[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: linkinparkmm ve fecral

fecral

fecral

Üye
lafactorial kardeşim 16/06 sürümmü yoksa bi önceki sürümmü kararsız kaldım napıyım kardeşim rica etsem tavsiyede bulunurmusun.....
son sürümü yükle pişman olmazsın. tavsiye ederim kullanan biri olarak

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
@lafactorial abi video sorunu ortadan kalktı, Allah razı olsun (: bu sürümde(06/16) bildirim paneli/hızlı ayarlar paneli daha rahat açılıp kapanabiliyor gibi geldi (: ilk izlenimlerim bunlar. ama eminim ki önceki sürümler gibi akıcı gibi duruyor. ayrıca hover da cabası. hover daha iyi oldu halo'ya göre kim ne derse desin (: teşekkürler abi yaptığın her şey için. @lafactorial ve @sir mordred hocam için paypal hesabından para gönderme fikrim hala geçerli şu okul bir bitsin de sınavlarım var halen, memlekete gidince katkı sağlayacağım sizlere inşaAllah.
program filan kullanmadanmı akıcı bunların hepsi :D

• Beğen
Tepkiler: fecral
murat_3230

murat_3230

Üye
peki ben kerneli 395 yapsam sıkıntı olurmu kardeşim versiyon 2 olan kerneli atıyım mııı. ne dersin

fecral

fecral

Üye
program filan kullanmadanmı akıcı bunların hepsi :D
ya evet ilk kurulum halinde. program yüklemedim henüz ama önceki sürüme göre daha akıcı geldi gözüme. ayrıca ram 370 mb gayet iyi bir miktar. bu sürüm tavsiyemdir arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
ya evet ilk kurulum halinde. program yüklemedim henüz ama önceki sürüme göre daha akıcı geldi gözüme. ayrıca ram 370 mb gayet iyi bir miktar. bu sürüm tavsiyemdir arkadaşlar.
İlk acilista sorun oldu mu trebuchetle ilgili
peki ben kerneli 395 yapsam sıkıntı olurmu kardeşim versiyon 2 olan kerneli atıyım mııı. ne dersin
Tercih meselesi istersen yukle ama yuklemeden once yedek al. Birde oguzhanin kerneli yukleyecek olanlar zip dosyasinin icindeki build.prop u silin ve oyle yukleyin.

fecral

fecral

Üye
İlk acilista sorun oldu mu trebuchetle ilgili
abi o hatayı vermedi; trebuchet ile ilgili sorun yok sanırım. ama kurdum kilidi açtım hover'ı aktif etmek için bildirim çubuğunu çektim aşağıya, hover'ı aktif ettim bir an ekran kararır gibi oldu kilit ekranına attı beni. açtım kilidi tekrar bir daha da sorun olmadı.
önemsenecek bir sorun gibi gelmedi bana abi şahsen.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: lafactorial
murat_3230

murat_3230

Üye
kardeşim build propu niçin silecez kii

murat_3230

murat_3230

Üye
peki build prop olmadan 395 kerneli yüklücez

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
rom çok başarılı emeği geçenlerin hepsine çok teşekkür ediyorum :)reklam vermek gibi olmasın bu romu facebook sayfamız olan wonderoidde paylşabilirmiyim lafactorial

• Beğen
fecral

fecral

Üye
peki build prop olmadan 395 kerneli yüklücez
kernel dosyasını al masaüstüne bilgisayarda sağ tıkla aç de. system dosyasının içinde "build.prop" dosyası var onu sil. kapat dosyayı o kendi otomatik kaydediyor zaten. değişiklikler kaydedilsin mi diye sorarsa evet dersin. at sd carda telefona flashla, ardından wipe cache ve wipe dalvik cache yap sonra reboot. bu kadar.

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye
güncelleme için teşekkürler hakan :) hover gelmiş yarın denerim eline sağlık :)

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
google play store yok ??? hangi gappsı atıcaz

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
telefonu kapatıp açınca şarj % 20 deyken 15e düşüyor neden olabilir

Üst Alt