Şahin kardeşim, Dosyayı indirdim, bugün kuracağım. Ellerine sağlık, teşekkür ederim. E'de olacağını söylediğin Şahin klasörü içinde yoksa ayrıca buraya eklemen mümkün mü?
Bu arada şimdi aklıma geldi bu senin kullandığın tema hangisi dostum ben senin reis 2012 temasını kullanıyorum ama resimlerdeki temada güzelmiş
Şahin kardeşim, programı flaşladım. Ellerine sağlık, hakikaten kullanışlı, hızlı olmuş. web düzgün ve hızlı. Hatta ben Operamini Operamobil kullanıyordum. Öncekilerde yavaşlama, kesinti oluyordu ve Operayı resetleme ihtiyacı oluyordu. Bunda ise gayet iyi. Herhalde 3.1 dekine göre bazı programları da çıkarmışsın. Mesela batarya göstergesi yok. Ayrıca, nerede hata yaptım bilmiyorum ama Reis klasörü yine yok. Aslında bir eksiklik değil, ama haberdar edeyim dedim. Flaşlama işlemini birebir KeSeGeN nin anlatımıyla yaptım http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...dness-n8e-kurulum-resimli-anlatim-580985.html, sadece optiona girmedim, hiç bir dosya silmesi yapmadım. Allaha emanet ol. İşlerinde kolaylıklar dilerim
Şahin kardeşim, programı flaşladım. Ellerine sağlık, hakikaten kullanışlı, hızlı olmuş. web düzgün ve hızlı. Hatta ben Operamini Operamobil kullanıyordum. Öncekilerde yavaşlama, kesinti oluyordu ve Operayı resetleme ihtiyacı oluyordu. Bunda ise gayet iyi. Herhalde 3.1 dekine göre bazı programları da çıkarmışsın. Mesela batarya göstergesi yok. Ayrıca, nerede hata yaptım bilmiyorum ama Reis klasörü yine yok. Aslında bir eksiklik değil, ama haberdar edeyim dedim. Flaşlama işlemini birebir KeSeGeN nin anlatımıyla yaptım http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...dness-n8e-kurulum-resimli-anlatim-580985.html, sadece optiona girmedim, hiç bir dosya silmesi yapmadım. Allaha emanet ol. İşlerinde kolaylıklar dilerim
Mesele şimdi anlaşıldı. Sağol kardeşim. Refurbish yaparak tekrar flaşlamaya gerek varmı? Dead phone işaretlenecek mi? Şahin Reis klasörünü buradan paylaştı. Başkaca bir fark oluyor mu?
oncelikle anlatimimi kullandgn icin sagol. Kardesim flash atarken update software diil de refurbish yaparak at. Neden bilmiyorum ama reis klasöru sadece bu sekilde yapinca göruluyor.
$ahin emegine saglik kardesim. Mukemmel ötesi olmus
Mesele şimdi anlaşıldı. Sağol kardeşim. Refurbish yaparak tekrar flaşlamaya gerek varmı? Dead phone işaretlenecek mi? Şahin Reis klasörünü buradan paylaştı. Başkaca bir fark oluyor mu?
Ayrıca Şahin in paylaştığı temaları nasıl yükleriz? Yazıları biraz büyüktü, rahat görüyordum.
kardesim inan hic kullanmadim garmini bu programi kullanan bir arkadasimiz cevap tazarsa daha iyi olur ben orjinal nokianin maps programini kullaniyorum..Şahin hocam iyi günler.Reis v3.1'de Garmin programında adres girerken harfleri yazamıyorduk.Tuşlar çıkmıyordu.Bir de mağaza programı açılmıyordu bu sorunlar çözüldü mü acaba?Saygılar
Reis v3.1'de karşılaştığım sorunlardan bazıları şunlardı.
1)Web açılmıyor.
2)Mağaza çalışmıyor.
3)Garmin vb.programlarda harfler çalışmıyor.
4)İşcep gibi programlar açılmıyor
5)Mesajla gelen adreslere tıklayınca telefon hiç bir tepkime vermedi.
Birazdan Reis v3.2'yi yükleyeceğim.İnşallah bu sorunları çözülmüş olarak telefonumu çok rahat bir şekilde kullanırım.Yaptığın tüm herşey için çok teşekkür ederim Şahin Hocam
Reis v3.1'de karşılaştığım sorunlardan bazıları şunlardı.
1)Web açılmıyor.
2)Mağaza çalışmıyor.
3)Garmin vb.programlarda harfler çalışmıyor.
4)İşcep gibi programlar açılmıyor
5)Mesajla gelen adreslere tıklayınca telefon hiç bir tepkime vermedi.
6)Kanal D,Cnn Turk,Trt gibi canlı yayın programlarında yayın izlenmiyor maalesef.
Birazdan Reis v3.2'yi yükleyeceğim.İnşallah bu sorunları çözülmüş olarak telefonumu çok rahat bir şekilde kullanırım.Yaptığın tüm herşey için çok teşekkür ederim Şahin Hocam