Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

tarama

Üye
Sağlık olsun Şahin. Senin gayretinle yine de Türkçeleştirme konusu bir seviye kazandı. Biraz soluklanıp taze bir şevkle kaldığın yerden devamla netice alacağına inanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Sağlık olsun Şahin. Senin gayretinle yine de Türkçeleştirme konusu bir seviye kazandı. Biraz soluklanıp taze bir şevkle kaldığın yerden devamla netice alacağına inanıyorum.

Kardesim sagol destek icin inan ki ben telefonu ingilizce kullaniyorum zaten benim icin bir sorun yok tr hic kullanmadim..yani kendim icin degil hem sizler icin hemde turkceninde olmasi acisindan cok istedim..ama olmadi iste bir yerde eksik yanlis bir sey yapiyorum ama..anlamadim..ruslar yapmis biz niye yapmayalim rusca var turkcede olsun mantigiyle basladim..cunki biz en iysine layigiz..en yukarda olmaliyiz..tarihimiz zaten bunu gosteren bir suru orneklerle dolu..insallah ben olmasam bir baskasi bunu yapacaktir..saygilarimla.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Bi çalışma olursa diye yazıyorum; tarayıcıdan hotmail.com a girmeye çalışınca hata veriyor.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis bosver takma kafani. Senin canin sagolsun. Bugun biterse ekle istersen. Modlari unutma ama

tarama

Üye
Reis'in gayretiyle gelinen bu seviyeden sonra bu işten anlayanlarında yardımıyla ortak bir sürüm yapmak mümkün olabilir mi?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
olur ama onlara hbr wermek ulasmak gerek

---------- Eklendi @ 15:44:30 ---------- Yazıldı @ 15:40:39 ----------

reisim kardesim
gfv ve animations klasorleri
ses ve kamera ayarlari
klasor icine klasor acma
seffaf tercihler widgeti
bunlari mutlaka koymalisin bence. Bi de tarayici donuyo ozellikle muzik dinlerken netteysek donuyo resetliyoruz bazen. Hbrin olsun

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kardescegezim waz mi gectin eklemekten? Sesin cikmadi da?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
hair murat vazgecmedim..ben dil konusunda takildim..simdi web tarayiciyi hallettim calisti normal turkce ve sorunsuz simdi az daha bakmak lazim..yani turkce olarak eklicem ama ne zaman bilmiyorum..iste..yani vazgecmisligim yoktur..

tarama

Üye
hair murat vazgecmedim..ben dil konusunda takildim..simdi web tarayiciyi hallettim calisti normal turkce ve sorunsuz simdi az daha bakmak lazim..yani turkce olarak eklicem ama ne zaman bilmiyorum..iste..yani vazgecmisligim yoktur..

Şahin kardeşim, haydi kolay gele.. Bu işin olacağına inanıyorum...
Sabır ve gayret her zorluğun anahtarıdır.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
wala inanilmaz bi heycn we sabirsizlikla bekliyorum can kardesim, reisim. Allah yardmcn ola.

• Beğen

Enola19

Üye
Aynen dostum ben de sana kolaylıklar diliyorum umarım başarırsın

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
$ahin nasil gdiyo calismalar? Keske yardim edebilsek

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
bu gun tatil murat yeter az ara vermek lazim..valla 10 gundur araliksiz devam..iyi gidiyor tamam her sey ama telefon tr ye alinca kasma yapiyor..kasiliyor ve donmalar oluyor..onu bulamadim..zaten bbu gidisle nokia guncellemeyide verecek gibi mayis sonu hepimizde olcak insallah..808 i bekliyorlar ciksin telefon..sonra guncelleme gelecek light surum olarak ama turkce dili gelecek en onemlisi bu..ben calisiyorum biterse ki bitircem insallah eklicem..sagol yerdim teklifi ivin murat ama nasil olur bilmiyorum simdilik sadece dil dosyalari acilip duzenlenecek o kadar.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tamam kardsm hayirlisi olsn

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
sahin naber kardesim? Bi gelisme var mi? Hep dua ediyorum allah yardmcin ola

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis nerelerdsn hc cikmio sesin? Bak ne dicem yeni turkce cfw yapiosun ya buna yeni cikan dolby headphone yamasini da gömer misin?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
hazir murat gomecem onlari daha baska seylerde var klavyeyi felanda degistirecem ama su diller zor oldu gozlerim kotu olmasa bitirmistim simdiye kadar ama..her gun azar azar yaptim..120 dosya felan kaldi..insallah bu sefer umutluyum..

tarama

Üye
Şahin kardeşim, düzenlemeni sabırsızlıkla bekliyorum. Anladığım kadarıyle senin de gözlerinde benim gibi problem var. Reis 4.0 da yatay da 3x11 klavye mevcuttu; harfler biraz küçük geldiğinden yazım sırasında bazı hatalar oluyor. Klavyenin yatay için 4x9 ve dik kullanım için 6x6 olarak türkçe harfler ve sık kullanılan noktalama işaretleriyle (, : ; .) tek sayfada dizaynı halinde harfler biraz daha büyür ve yazım kolaylaşır diye düşünüyorum.

Daha önce yazdığım yorumda bir ricam olmuştu:

Telefon çağrıların sesli konuşma Türkçe bayan sesini Ingilizce erkek sesi olarak ayarlıyamadım. Gerekli dosyaları indirip kurdum ama olmadı. Konuşma dilini Ingilizce yaptım, nafile. Ne yapmalıyım? Reis4.0 kurulu.

Türkçe okuma purosunu ve Aylin ses dosyalarını kaldırabilirsem, herhalde geride ing erkek kalacağından okumalarda erkek olacak; fakat her ikiside yerleşik olduğundan kaldırılamıyor. İlginçtir, telefon dilinden farklı bir konuşma dili seçildiğinde çalışmıyor (Türkçe de İngilizce, İngilizcede Türkçe çalışmıyor).

Şahin kardeşim şimdi aklıma geldi: N8 de otomatik tekrar arama yok. Eski telefonlarda mevcuttu ve karşısı cevap verince zil çalıp uyarırdı. Acaba bu tekrar mümkünmü?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kardesim benim ya. Allah yardmcn olsn. Hep diyorum keske yardm edip yukunu hafifletebilsek. Peki ustadim ne zaman bitirirsn sence?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
suskunsun gene reis kardesim?

Üst Alt