ReisCFWv1.1 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
o ses normal doğru yoldasın :D

egemen1903

Üye
o ses bitmiyorki, sonra takılıyor usb yi çıkart 8 saniye bas geliyor yapıyorum ama onu yapınca usb yi takınca telefon açılıyor tekrar busefer onun döngüsüne giriyor sonuç sıfır

----------Eklendi @ 23:01:12 ---------- Yazıldı @ 22:59:08 ----------

yaaa lanet olsun böyle işe...... sorun dün yüklediğim webcam miş sildim normale döndü. 3 saattir sinir krizi geçiriyordum burda :off:

ЯReiS

ЯReiS

Üye
o ses bitmiyorki, sonra takılıyor usb yi çıkart 8 saniye bas geliyor yapıyorum ama onu yapınca usb yi takınca telefon açılıyor tekrar busefer onun döngüsüne giriyor sonuç sıfır

USB baglantisini telefondakini bi kontrol edermisin flash esnasinda elinle titret biraz..bendede cok oluyo oyle kablo ucu lackalasmis bendekinin dokunuca flashi tamamliyor..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Reis dağınık menüyü unutmadın değilmi,flash atacam onu bekliyorun da....

egemen1903

Üye
kahrolası webcam miş, dün yüklemiştim, hiç aklıma gelmemişti :off:

ЯReiS

ЯReiS

Üye

----------Eklendi @ 23:01:12 ---------- Yazıldı @ 22:59:08 ----------

yaaa lanet olsun böyle işe...... sorun dün yüklediğim webcam miş sildim normale döndü. 3 saattir sinir krizi geçiriyordum burda :off:

bulduguna sevindim..

Lugia

Lugia

Üye
ben yükledim ama telefon çok geç açılıyor. önce beyaz ekranda kalıyor 5-10 saniye bekledikten sonra açılıyor ve telefon her açılışında mesaj ve ajanda çalışıyor

ЯReiS

ЯReiS

Üye

unutmadim ikiside hazir..net cok yavasladi bende pc yi yordum bu az heralde..isyan etti..siz hangisini bekliyosunuz bu modlu olanimi

----------Eklendi @ 23:05:53 ---------- Yazıldı @ 23:05:11 ----------

unutmadim ikiside hazir..net cok yavasladi bende pc yi yordum bu az heralde..isyan etti..siz hangisini bekliyosunuz bu modlu olanimi

egemen1903

Üye
ben yükledim ama uğraşırkene içime sinmedi, temiz kurulum yapıcam tekrar :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4223078' Alıntı:

----------Eklendi @ 23:05:53 ---------- Yazıldı @ 23:05:11 ----------

Toplu menü olmasın da,menüde klasör olmayacak

egemen1903

Üye
toplu menü güzel yaaa ben onu kullanmak istiyordum zaten, derli toplu mis gibi :)

ЯReiS

ЯReiS

Üye
tamamdir onda ekledim 1 tane kaldi.bencede en guzeli ama ben onu kullanamiyorum iconlar cok yakin ve gozlerim pek secemiyor..modlu olan grid menu diyolar galiba..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
En sona benim istediğim menü kalmış:)MODLU menü

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Sanki menüyü yavaşlatıyor gibi,birde yüklediğim program vs nereye gitti diye merak etmicem

bende su an o yuklu bi yavaslama yok gibi ama,..kullanimi daha rahat sanki..iyi bir efect secin kullanin..hiz ayarini biraz daha yukselttim ben.

----------Eklendi @ 23:17:37 ---------- Yazıldı @ 23:16:35 ----------

En sona benim istediğim menü kalmış:)MODLU menü

inan pc cok yavasladi yoksa 5 dakikalik..is ama..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4223151' Alıntı:

bende su an o yuklu bi yavaslama yok gibi ama,..kullanimi daha rahat sanki..iyi bir efect secin kullanin..hiz ayarini biraz daha yukselttim ben.

----------Eklendi @ 23:17:37 ---------- Yazıldı @ 23:16:35 ----------

inan pc cok yavasladi yoksa 5 dakikalik..is ama..
Sen pc yi de modla bence:)

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
8 dakika kaldi diyo..hazir..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt