Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Ha arkadaşlar bu arada cm11, Carbon, aokp gibi romlarda çalışmaz bu tema sorun yasayabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: theeternal

best1905

best1905

Üye
Androboost: 6874957' Alıntı:
temanın ismi ne link varmıkonuya eklemişsin fakat bu carbona geçmeyi düşünüyorum bıde ona bakıyım çalışırmı ondaWeather Widget değişmedi :'( :'(
Weather widget ayri yukledim s5 widgeti bu

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
ben bu temayı yükledim na ekranda üstten açılan pencere çalışmıyor saat batarya servis simgesi hiç biri yok, ayar falanmı yapmam lazım resimdeki ekran gözükmüyor

Tema ile ilgili sorun sürekli system durduruldu uyarısı veriyor bir de üst panel çıkmıyor

best1905

best1905

Üye
  • Beğen
theeternal

theeternal

Üye

Virginity v10 da deneyin sadece ANA2 de çalışıyor bu
saolun ben burdakını kurdum görmemişim mesajınızı .D

best1905

best1905

Üye

• Beğen
cutyleader

cutyleader

Üye
Sistem UI durduruldu.Hatası aldım ANA2 yüklü ilk başta gayet iyi idi bi anda oldu üstteki bildirim çubuğu yok ne yapıcam sıfırdan herşey tekrar yükleyimmi çözümü varmı ? tekrar rom atıcam yoksa ?

best1905

best1905

Üye
Virginity v10 da sorunsuz çalışıyor bilginize

• Beğen
Tepkiler: verynice ve cutyleader
yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Xposed yükledim status bar şeffaf yaptım

• Beğen
Tepkiler: cutyleader ve theeternal

gacvokem

Üye
Sistem UI durduruldu.Hatası aldım ANA2 yüklü ilk başta gayet iyi idi bi anda oldu üstteki bildirim çubuğu yok ne yapıcam sıfırdan herşey tekrar yükleyimmi çözümü varmı ? tekrar rom atıcam yoksa ?
ben öyle yaptım sıfırdan kurun herşeyi

theeternal

theeternal

Üye
xposed telefonu kişileştirmeye yarar

• Beğen
Tepkiler: cutyleader
verynice

verynice

Üye
Arkadaşlar v10 da kilit ekranında sahip bilgisi gözükmüyor. Sizde aynı sorun var mı?

• Beğen
Tepkiler: cutyleader

emredemira

Üye
S5 temasını nasıl yapacagımı bıraz anlatırmısın kardes ?

cutyleader

cutyleader

Üye
S5 temasını nasıl yapacagımı bıraz anlatırmısın kardes ?

Dostum tema 1. Sayfada link var indir onu normal rom kurarmis gibi kur ister cwm ile ister twrp ile install yap kendisi hallediyo gerisini

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yoğun istek üzerine statusbar şeffaf nasıl yapılır ekledim videoda var

Üst Alt