[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

scandall20

Üye
hocam paranaoıd dekı hoverı ekleme sansınız var mı ve yenı surum ne zaman cıkacak ona gore kurayım romu :D
şu belki işini görür
Merhaba öncelikle performans ayarları permance+noop dayada smartv2+noop da olur daha sonra @MeskTR adlı arkadasımın performans ayarları var resimleri onları yap bide temiz kur bende 0 kasma
performans ayarlarını nasıl bulucam varsa bi link atabilir misiin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
hocam paranaoıd dekı hoverı ekleme sansınız var mı ve yenı surum ne zaman cıkacak ona gore kurayım romu :D
kardesim 4.4.3 romunun yeni surumumu cikacak443un yeni surumumu gelcek bisey diyin ya

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
Elimde bir adet hover eklenmiş olan test versiyonu var deneme aşamasında şu anda :)

• Beğen
Tepkiler: fecral
aJHier

aJHier

Üye
Elimde bir adet hover eklenmiş olan test versiyonu var deneme aşamasında şu anda :)

Usta Xda daki SOn versiyonda Bildirim çekmecesini aşagı kaydırınca , Simgelerden Wifiyi falan kapayıp açtıgımız yere geçince Simgeler saga Kayıyor.
Bu sadece bende olan bir sorun mu yoksa romda mı var.

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
burak_102

burak_102

Üye
Usta Xda daki SOn versiyonda Bildirim çekmecesini aşagı kaydırınca , Simgelerden Wifiyi falan kapayıp açtıgımız yere geçince Simgeler saga Kayıyor.

aynı sorun bende de var s5 teması yükledim gözükmüyor artık

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende farkettim var öyle bir sorun.

fecral

fecral

Üye
lcd density'i 220 yapinca o sorun ortadan kalkiyor arkadaslar. bende duzeldi en azindan.

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
fecral

fecral

Üye
@lafactorial son xda surumune onceki 360mblık 3.4.92 kerneli yüklesem sıkıntı çıkar mı hocam?

burak_102

burak_102

Üye
@lafactorial son xda surumune onceki 360mblık 3.4.92 kerneli yüklesem sıkıntı çıkar mı hocam?

sorun çıkmaz kardeşim ben kullanıyorum bu arada xda sürümü ile buradaki sürümü aynı sadece hakan kardeşim önce maxicepte sonra xda da paylaştığı için farklı sürüm gibi algılanmış.

bu arada herkese hayırlı kandiller.
bu romun son versiyonu çıktıysa link atarmısın :)
ilk sayfada zaten var kardeşim romun yapımcısı Hakan olduğu için öncelikle burada paylaşır siz merak etmeyin :)

• Beğen
fecral

fecral

Üye
sorun çıkmaz kardeşim ben kullanıyorum bu arada xda sürümü ile buradaki sürümü aynı sadece hakan kardeşim önce maxicepte sonra xda da paylaştığı için farklı sürüm gibi algılanmış.

bu arada herkese hayırlı kandiller.
biraz farklılıklar var sanırım build.prop mods ve kernel gibi @lafactorial hocam belirtmişti.
bu romun son versiyonu çıktıysa link atarmısın :)

buyur.

burak_102

burak_102

Üye
biraz farklılıklar var sanırım build.prop mods ve kernel gibi @lafactorial hocam belirtmişti.

buyur.

ben gerçekten aynı sanmıştım neden burada paylaşılmadı ki

• Beğen

Üst Alt