ReisCFWv1.1 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
haritalar var tabiki..ama sosyal yok onu cikardim..

• Beğen
Tepkiler: AYDIN1979

AYDIN1979

Üye
yükleme ne zaman olur?

egemen1903

Üye
Eve geldim hazır vede nazırım :) bekliyoruz...

ЯReiS

ЯReiS

Üye
arkadaslar bitti..haritalarda sorun cikmisti ondan gec 3 saattir ona ugrasiyorum..tamamdir her sey guzel..simdi sunum hazirliyorum ve paketliyorum sonra upload edicem..3 secenekli olcak az daha lutfen sabredin guzel oldu..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve szrxx

egemen1903

Üye
elinize sağlık sabırsızlıkla bekliyorum ben. biraz takılayım bari downgrade anna manna yükleme yapayım :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya bu ne bitmez upload mış ya:)

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Esendağlı sabırla koruk helva olurmuş bekle vallahi bilgisayarın başında ağaç oldum dakikada bir sayfayı güncelliyorum

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İyi tamam da dağınık menü olan rofs2 linki nerde

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hocam onu hazirliyorum oda geliyo bi sigara molasi verdim..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,ellerine sağlık kardeş.bekliyorum heyecanlı bir şekilde

egemen1903

Üye
dosyaları indiriyorum ama 2 saattir kurtuluş belleden downgrade yada başka belleye geçmeye çalışıyorum ama dead atarken telefon her türlü açılıyor. atamıyorum, takıldım kurtuluş bellede :off:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Software ubdate ile geçiş yapıyorsun değilmi

egemen1903

Üye
hepsini deniyorum ama scan image yazan yerde kalıyor yada dead de telefon açılıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İstersen pc yi kapatıp aç,birde öyle dene

egemen1903

Üye
valla çok şey denedim eskiden tıkır tıkır çalışırdı herşey, bir tek nokia suiti güncelledim onu sildim eski yükledim phoenixi tekrar kurdum, restart atmaktan sıkıldım.

nokia suite bağlanıyorum phoenix e de sıkıntısız bağlanıyor görüyor onun dışında bilmediğim bir driver falan mı var acaba.... win7 de öyle bişi var mı birde şu driverı yükle gibi. yoksa bu kurtuluş bellesi yapıştı bırakmıyor ne hikmetse

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende şimdi flaslıyacam bakalım sorun çıkacakmı,aynı belleyi kullanıyoruz nasılsa,gerçi aynı belleyi daha önce yine flashlamıştım gerçi

karasahinemre

Üye
v 609 ise dead atmana gerek yok normal flashla

egemen1903

Üye
hiç bir şeyi yemiyor, normal flaşa başlatıyorum, scanning image files yazısında kalıyor, bilgisayardan ard arda usb yi takıp çıkarttığınız zamanki ses gelmeye başlıyor. öyle sonra takılıyor.

Üst Alt