Weather widget ayri yukledim s5 widgeti buAndroboost: 6874957' Alıntı:temanın ismi ne link varmıkonuya eklemişsin fakat bu carbona geçmeyi düşünüyorum bıde ona bakıyım çalışırmı ondaWeather Widget değişmedi![]()
![]()
sizde oldumu weather widget s5 virginityde ben denedim dmodda arkadaş denedi ikimizdede herşey oldu bir tek weather widget değişmediOlması lazım çünkü direk yükleniyor diye biliyorum
link verirmisinizWeather widget ayri yukledim s5 widgeti bu
ben bu temayı yükledim na ekranda üstten açılan pencere çalışmıyor saat batarya servis simgesi hiç biri yok, ayar falanmı yapmam lazım resimdeki ekran gözükmüyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sizde oldumu weather widget s5 virginityde ben denedim dmodda arkadaş denedi ikimizdede herşey oldu bir tek weather widget değişmedi
link verirmisiniz
Virginity v10 da deneyin sadece ANA2 de çalışıyor buTema ile ilgili sorun sürekli system durduruldu uyarısı veriyor bir de üst panel çıkmıyor
saolun ben burdakını kurdum görmemişim mesajınızı .DLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Virginity v10 da deneyin sadece ANA2 de çalışıyor bu
saolunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran yollarmisin dostum hosumuza giderse bizede yollarsan link guzel olur :-) xposed ney bilmiyorum daha .dXposed yükledim status bar şeffaf yaptım
ben öyle yaptım sıfırdan kurun herşeyiSistem UI durduruldu.Hatası aldım ANA2 yüklü ilk başta gayet iyi idi bi anda oldu üstteki bildirim çubuğu yok ne yapıcam sıfırdan herşey tekrar yükleyimmi çözümü varmı ? tekrar rom atıcam yoksa ?
Arkadaşlar v10 da kilit ekranında sahip bilgisi gözükmüyor. Sizde aynı sorun var mı?
status barı nasıl saydam yapabileceğimizi anlatabilir misin dostumXposed yükledim status bar şeffaf yaptım
S5 temasını nasıl yapacagımı bıraz anlatırmısın kardes ?