theeternal
Üye
önemli değil%100 çalışırbu iyi oldu teşekkürler .. deneyeceğim
önemli değil%100 çalışırbu iyi oldu teşekkürler .. deneyeceğim
Sayın Yavuz14 Eğer viraginity v9 dada konuşurken ses kayıdı özelliği varsa tekrardan kuracağım bana hangi sekme yi işaretliyeceğim yardımcı olur musunuz acaba ? herkesin aklındaki sorularıda kısa yoldan gidermek istiyorsanız kademe kademe neleri işaretleyerek ilerleyeceğimizi anlatsanızda olur kurulum yaparken muıu mu sense mi filan tabi zamanınız var isebana sadece ses kayıdı özelliğinin hangisi olurduğunu söyleyin yeterlidir
aynen dmod un bi özelliğini sevmeme rağmen 2 3 farklı uygulama açınca ekran donuyodu telefonu kapatman gerekiodu yazılımdan kaynaklı sordugum herkesde aynı sorun varmış.. bide yaklaşık yarım saat te 1 wifi kopması gerçekleşiyordu ama stock rom dan da kat kat iyidi internet hızına bayılıyordum bundada gayet kullanışlı(Konumuz ile alakalı değil ama bi sorum var arkaplanda çalışan uygulamayı kapatyıorum kendini yeniden çalıştırıyor bu sayedede ram yiyor bi çözümü yokmu kendiliğinden çalışmasın cleanmaster ile ram temizliyorum 10 sn sonra eski ramıne geri geliorhe bu arada denedizinmi beats audıo.zip i beyfendi işe yarıyormu onu da kurayım oluyor ise ?
![]()
katılıyorum dmod+crossbreder performans
Dostum crossbreder nedir nasil kullanilir mesela kernelin hala ne ise yaradigini bilmiyorumm biraz aciklarmisin acelesi yok bos bi vakitin olunca ozetlersen yeter takio ediyorum ben..s3 mini yi en iyi duzeye getirmek istiyorum her bakimdan :-)
evet seçenek ıstıyorsanız vırgınıty kernel v4
crossbreder menü geçişlerini hızlandırır bu en iyi dmoddaki adamın verdıgı lınktekı crossbreder la gördüm ama virginityde aroma installer de seçerken oluyo örek diyelim uyglmlr menüsüne basıyoruz daha hızlı açılıyor kilit ekranı açma falan

ekstra hangi özellikler gelmiş hangi konudan baktın o linki de verirmisin ?Virginity v10 çıkmış arkadaşlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok artikVirginity v10 çıkmış arkadaşlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ekstra hangi özellikler gelmiş hangi konudan baktın o linki de verirmisin ?
önemli değilvirginity v10teşekkür ederim dostum ben bunu geliştirici seçeneklerinde geçiş animasyonu pencere animasyonu animator animasyonu olanları 0.5 x yapıncada hızlanıyodu öyle biliyordum bunuda bilmem iyi oldu sağolasın..![]()

Bakıyorum da artık yakından takip ediyorsun durumları
Devamını getirmeye çalışıyorum olabildiğince millete yardımcı olmaya çalışıyorum ilk defa bi foruma kayıt oldum biliyomusun
güzel bişey ya herkes birbiri için bişeyler yapmaya çalışıyor sevdim burayı 
Temelini sizden aldımDevamını getirmeye çalışıyorum olabildiğince millete yardımcı olmaya çalışıyorum ilk defa bi foruma kayıt oldum biliyomusun
güzel bişey ya herkes birbiri için bişeyler yapmaya çalışıyor sevdim burayı
![]()
s5 accuweather cok hosuma gıttı
Aynen öyleBağımlılık yapar diye söylemeyi unuttum aslında paylaşmak güzel gerçekten
deneyen varmı virginity v10 nasıl bikaç forumda okudum kamera açılırken hata filan verme olayı varmış dediler bunu kurulum yaparken gene wipe cache yapıcazmı güncelleme olarakmı kurucaz üstüne ? 50 ye yakın program kurdum tekrardan hepsini kurmak istemiyorum 
Aynen öyledeneyen varmı virginity v10 nasıl bikaç forumda okudum kamera açılırken hata filan verme olayı varmış dediler bunu kurulum yaparken gene wipe cache yapıcazmı güncelleme olarakmı kurucaz üstüne ? 50 ye yakın program kurdum tekrardan hepsini kurmak istemiyorum
![]()