[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

fecral

fecral

Üye
bekle diyosunda kardeşim kaç gündür bekliyoruz niye azarlıyosun karşında çocukmu var :/
@Ultraslan8 abicim kusura bakma ama, üslubun bu foruma üye olduğumdan beri dikkatimi çekiyor. hani insanları küçümser, onlara emreder ve onları azarlar gibi yazıyorsun. ya kelime seçimlerin yanlış ya da umursamıyorsun. burada bu platforma katkı sağlayan herkes bu işleri gönüllü yapıyor, boş vakitlerinden bize ayırıp bir şeyler ortaya çıkarıyorlar. bence kelime seçimlerine, üslubuna biraz daha dikkat etsen, saygı ve sevgi çerçevesinde şu forumlaşma olayını sürdürsek iyi olur gibime geliyor. ayrıca biraz da sabırlı ol ve öğren, araştır. umarım beni yanlış anlamazsın. zannederim 14 yaşındasın, tamam ben de fazla büyük değilim ama bir büyüğün olarak, bir öğretmen adayı olarak sabırlı olmanı, araştırmanı, kendini geliştirmeni ve saygılı olmanı tavsiye ediyorum ve bunu senden bekliyorum. beni sakın yanlış anlama. sadece öğrenmeye şimdi başla. herkese iyi akşamlar.
Bilinen bir hata diyorlar da ben romu uzun zamandır kullanıyorum hiç karşılaşmadım o hatayla. Muhtemelen kernel ile alakalı bir durum.
Yeni sürüm hazırladım hover eklendi ve yeni kernel kullanıldı.
aynen bilinen bir hataydı diyorlar ama ben de önceden rastlamadım sizin romu sorunsuzca kullanıyordum; hatta dün gece whatsapptan video çekip yollamıştım. ama bugün "k^kernel"i kurdum her şey sarpa sardı, sorun çıktı. neyse ilginiz için teşekkürler. zannederim ki bir sonraki buildinizde bu sorun hallolur diye umuyorum. iyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95, -aLoNeDarK-, lafactorial ve 1 kişi daha

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
aynen bilinen bir hataydı diyorlar ama ben de önceden rastlamadım sizin romu sorunsuzca kullanıyordum; hatta dün gece whatsapptan video çekip yollamıştım. ama bugün "k^kernel"i kurdum her şey sarpa sardı, sorun çıktı. neyse ilginiz için teşekkürler. zannederim ki bir sonraki buildinizde bu sorun hallolur diye umuyorum. iyi çalışmalar.

Bugünden beri deniyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım. Tek sıkıntı var romu kurduktan sonra ilk açılışta trebuchet hata veriyor sonra sıkıntı olmuyor ama göze batıyor işte.

• Beğen
Tepkiler: fecral
fecral

fecral

Üye
Bugünden beri deniyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım. Tek sıkıntı var romu kurduktan sonra ilk açılışta trebuchet hata veriyor sonra sıkıntı olmuyor ama göze batıyor işte.
evet hocam o trebuchet hatasına sizin romu(11/06 - xda) üç defa tekrar tekrar kurduktan sonra rastladım bir kaç kez, ama bence büyütülecek bir şey değil bir tek başta çıkıyor tamam diyorsun bir daha gözükmüyor. ayrıca her şey de çok güzel çalışıyordu sizin romda, gönlünüz ferah olsun; iyi iş çıkarıyorsunuz. (; kolay gelsin.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
ASLAN PARCASI BUYUDE GEL ARASTIR BIRAZ
araştırıyoruz zaten acelemiz yok sadece merak ettim sordum
Beklemek istemiyorsan otur öğren kendin yap. Profilinden gördüğüm kadarıyla pek de büyük sayılmazsın. Kaç gündür takip ediyorum her girişinde link verin, paylaşın, şu nasıl bu nasıl gibisinden en basit şeyleri bile soruyorsun. Biz herşeyi biliyormuyuz sanıyorsun. Tabiki hayır. Ama sormak yerine önce forumda arıyorum benzer konulara bakıyorum bulamazsam o sizin boş şeyler için kullandığınız google da arıyorum ve genelde aradığım şeyin cevabını buluyorum.
Burda birşeyler yapmak için uğraşan biri olarak sizlerden gelen sorulara elimden geldiğince bilgim yettiğince cevap vermeye çalışıyorum ama bazen o kadar basit şeyleri soruyorsunuz ki illallah diyorum artık. Ayrıca bu işi hobi olarak yapıyorum. Paylaşıp paylaşmamak ve ne zaman paylaşacağımın kararını bırak da ben vereyim. Emin ol oldukça fazla zaman ve emek harcıyorum bu işi yaparken. Bak ben 31 yaşındayım bundan 1 sene öncesine kadar android nedir onu dahi bilmezdim ama merak ve araştırmayla şimdi rom yapabiliyorum. Tavsiyem şu ki, milleti sıkboğaz etmemeyi ve beklemeyi öğren.
haklısın kardeşim merak ettim sordum nolur sende yanlış anlama ünlem işaretlerini koyunca yanlış anladım ayrıca evde hasta var yani ona bakmaktan vakit bulamıyorum bende araştırmayı biliyorum googleden ama diyorumya hastam var işte hi vaktim olmuyo bizde sizden bekliyoruz böyle şeyleri işte :(
ASLAN PARCASI BUYUDE GEL ARASTIR BIRAZ
ilk önce lafına bi dikkat et büyüde el filan hoş değil bunlar lafactorial arkadaşıma yazdım neden araştıramadığımı bi oku istersen anlarsın beni

• Beğen
fecral

fecral

Üye
araştırıyoruz zaten acelemiz yok sadece merak ettim sordum
haklısın kardeşim merak ettim sordum nolur sende yanlış anlama ünlem işaretlerini koyunca yanlış anladım ayrıca evde hasta var yani ona bakmaktan vakit bulamıyorum bende araştırmayı biliyorum googleden ama diyorumya hastam var işte hi vaktim olmuyo bizde sizden bekliyoruz böyle şeyleri işte :(
geçmiş olsun. sen kimseyi yanlış anlama, herkes sevgi saygı bekliyor burda. anlaşmazlıklar oluyor arada böyle. kimse kimseyle kavga etmesin aman bu muhabbet burda tatlılığa bağlansın. uzatmayalım anlaşmazlıkları, teşekkür ederim hepinize.

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun yeni sürüm
Hover ve 370MB yeni kernel var eski sürümden farklı olarak.

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve fecral
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
geçmiş olsun. sen kimseyi yanlış anlama, herkes sevgi saygı bekliyor burda. anlaşmazlıklar oluyor arada böyle. kimse kimseyle kavga etmesin aman bu muhabbet burda tatlılığa bağlansın. uzatmayalım anlaşmazlıkları, teşekkür ederim hepinize.
asıl ben teşekkür ederim anlayışınız için diyorumya hasta olmasa evde araştırcam inanın vaktim olmuyor bakmakta bende araştırmak istiyorum ama... :(
Buyrun yeni sürüm
saol kardeşim düzenleyip sunduğun rom bu dimi

fecral

fecral

Üye
Buyrun yeni sürüm
indirip deneyeceğim abi, elimden geldiğince çabuk geri bildirim yapmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim düzenleyip sunduğun rom bu dimi

Buyrun yeni sürüm

Yukarıdaki mesaj gayet açıklayıcı sanırım.
Usta Caf kernel 395 mb tı bu galıba farklı kernel?
Hayır 395 MB oğuzhanın düzenlemesi ben arco'nun stock değerlerini kullandım.

• Beğen
Tepkiler: aJHier
fecral

fecral

Üye
Buyrun yeni sürüm
kusura bakmayın ama xda'da büyük hafıza kernel kullanabilirsiniz demişsiniz. acaba bu kerneller hangileri olabilir? k^kernel kursam sorun olur mu ki? ya da sir mordred hocamızın 400 mblık kernelini?
(abi kusura bakma romu sen derlediğin için sana sorma gereği duyuyorum. hani şimdi romun değerleri diğer kernellerden farklı olabilir sorun çıkmasın. garantilemek için soruyorum.)

• Beğen
Tepkiler: -Oruc
lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın ama xda'da büyük hafıza kernel kullanabilirsiniz demişsiniz. acaba bu kerneller hangileri olabilir? k^kernel kursam sorun olur mu ki? ya da sir mordred hocamızın 400 mblık kernelini?
(abi kusura bakma romu sen derlediğin için sana sorma gereği duyuyorum. hani şimdi romun değerleri diğer kernellerden farklı olabilir sorun çıkmasın. garantilemek için soruyorum.)
k kernel için bekle derim ben çünkü chris bu gece muhtemelen gerekli düzenlemeleri yapıp yeni kernelleri paylaşacak. En azından bana söylediği o. Oğuzhanın kernelleri yüklerken de zip dosyasının içindeki build.prop u sil öyle yükle.Bir de işi garantiye almak için yedek al istersen :)

• Beğen
Tepkiler: -Oruc ve fecral
fecral

fecral

Üye
k kernel için bekle derim ben çünkü chris bu gece muhtemelen gerekli düzenlemeleri yapıp yeni kernelleri paylaşacak. En azından bana söylediği o. Oğuzhanın kernelleri yüklerken de zip dosyasının içindeki build.prop u sil öyle yükle.Bir de işi garantiye almak için yedek al istersen :)
tamamdır abi çok teşekkürler, aynen dediğiniz gibi aceleye gerek yok. hem şu kamera sorunu hallolacak mı bir bakayım.

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
-Oruc

-Oruc

Üye
hayirlisiyla ustalarin yogunn calismalari sonucunda surumler yerine oturup sorunlar ortadan kalkacagina inaniyorum.... galaxy wonder e 2. hayati verenlersiniz tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: lafactorial ve fecral
murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar yeni sürümü kullanan varmı önceki iyi yoksa bumu tavsiye varmıdır ben karasız kaldım....

fecral

fecral

Üye
@lafactorial abi video sorunu ortadan kalktı, Allah razı olsun (: bu sürümde(06/16) bildirim paneli/hızlı ayarlar paneli daha rahat açılıp kapanabiliyor gibi geldi (: ilk izlenimlerim bunlar. ama eminim ki önceki sürümler gibi akıcı gibi duruyor. ayrıca hover da cabası. hover daha iyi oldu halo'ya göre kim ne derse desin (: teşekkürler abi yaptığın her şey için. @lafactorial ve @sir mordred hocam için paypal hesabından para gönderme fikrim hala geçerli şu okul bir bitsin de sınavlarım var halen, memlekete gidince katkı sağlayacağım sizlere inşaAllah.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve lafactorial
lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
@lafactorial abi video sorunu ortadan kalktı, Allah razı olsun (: bu sürümde(06/16) bildirim paneli/hızlı ayarlar paneli daha rahat açılıp kapanabiliyor gibi geldi (: ilk izlenimlerim bunlar. ama eminim ki önceki sürümler gibi akıcı gibi duruyor. ayrıca hover da cabası. hover daha iyi oldu halo'ya göre kim ne derse desin (: teşekkürler abi yaptığın her şey için. @lafactorial ve @sir mordred hocam için paypal hesabından para gönderme fikrim hala geçerli şu okul bir bitsin de sınavlarım var halen, memlekete gidince katkı sağlayacağım sizlere inşaAllah.
Sorunun duzelmesine sevindim. Para pulu gec sinavlarinda basarilar.

• Beğen
murat_3230

murat_3230

Üye
Sorunun duzelmesine sevindim. Para pulu gec sinavlarinda basarilar.
lafactorial kardeşim 16/06 sürümmü yoksa bi önceki sürümmü kararsız kaldım napıyım kardeşim rica etsem tavsiyede bulunurmusun.....

Üst Alt