[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

odunuzz

odunuzz

Üye
kardeşim her şey guzel hoverde çok guzel olmuş ama ben telefona touchwiz launcher kurdum normal temada sorun olmuyo ama diger temalarda simgeler cok kucuk oluyo eski surum bundan daha cok hoşuma gitti bu yuzden sadece hoveri eklemenin bi yolu var mi eski surume
sorunu hallettim saol
nasil hallettin bendede var o sorun

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
kardeşim her şey guzel hoverde çok guzel olmuş ama ben telefona touchwiz launcher kurdum normal temada sorun olmuyo ama diger temalarda simgeler cok kucuk oluyo eski surum bundan daha cok hoşuma gitti bu yuzden sadece hoveri eklemenin bi yolu var mi eski surume
nasil hallettin bendede var o sorun
AYNEN BENDE KLASÖR AÇAMADIĞIM İÇİN TOUCHWİZ KURDUM TRECBUCKETTE KLASÖR AÇAMIYORUM :(

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Buyrun yeni sürüm
Hover ve 370MB yeni kernel var eski sürümden farklı olarak.
hocam kurdum kullandugun en guzel cm 11 romu facat vıde o cekemıyorum ?

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
fecral

fecral

Üye
video sorunu olmamasi gerekiyor, benim sorunum duzeldi ustune de 406 mb yeni k^kerneli kurdum. hala sorun yok 480pde tabi.

scandall20

Üye
hover i nasıl aktif ediyoruz

burak_102

burak_102

Üye
metinmikail

metinmikail

Üye
rom cok hosuma gitti de statusbari assagi cekerken takilmalar oluyo buna bi coz varmi arkdaslar bu hover ozelligini i baska romlara kurabilirmiyiz bi yolu varmi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
rom cok hosuma gitti de statusbari assagi cekerken takilmalar oluyo buna bi coz varmi arkdaslar bu hover ozelligini i baska romlara kurabilirmiyiz bi yolu varmi
o statusbar takılması bende olmuyo kardeşim temizce tekrar kur bnce :)

hasaneness

hasaneness

Üye
Arkadaşlar Wonder'a u dönüşü yaptım. Bakıyorum da ben gidince canlanmış buralar :D normal de link istemem ama o kadar mesaj arasından stock kernel ve darkcm son sürüm falan kafam karıştı. Ayrıca saf cm11 mi darkcm11 mi hover vs güzel özellikler ama tavsiyelernizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve bayfeat
spazmol

spazmol

Üye
Şu an için dark daha iyi diye düşünüyorum :D arcoya bağlı olarak durumlar değişebilir :D

aJHier

aJHier

Üye
Arkadaşlar Wonder'a u dönüşü yaptım. Bakıyorum da ben gidince canlanmış buralar :D normal de link istemem ama o kadar mesaj arasından stock kernel ve darkcm son sürüm falan kafam karıştı. Ayrıca saf cm11 mi darkcm11 mi hover vs güzel özellikler ama tavsiyelernizi bekliyorum.

bence bekle arco yeni sürüm çıkarıcak yakında

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

emrah166

Üye
Su son birkac gundur ustalarimizin emegi sayesinde wonder costu gidiyor cok tesekkurler hepsine. Ama arco reis son surumde ne gibi degisikler yapacak acaba o merak konusu :)

Üst Alt