orcunyilmaz07
Üye
deniyorum bekleyin 5 dakika kaldı
Güncelleme kurulum sırasında mi aktif ediliyordu acaba
deniyorum bekleyin 5 dakika kaldı
Aynen ayrıca güncelleme açık ise dusmesi gerekmiyor mu zaten hatalı ise yüklemeye gerek yok ayrıca bir sorum olacak cm11 deki tüm hatalar giderilmiş diye duydum öyle bir durum var ise yüklemeye değer mi
Tüm hatalar giderildiyse neden bu rom'a maclaw.pl den günlük güncelleme geliyor bi ara kullanırken hergün güncelleme geliodu hergün güncellemekten sıkılmıştım..bi eksiklikler varki hergün güncelleme geliyor maclaw.pl den öyle düşünüyorum..
Biri açıklık getirebilirmi en baştan mı yükleyeceğiz romu o kadar telefona kurduğum programları sıfırdan tekara mı yüklüyeceğim ya![]()
Titanium ile yedek alınıyor fakat ben aldım geri yükleme de sorun oldu
sıfırdan temiz kurarsanız cache ve factory atarak ıyı olur ama ıstemıyorsanız onları ellemeden aroma ınstallerdekı soran soruyada dosyaları koru dersınız olur bıter dıye dusunuyorum![]()
peki cwm den veya twrp den wipeleri yaptınmııkurdum

crossbrederda iyileşme var telefon iyice s4 olmuş hız artmış güzel gibi bakalım şarjı test edemedım bildiğin yoldan kur stabilite istiyorsan ana2 özellik istiyorsan virginity kernel v4temiz kurulum tercihimdirHocam azıcık kurcala bizede bilgi ver bide kurulumda neleri tıklayacağimi tekrardan söylersen iyi olur kerneli neyi seçicem ekstra tıklıyacağım seçenek varmı myfiles gibi belki bilmediğim bişeyler vardır benimde o bakımdan![]()
crossbrederda iyileşme var telefon iyice s4 olmuş hız artmış güzel gibi bakalım şarjı test edemedım bildiğin yoldan kur stabilite istiyorsan ana2 özellik istiyorsan virginity kernel v4temiz kurulum tercihimdir
crossbrederda iyileşme var telefon iyice s4 olmuş hız artmış güzel gibi bakalım şarjı test edemedım bildiğin yoldan kur stabilite istiyorsan ana2 özellik istiyorsan virginity kernel v4temiz kurulum tercihimdir

bence ana2 bence ama kişisel görüşsizce ana2 mi virginity kernel v4 mü![]()
Şarj konusu v9 gibi ise yüklemeye değer bence
bi kaç soru ilettimde
bence ana2 bence ama kişisel görüş

kurulum yaparken sorar![]()

halleder başka bir şeye gerek yokpeki crossbreder ide aktif ettik sonra ekstradan bi ayar yapmamız lazımmı yoksa kurulumda aktif edince kendisi herşeyi hallediyomu![]()
halleder başka bir şeye gerek yok