Şahin kardeşim, düzenlemeni sabırsızlıkla bekliyorum. Anladığım kadarıyle senin de gözlerinde benim gibi problem var. Reis 4.0 da yatay da 3x11 klavye mevcuttu; harfler biraz küçük geldiğinden yazım sırasında bazı hatalar oluyor. Klavyenin yatay için 4x9 ve dik kullanım için 6x6 olarak türkçe harfler ve sık kullanılan noktalama işaretleriyle (, : ; .) tek sayfada dizaynı halinde harfler biraz daha büyür ve yazım kolaylaşır diye düşünüyorum.
Daha önce yazdığım yorumda bir ricam olmuştu:
Telefon çağrıların sesli konuşma Türkçe bayan sesini Ingilizce erkek sesi olarak ayarlıyamadım. Gerekli dosyaları indirip kurdum ama olmadı. Konuşma dilini Ingilizce yaptım, nafile. Ne yapmalıyım? Reis4.0 kurulu.
Türkçe okuma purosunu ve Aylin ses dosyalarını kaldırabilirsem, herhalde geride ing erkek kalacağından okumalarda erkek olacak; fakat her ikiside yerleşik olduğundan kaldırılamıyor. İlginçtir, telefon dilinden farklı bir konuşma dili seçildiğinde çalışmıyor (Türkçe de İngilizce, İngilizcede Türkçe çalışmıyor).
Şahin kardeşim şimdi aklıma geldi: N8 de otomatik tekrar arama yok. Eski telefonlarda mevcuttu ve karşısı cevap verince zil çalıp uyarırdı. Acaba bu tekrar mümkünmü?