Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

exalted55

exalted55

Üye
Klasör modu eksik ve nokia suite programına çok geç bağlanıyor 2 defa flash attım yine aynı onun dışında bir sorun göremedim şuan.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis sana pm atiyrm bi bakar misin?

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Murat PM yi okudum yeni surumude ilk sayfaya ekledim belki kullanmak isteyen olur ekran goruntuleride yeni surume aittir ben uzun zamandir kullaniyorum bir sorun yok kurulmayan bazi programlar vardi eskisinde bunda sorun yok..Yeni surum cikti evet ama n8 icin henuz yok beklemedeyiz bazi arkadaslar cfw yapmislar ama cok fazla klasor degismis orjinallikten eser kalmamis..bide dil dosyalari yok olsaydi eklicektim ama yok..bekliyoruz artik yapacak bir sey yok.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
ellerine sağlık reis usta

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
eywallah sahinim cok sagol.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş eline sağlık.klasör olmayan menü hangisi acaba,ben klasörlü menüyü kullanamıyorum da

• Beğen
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Kardeş eline sağlık.klasör olmayan menü hangisi acaba,ben klasörlü menüyü kullanamıyorum da

Toplu menü....

Bu arada eline sağlık Şahin abi çok güzel olmuş bi sorun görmedim şimdiye kadar...

• Beğen
oyazici26

oyazici26

Üye
Ellerine sağlık.

Bunu kullanmamı engelleyecek şeyler değil ama 2 sorun hala devam ediyor.

- gizli ağ bağlantısını elle yapılandırmak gerekiyor. Kaydetmiyor. Kurtuluşun yazılımında da aynı sorun var.
- Nokia Sleep Screen devreye girdiğinde fontlar sapıtıyor.

tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
1 sorunda bende var sessiz simgesi ve hafıza kartı simgesi çıkmyor birde eski widgetleri geri nasıl yükleriz yeniler pek hoşuma gitmedide :) teşekürler

• Beğen

Enola19

Üye
Ellerine sağlık.

Bunu kullanmamı engelleyecek şeyler değil ama 2 sorun hala devam ediyor.

- gizli ağ bağlantısını elle yapılandırmak gerekiyor. Kaydetmiyor. Kurtuluşun yazılımında da aynı sorun var.
- Nokia Sleep Screen devreye girdiğinde fontlar sapıtıyor.

gizli ağı bilemem de ben sleeping screen kullanıyorum fontlarda bi sıkıntı yok

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
gizli agi bende elle yapilandiriyorum ama ben nokia kullandim kullanali bunu hep elle yaptim zaten ottomatik baglaniyormuyduki?..zaten 1 kez yapiyosun sorun diil sanirim.sleeping screen ben kullanmiyorum ama sorun olmamasi lazim..ilginc.

---------- Eklendi @ 22:48:12 ---------- Yazıldı @ 22:46:38 ----------

1 sorunda bende var sessiz simgesi ve hafıza kartı simgesi çıkmyor birde eski widgetleri geri nasıl yükleriz yeniler pek hoşuma gitmedide :) teşekürler

sessiz simgesi sysap eklendigi icin cikmiyor..bu mod(restart icin ve tweaks icin gerekli) o simgeye mani oluyor bir nokta gibi gorunuyor..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bende bi soruna rastlamadm smdiye kadar. Emegne saglik reis

• Beğen
tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
wifi ağlarına bağlanmaya çalşıtığımda şifreyi doğru girmeme rağmen son anda bağlanılmadı diyor neden acaba

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis bu ft1 midir nedir taylor biseyler yapip yayinladi ama hem turkce yok hemde hata fazlaymis. Sen el atmayi dusunuyo musun? Bi de bu guncellemenin tarihi halen belli olmadi mi kardesim?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
murat ben yaptim 2-3 gundur kullaniyorum eklemedim siteye gayet guzel ve hizli eskiye nazaran iyi olmus yani ama su yenisini yapip eklicem ona calisiyorum ne zaman biter bilmiyorum ama eklicem onu..

---------- Eklendi @ 10:50:43 ---------- Yazıldı @ 10:48:29 ----------

wifi ağlarına bağlanmaya çalşıtığımda şifreyi doğru girmeme rağmen son anda bağlanılmadı diyor neden acaba

acik wifi da sorun yok ama sifrelilerde ip ve dns leri elle girmek gerekiyor..benim evdekine baglanmiyor elle giriyorum ip ve dns yi sorun yok ama disarda acik wifi baglantisinda sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: tozmetal_1934

tarama

Üye
Şahin kardeşim, düzenlemeni bekliyoruz. Klavye düzenlemelerinde türkçe klavye için harflerin biraz daha büyük olması için 3x11 yerine yatay klavye için 4x9 (virgül, noktalı virgül, iki nokta üst-üste karakterlerinin ilavesiyle beraber), düşey klavye için 6x6 olması gibi bir düzenleme mümkünmü? Zaten yatay veya düşey konumda yazı yazarken yazıların göründüğü satır barında tek satır görünümüne izin veriliyor (swype gibi çoklu satır yok). Dolayısıyla yazıların göründüğü satır barı ile klavye arasında epey bir boşluk var. Yada böyle bir klavye düzenlemesi daha önce mevcut mu?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
[/COLOR]sagol reis. Merakla eklemeni bekliyorum. Sen gerci en iyi sekilde yaparsin suphem yok. Ama bi kac $ey istesem? Ki zaten bu yazdiklarimi herkes ister.
Kamera netliginin maksimum olmasi
Kulakliktan cikan sesin maksimum olmasi
Etkin aktarmalar uyarisinin kaldirilmasi
gfv klasörù
klasör icinde klasör acma yamasi

evet bence bunlar sart kardsim. Sana nazim gecer biliyorum o yuzdn yazdim. Yanlis anlama kardesim. Hadi kolay gelsin $ahinim

• Beğen

Enola19

Üye
Evet merakla bekliyoruz

Üst Alt