[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

fecral

fecral

Üye
@lafactorial hocam kamera durdu hatası almaya başladım romda. neden acaba? stock roma döndüm, ordan tekrar kurdum xda versiyonunu ama halen aynı. neden kaynaklanıyor olabilir? şu an tamamen kurulduğunda nasılsa öyle bir şey kaldırmadım da eklemedim de.

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
@lafactorial hocam kamera durdu hatası almaya başladım romda. neden acaba? stock roma döndüm, ordan tekrar kurdum xda versiyonunu ama halen aynı. neden kaynaklanıyor olabilir? şu an tamamen kurulduğunda nasılsa öyle bir şey kaldırmadım da eklemedim de.
Stock kernelde de varmı aynı sorun

fecral

fecral

Üye
Stock kernelde de varmı aynı sorun
hocam kusura bakmayın nalayamadım, stock kernel derken gingerbread stock kernel mi?
eğer öyleyse onu daha denemedim direk recoveryden kurmuştum sizin romu tekrar(gingerbreadte bakamdım kameraya), stock roma tekrar dönüp bakacağım kamera orda çalışıyor mu diye.

hocam gingerbreadde çalışıyor video. sizin romu tekrar kuracağım bakalım. buradan tekrar bildiririm.@lafactorial hocam üst gönderide dediklerimi yaptım sonuç aynı, video çekiyorum videoyu durduruyorum "maalesef kamera durdu" hatası alıyorum. neden kaynaklanıyor olabilir acaba ya? kusura bakmayın rahatsız ediyorum. şu an içindeki 3.4.92 345 mblık kernel içindeki orjinal olan yani.

Son düzenleme:
lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
hocam kusura bakmayın nalayamadım, stock kernel derken gingerbread stock kernel mi?
eğer öyleyse onu daha denemedim direk recoveryden kurmuştum sizin romu tekrar(gingerbreadte bakamdım kameraya), stock roma tekrar dönüp bakacağım kamera orda çalışıyor mu diye.

hocam gingerbreadde çalışıyor video. sizin romu tekrar kuracağım bakalım. buradan tekrar bildiririm.@lafactorial hocam üst gönderide dediklerimi yaptım sonuç aynı, video çekiyorum videoyu durduruyorum "maalesef kamera durdu" hatası alıyorum. neden kaynaklanıyor olabilir acaba ya? kusura bakmayın rahatsız ediyorum. şu an içindeki 3.4.92 345 mblık kernel içindeki orjinal olan yani.
Baştan bi anlatabilirmisin tam olarak ne yaptıktan sonra sorun yaşamaya başladın?

-Oruc

-Oruc

Üye
Hakan'ın bu romunun en son sürümünü kullananlardan birşey yapmalarını istiyorum
şimdi geliştirici seçeneklerine gidin orda "CM Kurtarma modunu güncelle" diye bir seçenek var(diğer ismiyle update cwm recovery)
o seçeneği aktif edin daha sonra reboot atın
reboot tamamlandıktan sonra telefonu kapatın ve cwm açın cwm 6.0.4.9'mu yoksa cwm 6.0.4.8'mi? bana söyleyebilirmsiniz arkadaşlar

bismillah bende 6..0.4.5 :)

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
bendde halen 4.5

• Beğen
Tepkiler: -Oruc
fecral

fecral

Üye
Baştan bi anlatabilirmisin tam olarak ne yaptıktan sonra sorun yaşamaya başladın?
hocam zannederim ki k^kerneli kurdum ondan sonra oldu bu olay ya. OC EXUV XHM versiyonunu kurdum. bu kernelle kamerayı denerken böyle bi sorunla karşılaştım ama şu an senin temiz rom ile de aynı hatayı alıyorum. bilemedim ben de acaba aksamlarına mı zarar verdi telefonun kernel kalıcı olarak?

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
aynen 4.4.3 ün güncellenen linkini atarmısınız yani yeni sürümünü

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
aJHier

aJHier

Üye
Daha yeni surum hazir degil cunku.
Ayrica bize daha uyumlu 4.4.3 u arco cikaricak yakinca darkcm nin cm11 in yeni surumnden sonra cikmasi daha olasi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Daha yeni surum hazir degil cunku.
Ayrica bize daha uyumlu 4.4.3 u arco cikaricak yakinca darkcm nin cm11 in yeni surumnden sonra cikmasi daha olasi
buradamı paylaşılcaz yeni sürüm

fecral

fecral

Üye
@lafactorial hocam bu video meselesi bilinen bir hataymış sanırım xda'da belirtmişler. kusura bakmayın zannederim ben önceden rastlamadım bu hataya. neyse, umarım neden kaynaklandığını bulabilirsiniz. idare edelim artık (: teşekkürler.

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
@lafactorial hocam bu video meselesi bilinen bir hataymış sanırım xda'da belirtmişler. kusura bakmayın zannederim ben önceden rastlamadım bu hataya. neyse, umarım neden kaynaklandığını bulabilirsiniz. idare edelim artık (: teşekkürler.
Bilinen bir hata diyorlar da ben romu uzun zamandır kullanıyorum hiç karşılaşmadım o hatayla. Muhtemelen kernel ile alakalı bir durum.
Yeni sürüm hazırladım hover eklendi ve yeni kernel kullanıldı.

• Beğen
Tepkiler: fecral
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bilinen bir hata diyorlar da ben romu uzun zamandır kullanıyorum hiç karşılaşmadım o hatayla. Muhtemelen kernel ile alakalı bir durum.
Yeni sürüm hazırladım hover eklendi ve yeni kernel kullanıldı.
hadi yeni sürümü atarmısın kardeşim :) herkez bekliyo :)

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
bekle diyosunda kardeşim kaç gündür bekliyoruz niye azarlıyosun karşında çocukmu var :/
Beklemek istemiyorsan otur öğren kendin yap. Profilinden gördüğüm kadarıyla pek de büyük sayılmazsın. Kaç gündür takip ediyorum her girişinde link verin, paylaşın, şu nasıl bu nasıl gibisinden en basit şeyleri bile soruyorsun. Biz herşeyi biliyormuyuz sanıyorsun. Tabiki hayır. Ama sormak yerine önce forumda arıyorum benzer konulara bakıyorum bulamazsam o sizin boş şeyler için kullandığınız google da arıyorum ve genelde aradığım şeyin cevabını buluyorum.
Burda birşeyler yapmak için uğraşan biri olarak sizlerden gelen sorulara elimden geldiğince bilgim yettiğince cevap vermeye çalışıyorum ama bazen o kadar basit şeyleri soruyorsunuz ki illallah diyorum artık. Ayrıca bu işi hobi olarak yapıyorum. Paylaşıp paylaşmamak ve ne zaman paylaşacağımın kararını bırak da ben vereyim. Emin ol oldukça fazla zaman ve emek harcıyorum bu işi yaparken. Bak ben 31 yaşındayım bundan 1 sene öncesine kadar android nedir onu dahi bilmezdim ama merak ve araştırmayla şimdi rom yapabiliyorum. Tavsiyem şu ki, milleti sıkboğaz etmemeyi ve beklemeyi öğren.

• Beğen
Tepkiler: eneshappy, bayfeat, Bysalih41 ve 7 diğerleri

Üst Alt