arkadaşlar ben n8 kullanıyorum. ilk defa cfw kuracam ve nasıl kuracağımı bilmiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz? teşekkürler...
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum. ilk defa cfw kuracam ve nasıl kuracağımı bilmiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz? teşekkürler...
evet arkadaslar turkce oldu sonunda hepsi calisiyor(onceki denemelerimde web,music player,ve mesajlar acilmamisti) xeon^ 4 de denedim oldu..904 SURUMU simdi TURCE..
Harikasın ya,hemen yüklemem lazım.ellerin dert görmesin arkadaşımevet arkadaslar turkce oldu sonunda hepsi calisiyor(onceki denemelerimde web,music player,ve mesajlar acilmamisti) xeon^ 4 de denedim oldu..904 SURUMU simdi TURCE..
Bu arada heyecandan sormayı unuttum nezaman yayınlayacaksınHarikasın ya,hemen yüklemem lazım.ellerin dert görmesin arkadaşım
evet arkadaslar turkce oldu sonunda hepsi calisiyor(onceki denemelerimde web,music player,ve mesajlar acilmamisti) xeon^ 4 de denedim oldu..904 SURUMU simdi TURKCE..

Arkadaslar yeni konu acacagim insallah..gayet iyi su anda sadece 3 yerde menude hata buldum(cikisa basinca baska bir sey aciyor) onu bulup duzeltmem lazim..rehberde ve camerada var diger her sey normal web music pl;ayer sorunsuz..biraz daha kurcalayim..eger her sey yolunda giderse 2 gun icinde eklerim..gitmezse zaman biraz uzar..tabi yeni konu acacagim arkadaslar..

Reis Tester lazımsa yardımcı olabilirim sana.Arkadaslar yeni konu acacagim insallah..gayet iyi su anda sadece 3 yerde menude hata buldum(cikisa basinca baska bir sey aciyor) onu bulup duzeltmem lazim..rehberde ve camerada var diger her sey normal web music pl;ayer sorunsuz..biraz daha kurcalayim..eger her sey yolunda giderse 2 gun icinde eklerim..gitmezse zaman biraz uzar..tabi yeni konu acacagim arkadaslar..
Reis Tester lazımsa yardımcı olabilirim sana.

ikinizede cok tesekkur ederim arkadaslar..tabiki cok sevinirim su hatalari bulup duzelttikten sonra size dosyalari vereyim deneyelim.bir kac gun benim gormedigimi sizler gorursunuz..cok tesekkurler destek icin umarim erken bulurum su hatalari..(hangi dosya oldugunu hatirlamiyorum yoksa cok kolay bir kelime yer degistirilmesi lazim..700 e yakin dil dosyasi var..bakalim artik)