Galaxy W i8150 Wonder [ROM][4.4.4][KTU84Q][GCC 4.7] DarkCM v9.00 FINAL 9-11-2014 Stable

Sponsorlu Bağlantılar

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][4.4.4][KTU84Q][GCC 4.7] DarkCM v9.00 FINAL 9-11-2014 Stable
NOT:
- CM, Galaxy W için garanti vermemektedir. Bu yazılımı kendiniz risk alarak yüklüyorsunuz. Garanti ihlali yapmış olabilirsin.
- Kurulum sürümü ile yapılmaktadır. Kurulum sırasında android sistemi, telefon belleği ve uygulamalarınız silinecektir. Yedeklerini almayı unutmayınız.

Tüm İşlemleri Sırası ile Yapmanız Önerilir.

DarkCM11 v9.00 FİNAL KURULUMU :
- ve dosyasını cihazınıza takılı olan Harici Micro SD Card içerisine kopyalayınız.
- CWM Recovery sürümünüz 6.0.5.0 değilse dosyasını da indirip cihazınıza takılı olan Harici Micro SD Card içerisine kopyalayınız
- Telefonunuzu kapatın ve Recovery Modda açın. (Ses Açma Tuşu + Orta Tuş + Kilit Tuşu)
- Recovery modunuzu güncellemek için; Ses Tuşları ile "install zip" sekmesine gelin ve orta tuşa basarak seçin.
- "choose zip from /storage/sdcard1" sekmesine gelin ve orta tuş ile giriş yapın. İndirmiş olduğunuz CWM Recovery 6.0.5.0.zip dosyasını bulun ve orta tuşa basarak seçin, ardından kurulumu onaylamak için "Yes" i seçin.
- Geri tuşuna basarak recovery ana menüsüne dönün ve "advanced" menüsüne girin. "Rebot Recovery" seçin. Telefonunuz Recovery modda yeniden açılacaktır.
- Ses Tuşları ile "wipe data/factory reset" sekmesine gelin ve orta tuşa basarak seçin ve "Yes" i seçin. (sistem verileri ve uygulamalarınız silenecektir)
- "mounts and storage" seçin.
- "format /system" seçeneklerini uygulayın. (android sistemi silinecektir)
- "format /storage sdcard0" seçin ve "default" seçeneğini uygulayın. (telefon belleğiniz silinecektir)
- Recovery ana menüye dönün (Dokunmatik geri tuşu ile) ve "install zip" seçin.
- İndirmiş olduğunuz ROM'u yüklemek için "choose zip from /storage/sdcard1" içerisinde DarkCM-11-20141109-OFFICIAL-ancora.zip dosyasını seçin ve kurulumun tamamlanmasını bekleyin."install from sdcard complete" yazısını gördüğünüzde ROM kurulumu başarılı bir şekide yapılmış demektir.
- Gapps dosyasını kurmak için ROM kurulumu yollarını aynı şekilde uygulayınız.
- Recovery ana menüsüne geri dönün ve "rebot system now" seçerek Recovery Mod'dan çıkın. Artık ROM'unuz kullanıma hazır.

Bazı Özellikler:
- Saydam Durum/Navigasyon Çubuğu, dinamik sistem çubukları ve saydam kilit ekranı gibi gelişmiş görsel efektler
- Hızlı Şarj
- İşlemci ve RAM Overclock (122MHz ~1824MHz İşlemci hızı / 396MB RAM)
- Sürüş Modu
- Sistem Temizleme
- Pie Dijital Dolaşım Çubuğu
- Ayarlanabilir Liste ve Sistem Animasyonları
- İkili Panel
- Ayarlanabilir Ekran dpi yoğunluğu
- Ekran Kayıdı
- Play Store Durdur-Devam Ettir Özelliği
- Bildirim Servisleri (Heads up - Hover - Halo)
- Dinamik Sistem Çubuğu ( Android L, Açılan Başlık Rengine Uyum sağlayan Durum Çubuğu)
- Ayarlanabilir Bulanık Kilit Ekranı
- Kilit Ekranı Bildirimleri (Peek - Cep Modu)
- Ayarlanabilir Son Uygulamalar Menüsü
- Ayarlanabilir Durum Çubuğu
- Ayarlar Arama Özelliği
- Kamera Modunda Parlak Ekran
- Açılan Pencere Modu
- On-The-Go Mod (Duvar Kağıdında Aktif Kamera Görüntüsü)

Ekran Görüntüleri

CWM:
>
ROM:
>
GAPPS:
>
Önerilen Uygulamalar:
> (Tema)

İyi Günlerde Kullanın

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bayfeat, mefa4745 ve SercanCANTANK

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: mefa4745 ve MeeksTR
clgnkral

clgnkral

Üye
performans ve şarj açısından nasıl?
stabillik için performans ayarı öneriniz nedir hocam şuan smartassv2-sio ikilisini kullanıyorum.

Son düzenleme:
MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
performans ve şarj açısından nasıl?
stabillik için performans ayarı öneriniz nedir hocam şuan smartassv2-sio ikilisini kullanıyorum.
performans açısından iyi bir tercih olabilir ancak şarj konusunda verimlilik sağlayacağını düşünmüyorum. Bir çok işlemci profili oduğundan hem performans hem de şarj kosunda uzun süreli kombinasyonlar test etmek gerekiyor. Kısa bir deneyime göre Interactive ~ row profilinin Smartassv2 ~ sio göre daha düşük frekanslar arasında daha yavaş geçiş yapıyor. Üstelik telefonunuzu kullanmadığınızda Interactive profili smartassv2 ye göre olabildiğince en düşük frekanslarda kalıyor. Bu da şarjınızın kullanmadığın zamanlarda veririmlilik sağlayacaktır. Ortalama bir kullanım için 245MHz~1651MHz Frekansları aralığında Interactive ~ row öneririm.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
rom linkine tıklayınca resim çıkıyor ama linkte bir sorunmu var acaba?

SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
Teşekkürler bunumu yüklesem acaba kararsız kaldım şimdi

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bunumu yüklesem acaba kararsız kaldım şimdi
Rica ederim :) Gerek özellikleri ile gereksede görsellik açısından güzel bir çalışma olmuş. Şuan kullanıyorum. Şarj ve performans açısından henüz net bişey söyleyemem ancak yüksek kalite yoğunluğunda kullanmadıkça geçişlerde gayet seri kullanılabiliyor

SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
kurduktan sonra kurulum yaparken google play durduruldu deyip durdu benmi bir hata yaptm acaba?
----
Neyse biraz kullanalımda bakalım nasıl.
----
Google Play Store çalışmıyor. Google hesabımıda giremedim rehberimi alamıyorum :D

Son düzenleme:
clgnkral

clgnkral

Üye
performans açısından iyi bir tercih olabilir ancak şarj konusunda verimlilik sağlayacağını düşünmüyorum. Bir çok işlemci profili oduğundan hem performans hem de şarj kosunda uzun süreli kombinasyonlar test etmek gerekiyor. Kısa bir deneyime göre Interactive ~ row profilinin Smartassv2 ~ sio göre daha düşük frekanslar arasında daha yavaş geçiş yapıyor. Üstelik telefonunuzu kullanmadığınızda Interactive profili smartassv2 ye göre olabildiğince en düşük frekanslarda kalıyor. Bu da şarjınızın kullanmadığın zamanlarda veririmlilik sağlayacaktır. Ortalama bir kullanım için 245MHz~1651MHz Frekansları aralığında Interactive ~ row öneririm.
Sagol kardes

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
kurduktan sonra kurulum yaparken google play durduruldu deyip durdu benmi bir hata yaptm acaba?
----
Neyse biraz kullanalımda bakalım nasıl.
----
Google Play Store çalışmıyor. Google hesabımıda giremedim rehberimi alamıyorum :D
Onu bende fark ettim. Bu durumu konuyada ekliyeceğim. Sorun Rom'un bilinmeyen bir sebepten dolayı kurulumdan sonra play store son sürüme güncelleniyor ve kitleniyor. Başka gapps dosyasını yüklersenizde durum aynı.
Bunu için çözüm ise; bu uygulamayı kurun ve açtıktan sonra en alttaki "Install and Reboot butonuna basın. Telefonunuz otomatik olarak yediden başlatıldıktan sonra Play strore açılacaktır.

mefa4745

Üye
Baska link versen bu link kırık değil ama indirmiyor ...
Linki degistirsen indirmiyor

SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
Onu bende fark ettim. Bu durumu konuyada ekliyeceğim. Sorun Rom'un bilinmeyen bir sebepten dolayı kurulumdan sonra play store son sürüme güncelleniyor ve kitleniyor. Başka gapps dosyasını yüklersenizde durum aynı.
Bunu için çözüm ise; bu uygulamayı kurun ve açtıktan sonra en alttaki "Install and Reboot butonuna basın. Telefonunuz otomatik olarak yediden başlatıldıktan sonra Play strore açılacaktır.
Teşekkür ederim illgilendiğin için. ;)

lavasoft95

Üye
Kardeşim indiremiyorum romu bi el atar mısın ya ?
Edit: Yandex diskime kaydederek indirmeyi başardım şimdide installion aborted bad hatası alıyorum.

Son düzenleme:
MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim indiremiyorum romu bi el atar mısın ya ?
Edit: Yandex diskime kaydederek indirmeyi başardım şimdide installion aborted bad hatası alıyorum.
İndirme işleminiz tam olarak tamamlanmadığından kaynaklanıyor olabilir. Eğer yavaś bir internet kullanıyorsanız indirme bağlantısı kesilmiş olabilir. bu yüzden sıkıştırılmış dosyaların tam olarak inmediğini fark edemeyebilirsiniz. Hangi tarayıcadan indirmeye çalışıyorsunuz?

byozzy

Üye

Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Romu kurdum 1 günlük izlenim olarak gayet sorunsuz olarak çalışıyor.
Resimde görülen ögeleri güç menüsüne nasıl ekleyebiliyoruz acaba, bir de arayan fotoğrafı tam ekran olarak çıkıyor bunu düzeltme imkanı var mı? Bir menüde bulunan kullanmadığımız uygulamaları nasıl gizleriz

Son düzenleme:
MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Romu kurdum 1 günlük izlenim olarak gayet sorunsuz olarak çalışıyor.
Resimde görülen ögeleri güç menüsüne nasıl ekleyebiliyoruz acaba, bir de arayan fotoğrafı tam ekran olarak çıkıyor bunu düzeltme imkanı var mı? Bir menüde bulunan kullanmadığımız uygulamaları nasıl gizleriz
Güç menüsündeki ögeleri ayarlamak için ayarlar>tuşlar>güç menüsünden değiştirebilirsiniz. Ayrıca Ayarlar menüsünün sağ üst köşedeki ayar aramayıda kullanarak birçok var olan ayara hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Arama ekranı için yapabileceğim bişey yok. Uygulamarı gizlemek için varsayılan launcher'ın desteği bulunmamaktadır. Uygulama gizleme ôzelliği olan bir launcher kurmanız gerekmektedir. Bunun için nova launcher öneririm.

aga38

aga38

Üye
Sizden bir arzumuz olacaktı acaba lollipop güncellemesini hazırlamanız mümkün mü?
teşekkür ederim...

Üst Alt