Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

tarama

Üye
Şahin kardeşim, refurbish yaparak tekrar flaşladım. Reis klasörü göründü. Flaştan sonra dosyaları yüklemek için depolama modunda PC ye bağladığımda pc, hafızanın biçimlendirilmesi gerekli uyarısı verdi. Ovi suit modunda bağlanıp dosyalara ulaşırken, telefon hafızası ile depo hafızasının isimleri NC24 olarak aynı olduğunu farkettim. Reis klasörünün daha önce çıkmaması bundan olabilir mi? Ayrıca aramalarda etkin aktarmalar uyarısı bende görünüyor ve karşı taraf cevap verdiğinde ve kapattığında titreme olmuyor. Nerede hata yapmış olabilirim?
3.1 versiyonunun toplu arapça ekli versiyonunda font biraz büyükçe (veya bold) idi ve rahat okuyabiliyordum. Onu nasıl bulup yükleyebilirim?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tarama arkadasimin sorunlari bende de war. Ayrica hafiza dolu diyip duruyo net yada uygulamalar acilmiyo restart yapinca duzeliyo ama bi sure snra gene ayni oluyo.

Enola19

Üye
tarama arkadasimin sorunlari bende de war. Ayrica hafiza dolu diyip duruyo net yada uygulamalar acilmiyo restart yapinca duzeliyo ama bi sure snra gene ayni oluyo.

ben cfwleri hep death flaş ile kuruyorum telefonu formatlayıp istersen bide öyle flashla

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
flash atma konusunda benim anlatimim var kardesim hatta hit olup sabitlendi. Yani tavsiyen icin sagol ama ben nasil flash atilir biliyorum. Malesef cfw sorunlu. Reis el atar umarim.

uyduturk

uyduturk

Üye
Merhaba ben paketi indirdim RM-596 klasörünü olduğu gibi Phoenix içindeki Products klasörü içine kopyaladım içinde toplamda 9 tane dosya var şimdi phoenix programını açıp firmware uptade bölümünden direkt refurbish yapmam yeterlimi yoksa başka bir işlem daha varmı ???
kurulum hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

uyduturk

uyduturk

Üye
Ben bu yazılımı kurdum ama wifi üzerinden kendi modemime veya herhangi bir modeme bağlanırken bağlanmaya çalışırken Bağlanılamadı Bağlantı Yok Diye Hata Alıyorum ve Bağlananıyorum neden acaba???

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaslar ilk gunlerde sorun yoktu ama zamanla donmalar wifi sorunlari hafiza dolu uyarilari vb olustu. Sanirim cfw icinde birbiriyle çaki$an modlar war. Ama reis icabina bakar elbet

kucukdunyam

Üye
merhaba reis, 3.2 yi indirdim ve kurdum. ama ben toplu menü istiyorum, bunun için hangi dosyaları indirmem gerekir? yardım ederseniz sevinirim.

azucarem

Üye
Arkadaşlar, reis maxicep sitesine bilinmeyen bir sebepten ötürü günlerdir giremiyor. Bunu size belirtmemi rica etti...

Saygilar ;)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
hayirdir insallah

projectmaximo

projectmaximo

Üye
merhaba reis hocam.ben sizden v1.4 cfw"nizde kullandığınız ikon paketini isteyecektim.forumda widget bölümünde aradım fakat bulamadım.hava durumları falan yarı şeffaftı ve 3g açık/kapalı widget'ının skini data sayacınınkinin aynısıydı.elinizde dosyalar varsa upload edebilir misiniz size zahmet? Şimdiden teşekkürler:

cagri_06

cagri_06

Üye
Uygulamayı Şimdi Flashladım Hiç Bir Problem Yoktur Elinize Sağlık :)

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Nihayet dondum arkadaslar..sorun giderildi sagolsun mod arkadasimiz yardimci oldu.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
hosgeldin sahin. Yaptigin duzenlemeleri siralaman mumkun mu?
Bu arada yoklugun cekilmiyo bil kardesim : )

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

tarama

Üye
Hoş geldin Şahin kardeşim. Açıklamalı yeni versiyonunu bekliyoruz.

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar uzun sure girmemedim siteye bu zaman zarfinda 4.0 yaptim cokda stabil oldu calismayan program yok (google maps te sorunsuz) ama su yeni cikani bekleyelim diyorum artik herkes flash hakkini oraya saklasin :) ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Doğru söylersin kardeş,Ayrıca özledik seni

• Beğen

Enola19

Üye
Bu fp1 güncellemesinin n8e modlanması mümkün olursa telefon tutulmaz

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ne zaman gelecek yeni guncelleme? Nasil bisey olack. Biraz bilgi verebilcek olan varmi?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
her gun bakaiyorum arkadaslar dil dosyalari lazim..modlamaktan ziyade orjinal olsun az kaldi bizede gelecek elbet..gelir gelmez gerekli duzenlemeleri yapip eklicez insallah..ben inigilizcesine baktim telefon sanki biraz hizlanmis gibi bazi widgetler degismis ve degisik widgetler eklemisler..ama beklentiler cokta yukksek olmasin gene bildigimiz belle ahim sahim bir degisiklik yok..bu zaten karekteristik ozelligi kucuk degisiklikler ve buyuk yaygara cikartip millete sunmasi..nokia milletin yaptigi modlari yoplayip kendi yazilimina entegre etse super bir sey olur ama onuda yapmiyor..

Üst Alt