karasubasi
Üye
S4 ü napcan telefon lg g2 veya nexus 5 xperia z1 de güzel s4 bunların gerisinde biraz ama fiyatlar aynızaten ben parayı bulim ya s4 alacam yada note 3ama elimdeki s3 minimi satmıyacağım yedek kalacak.
Cm11 yukluyecemvirginity v10 yükledim s5 theme yükledim sonunda eski sarj süresine geri döndü sıkıntı 11 de var 10 yükleyebilirsiniz.ben samsungtan başka cihaz kullanmıyorum hoşuma gitmiyor diğer tellerBu arada orjinal stock roma döndüm bu sabah itibari ile konuda yayınladığım s5 theme orjinal rom çalışmakta bununda bilgisini veriyim dedim.
Bende orjinal roma dönmek istiyorum ne yapmam lazim bana anlatir misin beya konu varsa paylaşır misin ??ben samsungtan başka cihaz kullanmıyorum hoşuma gitmiyor diğer tellerBu arada orjinal stock roma döndüm bu sabah itibari ile konuda yayınladığım s5 theme orjinal rom çalışmakta bununda bilgisini veriyim dedim.
Bende orjinal roma dönmek istiyorum ne yapmam lazim bana anlatir misin beya konu varsa paylaşır misin ??
ben aynen öyle yaptım şu an sorun yok gayet güzel 2 gün yetiyorBatarya kalibrasyonu yapicaktim systemde batarystarts.bin i bulamadim .dTelefona sadece crossbreder yukleme gibi sansimiz var mi sadece.onu istiyon cm11 icin crosbreder
Batarystarts.bin i ben hala daha bulamadim :-)ben aynen öyle yaptım şu an sorun yok gayet güzel 2 gün yetiyor
Not: Telefonun rootlu olması gerekiyorBatarystarts.bin i ben hala daha bulamadim :-)
Tel root lu root explorer de var system in icinde o dosya yok iste hic yoktu hala daha yok .d sikinti orda tesekkurler genede yardimci oldugun icin ama biliyorum oralari fakat dosya yok :-)Not: Telefonun rootlu olması gerekiyor
Bataryasında telefon uykudayken bile aşırı şarj düşmesi olanlar ;
1)Şarjı fulledikten sonra şarj aletini çıkarmadan Root Explorer programını yükleyin.
2)Root Explorer'e girin data/system/batterystats.bin dosyasını silin.
3)Daha sonra şarjdan ayırın telefonu, düzeldiğini göreceksiniz.
data/systemTel root lu root explorer de var system in icinde o dosya yok iste hic yoktu hala daha yok .d sikinti orda tesekkurler genede yardimci oldugun icin ama biliyorum oralari fakat dosya yok :-)
hangi sistemi kullanıyorsundata/system
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cm 11 kadar iyimi stock rom ? Şarj ne kadar gidiyor ?Ben orjinal roma geçtim stabillik için root atıp greenifty kullanıp uygulamaları uyutuyorum ve ram temizleme yaptıktan sonra tek bir programı açtığınızda sorunsuz kullanıyorum donma yapmıyor yani. İşim bittiğinde tekrar açılan programları uyutuyorum arkada çalışmayı durduruyorlar
CM 11 Stock rom kadar iyi mi diye sormanız lazım hocam.Cm 11 kadar iyimi stock rom ? Şarj ne kadar gidiyor ?
Sistem kastın rom mu hocam?hangi sistemi kullanıyorsun
Performan olarak nasıl diye sordum bazı romlar kasıyorda stock roma gecmeyi dusunuyorum boyle olursa şarjı somuruyor cm 11CM 11 Stock rom kadar iyi mi diye sormanız lazım hocam.
Şarjını şöyle söyleyeyim sms+orta kullanım internet+günlük 2,3 saatlik oyun ile 1,5 günü çıkarıyor.
Ben performansta sıkıntı çekmiyorum hocam, rootta yapmadım asphalt oynuyorum six guns var birde pek oyun oynamam ama bu iki oyunda kasma yok.Performan olarak nasıl diye sordum bazı romlar kasıyorda stock roma gecmeyi dusunuyorum boyle olursa şarjı somuruyor cm 11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?