ReisCFWv1.1 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

vcihan

vcihan

Üye
açık menu ile toplu menu nun resimlerde gorunenler aynı ikisinde de klasorler ve dosyalar aynı gözüküyor

egemen1903

Üye
ayarlarımı yapıp uygulamalarımı kuruyorum, yalnız tek sorun efecti gibi görünüyor, uygun değil pek yavaşlatıyor :) nereden değiştiricez dosyası nerede acaba?
onun dışında oldukça hızlı iyi şimdilik :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Efect i kapat istersen

egemen1903

Üye
kapattım zaten ama böyle oluncada aramaekranında rehbere yada arama kaydına geçişlerde pır pır yapıyor, sinir bişi :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yapma ya sorunlumu yani,uda dosyasını indiriyorum birazdan bende flashlıyacam

ЯReiS

ЯReiS

Üye
açık menu ile toplu menu nun resimlerde gorunenler aynı ikisinde de klasorler ve dosyalar aynı gözüküyor

evet..dogru bende simdi farkettim ama duz standart belle menu..ben onu hic kurmadim onun icin resim yok elimde..

egemen1903

Üye
Yapma ya sorunlumu yani,uda dosyasını indiriyorum birazdan bende flashlıyacam

sorun olduğunu sanmıyorum, efect ile alakalı sadece sanırım. pır pır olayını neredeyse tüm belleler yapıyor.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ayarlarımı yapıp uygulamalarımı kuruyorum, yalnız tek sorun efecti gibi görünüyor, uygun değil pek yavaşlatıyor :) nereden değiştiricez dosyası nerede acaba?
onun dışında oldukça hızlı iyi şimdilik :oke:

efect icin e klasorunde e/efects diye bir klasor acin ve icine istediginiz atip kullanin bir sey yapmaniza gerek yok..benim ekledim 127 kb lik kucuk bir efect o pir pir olayi ilk flashtan sonra tel acilinca oluyo..onun ben bekleyin biraz dedimki onu gormeyin diye..sagol denedigin icin..

----------Eklendi @ 23:49:09 ---------- Yazıldı @ 23:47:54 ----------

keske video imkanim olsada cekip koyabilsem..hic bir sekilde pir pir yok bende..gecislerde mi oluyo?

egemen1903

Üye
o pır pır olayına çözüm var mı?

egemen1903

Üye
sadece arama ekranındayken alttaki arama kaydı veya rehbere tıkladığımda oluyor. menüde falan gezerken yok

vcihan

vcihan

Üye
phonex i no connection modunda kapalı olarak mı dead phone mi yapılacak.bir yerde hata yapıyorum galiba

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ben efectin icindede bir takim degisiklikler yaptim..iphone tip yumusatma felan koylum,ekran gecislerini degistirdim yani biraz oynadim onla siz baska bir efect deneyin bir bakalim.. bende denicem simdi..

----------Eklendi @ 23:59:11 ---------- Yazıldı @ 23:58:16 ----------

phonex i no connection modunda kapalı olarak mı dead phone mi yapılacak.bir yerde hata yapıyorum galiba

evet no connection modunda baglayin..sonra dead flash tikini isaretleyin..

egemen1903

Üye
ЯReiS;4223330' Alıntı:
ben efectin icindede bir takim degisiklikler yaptim..iphone tip yumusatma felan koylum,ekran gecislerini degistirdim yani biraz oynadim onla siz baska bir efect deneyin bir bakalim.. bende denicem simdi..

şimdi yanlış anlaşılma olmasın bu pır pır tema efectleri kapalıyken oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
bilmiyorum arkadaslar neden olur bu pir pir ama su yeni tema attim guzel oldu valla..

vcihan

vcihan

Üye
ЯReiS;4223330' Alıntı:

tıklıyorum ama olmuyor uğraştıracak anlaşılan

----------Eklendi @ 01:25:05 ---------- Yazıldı @ 00:09:39 ----------

Asagidaki rar dosyasini indirip icin cikan UDA ve ROFS2 dosyasini ilk pakete atin ama Paketteki UDA yi SILIN UNUTMAYIN!!!

ilk paketteki mi, yoksa uda rofs paketteki udamı silinecek

karasahinemre

Üye
dostum bu müzik çalar ekran koruyucu bi süre sonra bozuyo kendini nasıl düzeltiriz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
tıklıyorum ama olmuyor uğraştıracak anlaşılan

----------Eklendi @ 01:25:05 ---------- Yazıldı @ 00:09:39 ----------

Asagidaki rar dosyasini indirip icin cikan UDA ve ROFS2 dosyasini ilk pakete atin ama Paketteki UDA yi SILIN UNUTMAYIN!!!

ilk paketteki mi, yoksa uda rofs paketteki udamı silinecek
İlk paketteki silinecek

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
dostum bu müzik çalar ekran koruyucu bi süre sonra bozuyo kendini nasıl düzeltiriz

asagidaki dosyayi c/resource icine atin ustune yazilsinmi derse evet diyin..

Üst Alt