Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

cutyleader

cutyleader

Üye
Aynen ayrıca güncelleme açık ise dusmesi gerekmiyor mu zaten hatalı ise yüklemeye gerek yok ayrıca bir sorum olacak cm11 deki tüm hatalar giderilmiş diye duydum öyle bir durum var ise yüklemeye değer mi

Tüm hatalar giderildiyse neden bu rom'a maclaw.pl den günlük güncelleme geliyor bi ara kullanırken hergün güncelleme geliodu hergün güncellemekten sıkılmıştım..bi eksiklikler varki hergün güncelleme geliyor maclaw.pl den öyle düşünüyorum..

theeternal

theeternal

Üye
translate amca çevirdi
Restore gizli Samsung Kodları funcionality için Çevirici
Geri değiştirildi Memo uygulaması için bir S3
Updated son sürüme FlyOnMod
Updated tüm uygulamaları en son sürümleri için
Taşındı S4 Simgeler üzerinde eski uygulamaları için bir seçenek olacak yükleyici
Bazı kaldırıldı unseless Samsung Apps
Sabit eksik S4 simgeler (Ayarlar, Video Player...)
Taşındı Canlı Duvar kağıdı için Seçici bir seçenek olacak yükleyici
Tüm kaldırıldı temalar yükleyici dışında ICS tema
İlave seçenek seçme bir cihaz. Dikkatli olun seçme!
Öntanımlı çekirdek için İ8190 geri değiştirilen AMJ3 beri ANA2 gibi görünüyor laggy
Eklenen ANA2 çekirdek için İ8190L
Eklenen ANB1 çekirdek için İ8190N
Eklenen ANA2 baseband için İ8190L
Eklenen ANB1 baseband için İ8190N
Sabit bazı uygunsuz dosyaları sürümleri

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Tüm hatalar giderildiyse neden bu rom'a maclaw.pl den günlük güncelleme geliyor bi ara kullanırken hergün güncelleme geliodu hergün güncellemekten sıkılmıştım..bi eksiklikler varki hergün güncelleme geliyor maclaw.pl den öyle düşünüyorum..

Benim en büyük sorunum rehberdi hergün güncelleme gelecek ise gelmesin ben böyle mutluyum

cutyleader

cutyleader

Üye
Biri açıklık getirebilirmi en baştan mı yükleyeceğiz romu o kadar telefona kurduğum programları sıfırdan tekara mı yüklüyeceğim ya :)

theeternal

theeternal

Üye
kuruluyoraroma installer deışmış

• Beğen
Tepkiler: cutyleader
orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Biri açıklık getirebilirmi en baştan mı yükleyeceğiz romu o kadar telefona kurduğum programları sıfırdan tekara mı yüklüyeceğim ya :)

Titanium ile yedek alınıyor fakat ben aldım geri yükleme de sorun oldu

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve cutyleader
theeternal

theeternal

Üye
sıfırdan temiz kurarsanız cache ve factory atarak ıyı olur ama ıstemıyorsanız onları ellemeden aroma ınstallerdekı soran soruyada dosyaları koru dersınız olur bıter dıye dusunuyorum :D

• Beğen
cutyleader

cutyleader

Üye
Titanium ile yedek alınıyor fakat ben aldım geri yükleme de sorun oldu

Bu uygulama yedeklemeleri data yamı giriyor system mi cache mi hangi bölüm twrp ile yedek alsam kurduktan sonra twrp den restore ile yüklesem ama apk lar hangi seçeneği kapsıyor onu bilmem lazım datayı mı yedekleyim systemmi cache mi :)
sıfırdan temiz kurarsanız cache ve factory atarak ıyı olur ama ıstemıyorsanız onları ellemeden aroma ınstallerdekı soran soruyada dosyaları koru dersınız olur bıter dıye dusunuyorum :D

ben ilk v9 u kurduğumda o seçeneği yes yaptım ama eski apk larımı geri yüklemedi malesef işe yaramadı o seçenek..

theeternal

theeternal

Üye
peki cwm den veya twrp den wipeleri yaptınmııkurdum

• Beğen
cutyleader

cutyleader

Üye
peki cwm den veya twrp den wipeleri yaptınmııkurdum

Hocam azıcık kurcala bizede bilgi ver bide kurulumda neleri tıklayacağimi tekrardan söylersen iyi olur kerneli neyi seçicem ekstra tıklıyacağım seçenek varmı myfiles gibi belki bilmediğim bişeyler vardır benimde o bakımdan :)

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Hocam azıcık kurcala bizede bilgi ver bide kurulumda neleri tıklayacağimi tekrardan söylersen iyi olur kerneli neyi seçicem ekstra tıklıyacağım seçenek varmı myfiles gibi belki bilmediğim bişeyler vardır benimde o bakımdan :)
crossbrederda iyileşme var telefon iyice s4 olmuş hız artmış güzel gibi bakalım şarjı test edemedım bildiğin yoldan kur stabilite istiyorsan ana2 özellik istiyorsan virginity kernel v4temiz kurulum tercihimdir

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
crossbrederda iyileşme var telefon iyice s4 olmuş hız artmış güzel gibi bakalım şarjı test edemedım bildiğin yoldan kur stabilite istiyorsan ana2 özellik istiyorsan virginity kernel v4temiz kurulum tercihimdir

Şarj konusu v9 gibi ise yüklemeye değer bence

• Beğen
cutyleader

cutyleader

Üye

sizce ana2 mi virginity kernel v4 mü :)

cutyleader

cutyleader

Üye
  • Beğen
theeternal

theeternal

Üye
kurulum yaparken sorar :)

cutyleader

cutyleader