açık menu ile toplu menu nun resimlerde gorunenler aynı ikisinde de klasorler ve dosyalar aynı gözüküyor
Yapma ya sorunlumu yani,uda dosyasını indiriyorum birazdan bende flashlıyacam
ayarlarımı yapıp uygulamalarımı kuruyorum, yalnız tek sorun efecti gibi görünüyor, uygun değil pek yavaşlatıyornereden değiştiricez dosyası nerede acaba?
onun dışında oldukça hızlı iyi şimdilik![]()
o pır pır olayına çözüm var mı?
phonex i no connection modunda kapalı olarak mı dead phone mi yapılacak.bir yerde hata yapıyorum galiba
ЯReiS;4223330' Alıntı:ben efectin icindede bir takim degisiklikler yaptim..iphone tip yumusatma felan koylum,ekran gecislerini degistirdim yani biraz oynadim onla siz baska bir efect deneyin bir bakalim.. bende denicem simdi..
----------Eklendi @ 23:59:11 ---------- Yazıldı @ 23:58:16 ----------
evet no connection modunda baglayin..sonra dead flash tikini isaretleyin..
ЯReiS;4223330' Alıntı:ben efectin icindede bir takim degisiklikler yaptim..iphone tip yumusatma felan koylum,ekran gecislerini degistirdim yani biraz oynadim onla siz baska bir efect deneyin bir bakalim.. bende denicem simdi..
----------Eklendi @ 23:59:11 ---------- Yazıldı @ 23:58:16 ----------
evet no connection modunda baglayin..sonra dead flash tikini isaretleyin..
phonex i no connection modunda kapalı olarak mı dead phone mi yapılacak.bir yerde hata yapıyorum galiba
İlk paketteki silinecektıklıyorum ama olmuyor uğraştıracak anlaşılan
----------Eklendi @ 01:25:05 ---------- Yazıldı @ 00:09:39 ----------
Asagidaki rar dosyasini indirip icin cikan UDA ve ROFS2 dosyasini ilk pakete atin ama Paketteki UDA yi SILIN UNUTMAYIN!!!
ilk paketteki mi, yoksa uda rofs paketteki udamı silinecek
dostum bu müzik çalar ekran koruyucu bi süre sonra bozuyo kendini nasıl düzeltiriz