Eğer ki farklı bir karnel kurduysanız, ondan kaynaklı bir durum olabiliro olayı halletim de telefonda kasmalar oluyor tuşları kilkitli şekilde WIFI ye bağlı olduğum zaman belli bir süre sonra telefon kapanıyor. farketmeden kapanmış buluyorum telefonu. nasıl düzeltebiliriz donma ve wıfı sorununu
farklı bi kernel kurmadım sadece konudaki romu kurdumEğer ki farklı bir karnel kurduysanız, ondan kaynaklı bir durum olabilir

@SercanCANTANK kardeşimizinde dediği gibi tekrar kurulum da sorunu çözelebilir. Normalde Rom'da böyle bir sıkıntı bulunmuyor diye biliyorumfarklı bi kernel kurmadım sadece konudaki romu kurdum
Hocam pcde odin ile cwm kurdunuz muÖncelikle paylaşım için teşekkürler. Çok güzel anlatmışsınız.
benim bir kaç problemim var.recovery mode'da install zip diye bir seçenek yok. indirdiğim şeyleri harici karta attım ama recovery mode'da bulamıyorum. apply update from sd kart var. wipe data / factory reset var. wipe cache partition var. bir de ınstall fota var. telefon hafızasına atıp yapsam olmaz mı?
bir de ben telefonumu bir kaç kez orjinal rom'a döndürmüştüm. ama onlar telefonu pc ye bağlayıp odin programıyla yapılıyordu. bu rom direk telefonla yapılıyor. bunun farkı nedir?
bir kez yanlış hatırlamıyorsam cvm 5 kurmuştum.Hocam pcde odin ile cwm kurdunuz mu
Hocam google'dan wi8150 cwm yükleme yazın sonra bu işlemleri yapabilirsinizbir kez yanlış hatırlamıyorsam cvm 5 kurmuştum.
Konuda belirtilen CMW Recovery 6.0.5.0 dosyasını telefonunuzun hafızasına atınız. Ardından recovery modda açıp "apply update from sd kard" yolu üzerinden indirmiş olduğunuz recovery'i kurup recovery'i yeniden açtığınızda güncellenmiş olacaktırÖncelikle paylaşım için teşekkürler. Çok güzel anlatmışsınız.
benim bir kaç problemim var.recovery mode'da install zip diye bir seçenek yok. indirdiğim şeyleri harici karta attım ama recovery mode'da bulamıyorum. apply update from sd kart var. wipe data / factory reset var. wipe cache partition var. bir de ınstall fota var. telefon hafızasına atıp yapsam olmaz mı?
bir de ben telefonumu bir kaç kez orjinal rom'a döndürmüştüm. ama onlar telefonu pc ye bağlayıp odin programıyla yapılıyordu. bu rom direk telefonla yapılıyor. bunun farkı nedir?
Konuda belirtilen CMW Recovery 6.0.5.0 dosyasını telefonunuzun hafızasına atınız. Ardından recovery modda açıp "apply update from sd kard" yolu üzerinden indirmiş olduğunuz recovery'i kurup recovery'i yeniden açtığınızda güncellenmiş olacaktır
Recovery'i güncelledikten sonra konuda belirtilen özelliklerde gelmiş olacaktır. Diğer her iki dosyayıda telefona atıp konuda belirtilen kurulum yolu ile tamamlayabilirsiniz. Dosyaları hafıza karınıza attığınızdan emin olun. Eğer ki telefon belleğine kopyalarsanız, temizleme işlemleri sırasında telefon belleğide silineceğinden dosyalarda silinmiş olacaktırpeki diğer iki dosya? rom ve gapps ı da telefon hafızasına atıp aynı şekilde mi yapacağım?
Recovery'i güncelledikten sonra konuda belirtilen özelliklerde gelmiş olacaktır. Diğer her iki dosyayıda telefona atıp konuda belirtilen kurulum yolu ile tamamlayabilirsiniz. Dosyaları hafıza karınıza attığınızdan emin olun. Eğer ki telefon belleğine kopyalarsanız, temizleme işlemleri sırasında telefon belleğide silineceğinden dosyalarda silinmiş olacaktır
apply update from sd kard'a girdikten sonra bana neler yazdığını söylermisin. Attığın dizinde aradığından emin ol, birde telefon hafızası değilde hafıza kartını görüyorsan, hafıza kartına atmayı deneyebilirsin.
indirdiğim cwm 6.0.5.0 dosyasını telefon hafızasına attım fakat recovery modda yok.
apply update from sd kard'a girdikten sonra bana neler yazdığını söylermisin. Attığın dizinde aradığından emin ol, birde telefon hafızası değilde hafıza kartını görüyorsan, hafıza kartına atmayı deneyebilirsin.

Rica ederimDCIM, external_sd, LOST.DIR gibi telefon hafızasındaki dosyalar var. ben recovery i ilk external_sd klasörüne atmıştım onun içinde yoktu. bi de normal klasörlerin olduğu yere attım yine gözükmedi.
tamam kardeşim kurdum. çok sağol yardımların için. ilk başta da kurmuşum da ilk açılışta beklemek gerekiyormuş ben dondu diye başa sarmışım her şeyi![]()

Ayarlar > depolama'dan resimdeki seçenekleri bulup yapabilirsin.Hafiza degisikligi bu romda nasil yapilir?
Tesekkurler fakat darkcm de boyle birsey olmadigi icin sormustumAyarlar > depolama'dan resimdeki seçenekleri bulup yapabilirsin.
Mokee ROM'dan örnek alınmıştır: