fecral
Üye
@Ultraslan8 abicim kusura bakma ama, üslubun bu foruma üye olduğumdan beri dikkatimi çekiyor. hani insanları küçümser, onlara emreder ve onları azarlar gibi yazıyorsun. ya kelime seçimlerin yanlış ya da umursamıyorsun. burada bu platforma katkı sağlayan herkes bu işleri gönüllü yapıyor, boş vakitlerinden bize ayırıp bir şeyler ortaya çıkarıyorlar. bence kelime seçimlerine, üslubuna biraz daha dikkat etsen, saygı ve sevgi çerçevesinde şu forumlaşma olayını sürdürsek iyi olur gibime geliyor. ayrıca biraz da sabırlı ol ve öğren, araştır. umarım beni yanlış anlamazsın. zannederim 14 yaşındasın, tamam ben de fazla büyük değilim ama bir büyüğün olarak, bir öğretmen adayı olarak sabırlı olmanı, araştırmanı, kendini geliştirmeni ve saygılı olmanı tavsiye ediyorum ve bunu senden bekliyorum. beni sakın yanlış anlama. sadece öğrenmeye şimdi başla. herkese iyi akşamlar.bekle diyosunda kardeşim kaç gündür bekliyoruz niye azarlıyosun karşında çocukmu var :/
aynen bilinen bir hataydı diyorlar ama ben de önceden rastlamadım sizin romu sorunsuzca kullanıyordum; hatta dün gece whatsapptan video çekip yollamıştım. ama bugün "k^kernel"i kurdum her şey sarpa sardı, sorun çıktı. neyse ilginiz için teşekkürler. zannederim ki bir sonraki buildinizde bu sorun hallolur diye umuyorum. iyi çalışmalar.Bilinen bir hata diyorlar da ben romu uzun zamandır kullanıyorum hiç karşılaşmadım o hatayla. Muhtemelen kernel ile alakalı bir durum.
Yeni sürüm hazırladım hover eklendi ve yeni kernel kullanıldı.