Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
hadi hayirlisi kardsm

KRALMESUT

Üye
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum. ilk defa cfw kuracam ve nasıl kuracağımı bilmiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz? teşekkürler...

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum. ilk defa cfw kuracam ve nasıl kuracağımı bilmiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz? teşekkürler...

cfw dosyalarını ve phoenix 2012 programını indir ilk önce. Yarını beklersen yüklerim ben sana team ile.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaslar turkce oldu sonunda hepsi calisiyor(onceki denemelerimde web,music player,ve mesajlar acilmamisti) xeon^ 4 de denedim oldu..904 SURUMU simdi TURKCE..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BaySerkan

BaySerkan

Üye
evet arkadaslar turkce oldu sonunda hepsi calisiyor(onceki denemelerimde web,music player,ve mesajlar acilmamisti) xeon^ 4 de denedim oldu..904 SURUMU simdi TURCE..

Hadi hayırlısı baya uğraştın,ne zaman telefonlara yükleyebileceğiz?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
evet arkadaslar turkce oldu sonunda hepsi calisiyor(onceki denemelerimde web,music player,ve mesajlar acilmamisti) xeon^ 4 de denedim oldu..904 SURUMU simdi TURCE..
Harikasın ya,hemen yüklemem lazım.ellerin dert görmesin arkadaşım

---------- Eklendi @ 21:16:54 ---------- Yazıldı @ 21:13:36 ----------

Harikasın ya,hemen yüklemem lazım.ellerin dert görmesin arkadaşım
Bu arada heyecandan sormayı unuttum nezaman yayınlayacaksın

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
evet arkadaslar turkce oldu sonunda hepsi calisiyor(onceki denemelerimde web,music player,ve mesajlar acilmamisti) xeon^ 4 de denedim oldu..904 SURUMU simdi TURKCE..

Harikasın Şahin abi :)

SalihByk

SalihByk

Üye
Yokki bizimde şöyle bi cfw miz kurup havasını atalım =)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Reis kesinlikle yeni konu altında paylaş bence.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yeni konu acacagim insallah..gayet iyi su anda sadece 3 yerde menude hata buldum(cikisa basinca baska bir sey aciyor) onu bulup duzeltmem lazim..rehberde ve camerada var diger her sey normal web music pl;ayer sorunsuz..biraz daha kurcalayim..eger her sey yolunda giderse 2 gun icinde eklerim..gitmezse zaman biraz uzar..tabi yeni konu acacagim arkadaslar..

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaslar yeni konu acacagim insallah..gayet iyi su anda sadece 3 yerde menude hata buldum(cikisa basinca baska bir sey aciyor) onu bulup duzeltmem lazim..rehberde ve camerada var diger her sey normal web music pl;ayer sorunsuz..biraz daha kurcalayim..eger her sey yolunda giderse 2 gun icinde eklerim..gitmezse zaman biraz uzar..tabi yeni konu acacagim arkadaslar..

Allah razı olsun abi bizim için uğraşıyosun o kadar :)

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Reis Tester lazımsa yardımcı olabilirim sana.

• Beğen
Tepkiler: kraldost ve ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
ikinizede cok tesekkur ederim arkadaslar..tabiki cok sevinirim su hatalari bulup duzelttikten sonra size dosyalari vereyim deneyelim.bir kac gun benim gormedigimi sizler gorursunuz..cok tesekkurler destek icin umarim erken bulurum su hatalari..(hangi dosya oldugunu hatirlamiyorum yoksa cok kolay bir kelime yer degistirilmesi lazim..700 e yakin dil dosyasi var..bakalim artik)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
ikinizede cok tesekkur ederim arkadaslar..tabiki cok sevinirim su hatalari bulup duzelttikten sonra size dosyalari vereyim deneyelim.bir kac gun benim gormedigimi sizler gorursunuz..cok tesekkurler destek icin umarim erken bulurum su hatalari..(hangi dosya oldugunu hatirlamiyorum yoksa cok kolay bir kelime yer degistirilmesi lazim..700 e yakin dil dosyasi var..bakalim artik)

Mesajını bekliyorum abi özelden atarsın :oke:

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kardesim benim ya cok sevindim hallolduguna gözun aydin. Bende hazirm test etmeye

• Beğen

Enola19

Üye
Üstad Diğer forum bile çalkalanıyor ordan aldım haberi haydi hayırlısı dört gözle bekliyorum bende :)

• Beğen
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Reis dört gözle bekliyoruz.

Hakkını helal et bizler için o kadar uğraşıyorsun, Allah razı olsun.

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
$ahin bisey rica etcem kardesim. Mumkunse konuyu hemen acip özellikleri bizi neyin beklegini yazar misin?dosyalari eklersin nasil olsa. Allah sendn razi olsun. Nokia'yi bize tekrar sewdirdin vala.

• Beğen

Üst Alt