Stock kernelde de varmı aynı sorun@lafactorial hocam kamera durdu hatası almaya başladım romda. neden acaba? stock roma döndüm, ordan tekrar kurdum xda versiyonunu ama halen aynı. neden kaynaklanıyor olabilir? şu an tamamen kurulduğunda nasılsa öyle bir şey kaldırmadım da eklemedim de.
Hocam bir sorun yaşıyorum. Transparent clock & weather 0.82.07 - MaxiCep bu konudaki clock hoşuma gitti indirdim kullanmak için ama ekrana yerleştirince romla gelen standart saati koyuyor yine. Nasıl bu konudaki saati kullanacağım?Stock kernelde de varmı aynı sorun
hocam kusura bakmayın nalayamadım, stock kernel derken gingerbread stock kernel mi?Stock kernelde de varmı aynı sorun
Baştan bi anlatabilirmisin tam olarak ne yaptıktan sonra sorun yaşamaya başladın?hocam kusura bakmayın nalayamadım, stock kernel derken gingerbread stock kernel mi?
eğer öyleyse onu daha denemedim direk recoveryden kurmuştum sizin romu tekrar(gingerbreadte bakamdım kameraya), stock roma tekrar dönüp bakacağım kamera orda çalışıyor mu diye.
hocam gingerbreadde çalışıyor video. sizin romu tekrar kuracağım bakalım. buradan tekrar bildiririm.@lafactorial hocam üst gönderide dediklerimi yaptım sonuç aynı, video çekiyorum videoyu durduruyorum "maalesef kamera durdu" hatası alıyorum. neden kaynaklanıyor olabilir acaba ya? kusura bakmayın rahatsız ediyorum. şu an içindeki 3.4.92 345 mblık kernel içindeki orjinal olan yani.
Hakan'ın bu romunun en son sürümünü kullananlardan birşey yapmalarını istiyorum
şimdi geliştirici seçeneklerine gidin orda "CM Kurtarma modunu güncelle" diye bir seçenek var(diğer ismiyle update cwm recovery)
o seçeneği aktif edin daha sonra reboot atın
reboot tamamlandıktan sonra telefonu kapatın ve cwm açın cwm 6.0.4.9'mu yoksa cwm 6.0.4.8'mi? bana söyleyebilirmsiniz arkadaşlar

bende de 5 güncellenmiyor 5 kere reboot yaptımbismillah bende 6..0.4.5![]()
hocam zannederim ki k^kerneli kurdum ondan sonra oldu bu olay ya. OC EXUV XHM versiyonunu kurdum. bu kernelle kamerayı denerken böyle bi sorunla karşılaştım ama şu an senin temiz rom ile de aynı hatayı alıyorum. bilemedim ben de acaba aksamlarına mı zarar verdi telefonun kernel kalıcı olarak?Baştan bi anlatabilirmisin tam olarak ne yaptıktan sonra sorun yaşamaya başladın?
hazırsaaynen 4.4.3 ün güncellenen linkini atarmısınız yani yeni sürümünü
naasııl yani????hazırsa![]()
buradamı paylaşılcaz yeni sürümDaha yeni surum hazir degil cunku.
Ayrica bize daha uyumlu 4.4.3 u arco cikaricak yakinca darkcm nin cm11 in yeni surumnden sonra cikmasi daha olasi
Bilinen bir hata diyorlar da ben romu uzun zamandır kullanıyorum hiç karşılaşmadım o hatayla. Muhtemelen kernel ile alakalı bir durum.@lafactorial hocam bu video meselesi bilinen bir hataymış sanırım xda'da belirtmişler. kusura bakmayın zannederim ben önceden rastlamadım bu hataya. neyse, umarım neden kaynaklandığını bulabilirsiniz. idare edelim artık (: teşekkürler.
hadi yeni sürümü atarmısın kardeşimBilinen bir hata diyorlar da ben romu uzun zamandır kullanıyorum hiç karşılaşmadım o hatayla. Muhtemelen kernel ile alakalı bir durum.
Yeni sürüm hazırladım hover eklendi ve yeni kernel kullanıldı.
herkez bekliyo 
Atmıyorum kardeşim bekle!!!hadi yeni sürümü atarmısın kardeşimherkez bekliyo
![]()
bekle diyosunda kardeşim kaç gündür bekliyoruz niye azarlıyosun karşında çocukmu var :/Atmıyorum kardeşim bekle!!!
Beklemek istemiyorsan otur öğren kendin yap. Profilinden gördüğüm kadarıyla pek de büyük sayılmazsın. Kaç gündür takip ediyorum her girişinde link verin, paylaşın, şu nasıl bu nasıl gibisinden en basit şeyleri bile soruyorsun. Biz herşeyi biliyormuyuz sanıyorsun. Tabiki hayır. Ama sormak yerine önce forumda arıyorum benzer konulara bakıyorum bulamazsam o sizin boş şeyler için kullandığınız google da arıyorum ve genelde aradığım şeyin cevabını buluyorum.bekle diyosunda kardeşim kaç gündür bekliyoruz niye azarlıyosun karşında çocukmu var :/