Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Paket guncellenip yeniden upload edilmistir ve eklenmistir..gule gule kullanin heekese kolay gelsin flash atarken hic bir dosyayi silmeyin..

Enola19

Üye
dostum biraz takıntılı gibi olucam ama hesap makinesi içinde eklimi öyleyse bidaha flaşlayım
:)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis zaten dosya silmeden yaptm flash. Neyse musait olunca gene flash atarm. Calculator widgeti tikir tikir calisio

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
reis usta teşekkürler

• Beğen

semiko

Üye
Saat ve ajanda açık olarak geliyor reis bilgin olsun.

• Beğen

tarama

Üye
Şahin kardeşim, Dosyayı indirdim, bugün kuracağım. Ellerine sağlık, teşekkür ederim. E'de olacağını söylediğin Şahin klasörü içinde yoksa ayrıca buraya eklemen mümkün mü?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Şahin kardeşim, Dosyayı indirdim, bugün kuracağım. Ellerine sağlık, teşekkür ederim. E'de olacağını söylediğin Şahin klasörü içinde yoksa ayrıca buraya eklemen mümkün mü?

tabiki eklerim ama ben defalarca kez kurdum bunu ve inan o klasor orda olacak yeterki dedigim gibi flashlayin hic bir dosya silmeden flashlayin..(ama aksama yapacaksaniz eger linkten tekrar indirin gerci sorun yoktur bunuda rahatlikla kullanabilirsiniz ama hesap makinasi widgeti yok-roompachther yok(kurulabilir sonra) ve updateler acik) ben butun bunlari tekrar duzenleyip guncelledim linkleri bu mesaji okuduktan sonra indirenler son ve orjinal 3.2 dir..(hata felanda yok eksikte yok)

tarama

Üye
Şahin kardeşim, tekrar indireceğim. Allaha emanet ol.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS ve Dandanakan92

Enola19

Üye
Dostum son paketi indirip kurdum hiçbir sorun yok ses ve dokunmatik ekran tepkisi eskisinden daha güzel dediğin gibi dizi izlemede en ufak bi sorun kalmamış
kendini aşmışsın tebrik ederim

• Beğen

Enola19

Üye
Bu arada şimdi aklıma geldi bu senin kullandığın tema hangisi dostum ben senin reis 2012 temasını kullanıyorum ama resimlerdeki temada güzelmiş

• Beğen

tarama

Üye
Şahin kardeşim, programı flaşladım. Ellerine sağlık, hakikaten kullanışlı, hızlı olmuş. web düzgün ve hızlı. Hatta ben Operamini Operamobil kullanıyordum. Öncekilerde yavaşlama, kesinti oluyordu ve Operayı resetleme ihtiyacı oluyordu. Bunda ise gayet iyi. Herhalde 3.1 dekine göre bazı programları da çıkarmışsın. Mesela batarya göstergesi yok. Ayrıca, nerede hata yaptım bilmiyorum ama Reis klasörü yine yok. Aslında bir eksiklik değil, ama haberdar edeyim dedim. Flaşlama işlemini birebir KeSeGeN nin anlatımıyla yaptım http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...dness-n8e-kurulum-resimli-anlatim-580985.html, sadece optiona girmedim, hiç bir dosya silmesi yapmadım. Allaha emanet ol. İşlerinde kolaylıklar dilerim

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Bu arada şimdi aklıma geldi bu senin kullandığın tema hangisi dostum ben senin reis 2012 temasını kullanıyorum ama resimlerdeki temada güzelmiş

iki tema var orda..buyrun deneyin..oncekinde ekliydi son halinde cikardim temalari...indirip kurmaniz gerek..buyrun

---------- Eklendi @ 15:18:57 ---------- Yazıldı @ 15:16:24 ----------

Şahin kardeşim, programı flaşladım. Ellerine sağlık, hakikaten kullanışlı, hızlı olmuş. web düzgün ve hızlı. Hatta ben Operamini Operamobil kullanıyordum. Öncekilerde yavaşlama, kesinti oluyordu ve Operayı resetleme ihtiyacı oluyordu. Bunda ise gayet iyi. Herhalde 3.1 dekine göre bazı programları da çıkarmışsın. Mesela batarya göstergesi yok. Ayrıca, nerede hata yaptım bilmiyorum ama Reis klasörü yine yok. Aslında bir eksiklik değil, ama haberdar edeyim dedim. Flaşlama işlemini birebir KeSeGeN nin anlatımıyla yaptım http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...dness-n8e-kurulum-resimli-anlatim-580985.html, sadece optiona girmedim, hiç bir dosya silmesi yapmadım. Allaha emanet ol. İşlerinde kolaylıklar dilerim

geri donup bilgilendirme icin tesekkur ederim..neyse saglik olsun reis klasorunu simdi eklerim ordan indirirsiniz..bu bir sorun degil allahtan..keske butun sorunlar hep boyle olsa ne guzel olurdu..sagol kardesim..biraz sonra eklerim..

---------- Eklendi @ 15:34:56 ---------- Yazıldı @ 15:18:57 ----------

buyurun burda butun cikardgim programlari bulacaksiniz..ve kullanim kolayligida oluyor ben E hafizaya attim hepsi orda seri bir sekilde cogunu kurdum..umarim yararli olur.

HRMNKY

Üye
Şahin hocam iyi günler.Reis v3.1'de Garmin programında adres girerken harfleri yazamıyorduk.Tuşlar çıkmıyordu.Bir de mağaza programı açılmıyordu bu sorunlar çözüldü mü acaba?Saygılar

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye

oncelikle anlatimimi kullandgn icin sagol. Kardesim flash atarken update software diil de refurbish yaparak at. Neden bilmiyorum ama reis klasöru sadece bu sekilde yapinca göruluyor.
$ahin emegine saglik kardesim. Mukemmel ötesi olmus

• Beğen

tarama

Üye

oncelikle anlatimimi kullandgn icin sagol. Kardesim flash atarken update software diil de refurbish yaparak at. Neden bilmiyorum ama reis klasöru sadece bu sekilde yapinca göruluyor.
$ahin emegine saglik kardesim. Mukemmel ötesi olmus
Mesele şimdi anlaşıldı. Sağol kardeşim. Refurbish yaparak tekrar flaşlamaya gerek varmı? Dead phone işaretlenecek mi? Şahin Reis klasörünü buradan paylaştı. Başkaca bir fark oluyor mu?
Ayrıca Şahin in paylaştığı temaları nasıl yükleriz? Yazıları biraz büyüktü, rahat görüyordum.

• Beğen

alicavush

Üye
bende bu gün yükledim refurbish yapılınca reis klasörü oluşuyor fakat bende farklı bir sorun oluştu flash atarken test mod da takıldı. bende kabloyu çektim güç tuşuna 8-10 sn basılı tututup yeniden flashladım ikinci denemem sorunsuz oldu. şimdilik memnunum bir sorunum yok ancak günlük kullanıma henüz başlamadım şu an sadece gerekli ayarları ve programlarımı kuruyorum

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Mesele şimdi anlaşıldı. Sağol kardeşim. Refurbish yaparak tekrar flaşlamaya gerek varmı? Dead phone işaretlenecek mi? Şahin Reis klasörünü buradan paylaştı. Başkaca bir fark oluyor mu?
Ayrıca Şahin in paylaştığı temaları nasıl yükleriz? Yazıları biraz büyüktü, rahat görüyordum.

siz ilk flashi software update ile mi yaptiniz? sorun yoksa devam edin eger varsa dead atmaniza gerek yok..ama once E disk sonra C disk format ve flash (REFURBISH ILE)

---------- Eklendi @ 23:30:02 ---------- Yazıldı @ 23:28:02 ----------

temalari hem sis hem nokia cooker icin verdim..siz direk sis olan dosyaya 2 kere tiklayin(once teli pc ye baglayip) o kendisi kurulu ben E diske kurdum siz hangisini isterseniz..sisten baska dosya size lazim degil..

---------- Eklendi @ 23:31:40 ---------- Yazıldı @ 23:30:02 ----------

Şahin hocam iyi günler.Reis v3.1'de Garmin programında adres girerken harfleri yazamıyorduk.Tuşlar çıkmıyordu.Bir de mağaza programı açılmıyordu bu sorunlar çözüldü mü acaba?Saygılar
kardesim inan hic kullanmadim garmini bu programi kullanan bir arkadasimiz cevap tazarsa daha iyi olur ben orjinal nokianin maps programini kullaniyorum..

HRMNKY

Üye
Reis v3.1'de karşılaştığım sorunlardan bazıları şunlardı.
1)Web açılmıyor.
2)Mağaza çalışmıyor.
3)Garmin vb.programlarda harfler çalışmıyor.
4)İşcep gibi programlar açılmıyor
5)Mesajla gelen adreslere tıklayınca telefon hiç bir tepkime vermedi.
6)Kanal D,Cnn Turk,Trt gibi canlı yayın programlarında yayın izlenmiyor maalesef.

Birazdan Reis v3.2'yi yükleyeceğim.İnşallah bu sorunları çözülmüş olarak telefonumu çok rahat bir şekilde kullanırım.Yaptığın tüm herşey için çok teşekkür ederim Şahin Hocam

bheart05

Üye
1)Web açılmıyor.
2)Mağaza çalışmıyor.

Birazdan Reis v3.2'yi yükleyeceğim.İnşallah bu sorunları çözülmüş olarak telefonumu çok rahat bir şekilde kullanırım.Yaptığın tüm herşey için çok teşekkür ederim Şahin Hocam

1-2-5 sorunsuz çalısıyor kardesim.diğerlerini hiç kullanmadım bu sürüm gayet stabil...

birde reis abi birşey soracağım ben son 1 haftadır telefon kendi kendine donup reset atıyor donmasıda öyle cok calıstırdığım programlardan değil.mesela bir video izliorm sonra geri tusuna bastığımda pat donup reset attı..birde ben su fontzoomer da nokia pure fontunu kulanıorum acaba ondan kaynaklanabilirmi.eskiden hiç böle yapmazdı

Enola19

Üye
1)Web açılmıyor.
2)Mağaza çalışmıyor.
6)Kanal D,Cnn Turk,Trt gibi canlı yayın programlarında yayın izlenmiyor maalesef.

3 hariç diğerlerinde hiç sorun yok.garmin yerine sygic kullanıyorum ben bence daha ii

Üst Alt