[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

Otroligt

Otroligt

Üye
arkadaşlar 4.4.3den resimler ekleye blrmsnz görsellkte lazım :)
yok kardeş sadece kernelin birini yülücen khan kerneli önerrm yda sir modred hocanın yeni kernellerni :)
Sağol ya kusra bakma roottan anlamıyorum da pek :/ Şimdi rom ve khan kerneli indirip denerim sağol tekrar :)
sarı ile belirttiklerimi indirdim yüklüyorum birazdan bir yanlış yok değilmi?

aJHier

aJHier

Üye
arkadaşlar 4.4.3den resimler ekleye blrmsnz görsellkte lazım :)
yok kardeş sadece kernelin birini yülücen khan kerneli önerrm yda sir modred hocanın yeni kernellerni :)

görsellikte çok bi degişiklil yok
Dialer degişmiş sadce benm gözüme çarpan.

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Sağol ya kusra bakma roottan anlamıyorum da pek :/ Şimdi rom ve khan kerneli indirip denerim sağol tekrar :)
sarı ile belirttiklerimi indirdim yüklüyorum birazdan bir yanlış yok değilmi?
rca edrm kRDEŞ AMA DİKKATLİ DENEMENİ VE HERŞEYİ TAMAMEN ÖĞRENP SONRA DENEMENİ TAVSYE EDERM..
görsellikte çok bi degişiklil yok
Dialer degişmiş sadce benm gözüme çarpan.
kardeşim genede bir kaç foto atarmsn brde göresllk için ne yapablrz

Otroligt

Otroligt

Üye
rca edrm kRDEŞ AMA DİKKATLİ DENEMENİ VE HERŞEYİ TAMAMEN ÖĞRENP SONRA DENEMENİ TAVSYE EDERM..
kardeşim genede bir kaç foto atarmsn brde göresllk için ne yapablrz
Kardeş daha önce de 1 kere atmıştım Clockwork vb. yüklü wipe data işlemlerini de burdan bakarak yapıcam ve öyle atıcam sağol. Bir de sanırım 360mb ram daha iyi olur sanırım onu mu indirmeliyim?

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Kardeş daha önce de 1 kere atmıştım Clockwork vb. yüklü wipe data işlemlerini de burdan bakarak yapıcam ve öyle atıcam sağol. Bir de sanırım 360mb ram daha iyi olur sanırım onu mu indirmeliyim?
ewet onu indir stok olanı değil 360lık kullan kardeşim odaha ii bnce

aJHier

aJHier

Üye
@lafactorial Usta Yeni Sürüm hazırsa Hover Lı olan.
Burda paylaşabilir misin?
David paylaştıgındada xda'da paylaşırsın.

Son düzenleme:
linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
@lafactorial Usta Yeni Sürüm hazırla Hover Lı olan.
`hazırla`ne yahu adam bu işi gönüllu yapıyor.

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
Problem yok o zamn :)

• Beğen
Tepkiler: aJHier
lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
@lafactorial Usta Yeni Sürüm hazırsa Hover Lı olan.
Trebuchet arada kapanmaya zorlanıyor onu çözmeye çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: aJHier ve linkinparkmm
linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
ekstra bi ayarlama yaptinmi paylasirmisin benimle
Kullandigim romlard kullanmadigim uygulamalari siliyorum. greenify ile system uygulamalarini uyutuyorum. .turbo boost ike 350mb swap. Khan kernel bigmem.en onemlisi tweakler var( tdt+rPx) Performance controlden bi kac ayarlama.daha var ama onlar onemsiz

aJHier

aJHier

Üye
Kullandigim romlard kullanmadigim uygulamalari siliyorum. greenify ile system uygulamalarini uyutuyorum. .turbo boost ike 350mb swap. Khan kernel bigmem.en onemlisi tweakler var( tdt+rPx) Performance controlden bi kac ayarlama.daha var ama onlar onemsiz

tdt Tweak yükledikten sonra,
Cm nin dosya yöneticisi açınca Beyaz sayfada kalıyordu sendede öyle mi?

lavasoft95

Üye
Tdtnin beta versiyonu mu stable versiyonu mu kullaniyorsun bide turbo boost link atar misin 4.4.2 mi 4.4.3 mu kullaniyorsun ?

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
Tdtnin beta versiyonu mu stable versiyonu mu kullaniyorsun bide turbo boost link atar misin 4.4.2 mi 4.4.3 mu kullaniyorsun ?
turbo boost.tdt test versiyonu ve darkcm 4.4.3

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95
-Oruc

-Oruc

Üye
4.4.3 sper bisey bu ellerinize saglik :)
:biggrin:

gwonder_13

gwonder_13

Üye
yeni andreno sürücüler olmuyor galiba 4.4.3e yükledm ama antutu bile değer aynı 3d 2d performans değişmedi

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
yeni andreno sürücüler olmuyor galiba 4.4.3e yükledm ama antutu bile değer aynı 3d 2d performans değişmedi
Konunun ilk sayfasını dikkatli okursanız yeni adreno sürücülerinin zaten roma dahil olduğunu görürsünüz.

Üst Alt