o ses bitmiyorki, sonra takılıyor usb yi çıkart 8 saniye bas geliyor yapıyorum ama onu yapınca usb yi takınca telefon açılıyor tekrar busefer onun döngüsüne giriyor sonuç sıfır
o ses bitmiyorki, sonra takılıyor usb yi çıkart 8 saniye bas geliyor yapıyorum ama onu yapınca usb yi takınca telefon açılıyor tekrar busefer onun döngüsüne giriyor sonuç sıfır
----------Eklendi @ 23:01:12 ---------- Yazıldı @ 22:59:08 ----------
yaaa lanet olsun böyle işe...... sorun dün yüklediğim webcam miş sildim normale döndü. 3 saattir sinir krizi geçiriyordum burda![]()
Reis dağınık menüyü unutmadın değilmi,flash atacam onu bekliyorun da....
Reis dağınık menüyü unutmadın değilmi,flash atacam onu bekliyorun da....
Hadi geçmiş olsunkahrolası webcam miş, dün yüklemiştim, hiç aklıma gelmemişti![]()
Toplu menü olmasın da,menüde klasör olmayacakЯReiS;4223078' Alıntı:
unutmadim ikiside hazir..net cok yavasladi bende pc yi yordum bu az heralde..isyan etti..siz hangisini bekliyosunuz bu modlu olanimi
----------Eklendi @ 23:05:53 ---------- Yazıldı @ 23:05:11 ----------
unutmadim ikiside hazir..net cok yavasladi bende pc yi yordum bu az heralde..isyan etti..siz hangisini bekliyosunuz bu modlu olanimi
Toplu menü olmasın da,menüde klasör olmayacak
Sanki menüyü yavaşlatıyor gibi,birde yüklediğim program vs nereye gitti diye merak etmicemtoplu menu nun ne gıbı sakıncaları var acaba
Sanki menüyü yavaşlatıyor gibi,birde yüklediğim program vs nereye gitti diye merak etmicem
En sona benim istediğim menü kalmışMODLU menü
Sen pc yi de modla benceЯReiS;4223151' Alıntı:
bende su an o yuklu bi yavaslama yok gibi ama,..kullanimi daha rahat sanki..iyi bir efect secin kullanin..hiz ayarini biraz daha yukselttim ben.
----------Eklendi @ 23:17:37 ---------- Yazıldı @ 23:16:35 ----------
inan pc cok yavasladi yoksa 5 dakikalik..is ama..

EyvallahЯReiS;4223168' Alıntı:8 dakika kaldi diyo..hazir..