[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

gwonder_13

gwonder_13

Üye
k.bakma hocam okudumda 4.4.3de öyle birşey yazmyordu 4.4.2 için geçerli deil mi bu

BhaYzc

BhaYzc

Üye
Rom icin tesekkurler goruntusu cok hos ama korkuyorum performans acisindan cunku su an kullandigim rom bu zamana kadar kurdugum romlarin en iyisi 10.1 build3 v1.2 BySalih hocamizin editledigi rom android 4.2.2 bu romu kullaniyorum ve inanin cok zorlamama ragmen kasma yasamadim goruntude mukemmel simdi bu roma gecsem mi gecmesem mi sizce?

Su anda Whatsapp,facebook,internet tarayicisi,wechat,bide realracing 3 oynuyorum hepsi acik kasma yok :)

spazmol

spazmol

Üye
Rom icin tesekkurler goruntusu cok hos ama korkuyorum performans acisindan cunku su an kullandigim rom bu zamana kadar kurdugum romlarin en iyisi 10.1 build3 v1.2 BySalih hocamizin editledigi rom android 4.2.2 bu romu kullaniyorum ve inanin cok zorlamama ragmen kasma yasamadim goruntude mukemmel simdi bu roma gecsem mi gecmesem mi sizce?

Su anda Whatsapp,facebook,internet tarayicisi,wechat,bide realracing 3 oynuyorum hepsi acik kasma yok :)
yedeğini al ve arkana bakmadan devam et :D

BhaYzc

BhaYzc

Üye
spazmol' Alıntı:
yedeğini al ve arkana bakmadan devam et :D

Geceyim mi yani bu roma yoksa oldugu gibi devam mi edeyim salih hocamin romuna aksiyona gerek yok bu rom yeter diye dusunuyorum sizce ?

Ama bu romda cok hosuma gitti

emrah166

Üye
Arconun verdigi gappsi flaslasak sikinti cikmaz degil mi?

spazmol

spazmol

Üye
Geceyim mi yani bu roma yoksa oldugu gibi devam mi edeyim salih hocamin romuna aksiyona gerek yok bu rom yeter diye dusunuyorum sizce ?

Ama bu romda cok hosuma gitti
istersen yeni sürümü bekle ondan sonra kurarsin icinde ukte kalmaz hic degilse :)

genco15

genco15

Üye
Tus isiklarini kapatinca geri tusu bazen calismiyor sizdede ayni sorun var mi bi bende mi

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
4.4.3 İNDIRIYOM ,TELEFONDA 4.4.2 ÇIKIYOR SİNİR OLDUM:duvar2::duvar2:

lavasoft95

Üye
Kardeşim Android 4.4.2 yazan yere yada Android sürümü yazan yere serice tıkla çıkan ekranda android 4.4.3 yazıyosa problem yok.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Hakan'ın bu romunun en son sürümünü kullananlardan birşey yapmalarını istiyorum
şimdi geliştirici seçeneklerine gidin orda "CM Kurtarma modunu güncelle" diye bir seçenek var(diğer ismiyle update cwm recovery)
o seçeneği aktif edin daha sonra reboot atın
reboot tamamlandıktan sonra telefonu kapatın ve cwm açın cwm 6.0.4.9'mu yoksa cwm 6.0.4.8'mi? bana söyleyebilirmsiniz arkadaşlar

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
9 :-)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
aJHier

aJHier

Üye
6.0.4.8

aJHier

aJHier

Üye
Ben 2 gün önce yükledim yüklediğimde işaretlemiştim ama güncelleme olmadı ama ben cm hesabına giriş yapmadım blki ondandır.

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
bana 4.4.3 linkını atrmısınz ?

Üst Alt