Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
çözümü buldum. javafix.sis dosyasını yükledim.teli yeniden başlattım düzeldi.

aydin javafix zaten ekliydi ama nasil oldu ki? neyse hallettiysen sorun yok..bilgilendirme icin tesekkur ederim

---------- Eklendi @ 20:34:42 ---------- Yazıldı @ 20:33:39 ----------

arkadaşlar bu cfv yi yükledim gayet stabil olmuş güzel ama ben şunu merak ediyorum bu cfv deki menü geçişlerine efekt diyoruz galiba , bu menü geçişlerini ben başka cfv de kullanmak istiyorum nasıl yapıyoruz bunu yada şöyle yapabilirmiyiz bu cfv de arama tusuna bastığımızda gelen menüdeki font ve rengi nasıl değiştirebiliriz bunda mor bi menü var kurtuluş beyin v4 cfd gördüm beyaz çok hoş menü var onu buna nasıl yükleriz bi sorumda ana menüde rehber favori eklediğimde iki ayrı gurup görmek istiyorum örneğin 1. iş arkadaşlar 2. favoride aile gibi fakat 1. favori yapıyorum 2. mecburen aynı numaralar çkıyor

kardes ordaki theme ismini ogrenin ve onu bulup kurun istediginiz gibi olur...rehber konusunu anlamadim..

SuaT6027

SuaT6027

Üye
yenı lınklerı yukledınızmı ?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ana menüde widget olarak rehber favori seçtik daha sonra rehberden favorileri belirledik sırayla onlar gözüküyor sonrasında yine ana menüye 2. widget olarak yine fav rehber seçtik böyle olunca otomatik olarak diğer favorideki rehberler gözüküyor gurup gurup yapamıyoz yani

hus.277

Üye
ana menüde widget olarak rehber favori seçtik daha sonra rehberden favorileri belirledik sırayla onlar gözüküyor sonrasında yine ana menüye 2. widget olarak yine fav rehber seçtik böyle olunca otomatik olarak diğer favorideki rehberler gözüküyor gurup gurup yapamıyoz yani
yeni grup oluştur de sonrada kişileri atayın oluyor. tabiki widget i açtıktan sonra

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Arkadaslar malum bazi hatalar oldu istemedende olsa bunlari duzelttim karisiklik olmasin diye hepsine reis3.2 yazdim..su anda sadece orjinal menulu rofs2 yi ekledim gerisi geliyor su an upload ediyorum..

---------- Eklendi @ 23:23:59 ---------- Yazıldı @ 23:12:40 ----------

NOT:Flash atmadan once telefonda hem E hem C hafizayi formatlayin ve alfiginiz yedek varsa geri yuklemeyin saglikli bir kullanim icin sart hata almazsiniz..
2- gerekli programlari bende bulunanlari kolaylik olsun diye reis klasorune attim(flash attiktan sonra telefonunuzda E hafiza olusacaktir) isinize yarayanlari alin krun sonra silebilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: hus.277

hus.277

Üye
helal sana usta ya
bekliyorduk valla

hasbihal53

Üye
N8' imi şubat ayı içerisinde nokiaclup da belle yüklettim
Şimdi hiç bir uygulama kuramıyorum
Bu modifikasyonu telefonuma nasıl yükleyeceğimi adım adım yazarsanız benim gibi acemilere çok faydalı olur diye düşünüyorum.
Çalışmalarınızda başarılar kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu sefer (valla kulladigim programalar ve kisimlari itibariyle) gercekten memnunum..hizli oldu gibime geliyo eskiye nazaran..birde ses cok hos oldu..bakin bakalim deneyin..insallah sorun olmaz ve uzun sure kullanirsiniz..

---------- Eklendi 29.03.2012 @ 00:00:49 ---------- Yazıldı 28.03.2012 @ 23:49:41 ----------

ama bekleyin daha dosyalarin hepsini almadan falash atmayin v3.2 yazanlari indirin..3.1 leri kullanmayin..

---------- Eklendi @ 00:18:45 ---------- Yazıldı @ 00:00:49 ----------

tamam arkadaslar linkleri ekledim..orjinal menu kullanacak arkadaslar indirip yukleyebilir..herkese kolay gelsin toplu menuyu yarin yaparim artik..

• Beğen
Tepkiler: hus.277 ve hasbihal53
OmerulFarukTurk

OmerulFarukTurk

Üye
bu sefer (valla kulladigim programalar ve kisimlari itibariyle) gercekten memnunum..hizli oldu gibime geliyo eskiye nazaran..birde ses cok hos oldu..bakin bakalim deneyin..insallah sorun olmaz ve uzun sure kullanirsiniz..

---------- Eklendi 29.03.2012 @ 00:00:49 ---------- Yazıldı 28.03.2012 @ 23:49:41 ----------

ama bekleyin daha dosyalarin hepsini almadan falash atmayin v3.2 yazanlari indirin..3.1 leri kullanmayin..

---------- Eklendi @ 00:18:45 ---------- Yazıldı @ 00:00:49 ----------

tamam arkadaslar linkleri ekledim..orjinal menu kullanacak arkadaslar indirip yukleyebilir..herkese kolay gelsin toplu menuyu yarin yaparim artik..

reis tamam mı linkler indirebilir miyiz ?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
evet indirebilirsiniz..tamamdir..3.2 yazan her seyi indirebilrsiniz..3.1 indirmeyin ve kullanmayin..

OmerulFarukTurk

OmerulFarukTurk

Üye
peki teşekkürler kurtuluş40 v4 vardı bi de senin cfw yi deniyelim tweaks yüklememe gerek var mı ?

hasbihal53

Üye
Arkadaşlar biriniz lütfen yardımcı olun bu yüklemeyi nasıl yapacağım....?
Artık N8 im le "sadece konuşmak" istemiyorum... :(

ЯReiS

ЯReiS

Üye
peki teşekkürler kurtuluş40 v4 vardı bi de senin cfw yi deniyelim tweaks yüklememe gerek var mı ?

tweaks yuklemeyemzsiniz tamamen kaldirdim modu..(restart mod yoktur) onun yerine e hafizada reis klasorunde programlar var restart icinde var.

---------- Eklendi @ 10:13:03 ---------- Yazıldı @ 10:12:09 ----------

Arkadaşlar biriniz lütfen yardımcı olun bu yüklemeyi nasıl yapacağım....?
Artık N8 im le "sadece konuşmak" istemiyorum... :(

kardes ben yardimci olurum musait oluncaki aksam iyi olur teamviwer ile yapalim..sorun degil.siz dosyalari indirip hazirlayin

• Beğen
Tepkiler: hasbihal53
projectmaximo

projectmaximo

Üye
hocam şimdi kapama tuşuna bir kez basınca açılan seçeneklerde yeniden başlat yok mu? o çok kolay oluyodu ya

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hocam şimdi kapama tuşuna bir kez basınca açılan seçeneklerde yeniden başlat yok mu? o çok kolay oluyodu ya

onun yerine bir program ekledim kurun o daha kullanisli hem restart yaptiriyo hem ekran kilitleme icin tek dokunma ile ekranda iconu olusuyor..ismi aklima gemledi simdi programin latersoft ...... gibi bi seydi ama yanimmda yok simdi..

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
saygı değer üstadım sürekli soruluar soruyoz sizlere başınızı ağrıtıyoruz öncelikle hakkınızı helal edin daha önce pc ye kurduğum phoenix sürümlerini 64 bit windows7 yükleyince hata veriyor phoenix normal olarak kuruluyor ama açmak istediğimde application diye bi hata veriyor açılmıyor sorun nedir acaba bilginiz varmı

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

onun yerine bir program ekledim kurun o daha kullanisli hem restart yaptiriyo hem ekran kilitleme icin tek dokunma ile ekranda iconu olusuyor..ismi aklima gemledi simdi programin latersoft ...... gibi bi seydi ama yanimmda yok simdi..

Laternsoft Extra buttons sanırım.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
N8' imi şubat ayı içerisinde nokiaclup da belle yüklettim
Şimdi hiç bir uygulama kuramıyorum
Bu modifikasyonu telefonuma nasıl yükleyeceğimi adım adım yazarsanız benim gibi acemilere çok faydalı olur diye düşünüyorum.

Çalışmalarınızda başarılar kolay gelsin.
Kardesim imzamda we forumda anlatim mevcut

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
$ahinim ben de simdi flashladim. $u an stabil gørunuyo. Denedikce bilgi wercem kardesim. Emegine saglik

Enola19

Üye
Dostum eline sağlık ben 2.0 versiyonundan ses hariç çok memnundum ama sen bunun sesi daha ii deyince artık dayanamam hafta sonu yüklerim :) tekrar teşekkürler

Üst Alt