ne yapcam o hata ile devammmi edicem ya .d