ReiS v6.1 -RM-596_111.040.0904-Düzeltilmiş Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
evet dostum tek sıkıntı bu bunu da aşarız elbet ama reis tatilden dönünce tabi

esinnti

Üye
baslangıc ekranın eskısı gıbı yapamazmıyız

pieer007

Üye
karakter hatası var ama. herhangi bir menüde seceneklere tıkladıgında en usttekı yazı dızımı hatalı karakterlerle yazıyor

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
karakter hatası var ama. herhangi bir menüde seceneklere tıkladıgında en usttekı yazı dızımı hatalı karakterlerle yazıyor
bende yok o yazim hatasi. En ustte daima duzenle yaziyor

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
flash ile alakali. Flash atarken yedekleme islemi yapmayn. Cunku geri yukledgnzde eski cfw ile yukledgnz cfw birbirne giriyor

MoLeCK

Üye
kardeş nerde bu reis hoca öldümü kaldımı

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tatilde aga adam.

MoLeCK

Üye
puff:ehe

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Reis 808 e Cfw üzerindede çalışıyormuş galiba gelsede onada bir el atsa artık..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Arkadaslar herkese selam
.Sukurler olsun yasiyoruz
ama sorun su ki tatil pek yaramadi telefonu turkiyede unuttum yani n8 sizlere omur..mecburi hediye ettim oyle kismetmis simdi galaxy s2aldim..bu demek degilki ben biraktim ama telefonsuzda cfw zor sizlerden biri yapmak isterse ben hazirim yardima hazirim.

mah23442344

Üye
nasıl hediye ettin ya ? :D

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Hic sormayin valla bende uzuldum ama..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaslar herkese selam
.Sukurler olsun yasiyoruz
ama sorun su ki tatil pek yaramadi telefonu turkiyede unuttum yani n8 sizlere omur..mecburi hediye ettim oyle kismetmis simdi galaxy s2aldim..bu demek degilki ben biraktim ama telefonsuzda cfw zor sizlerden biri yapmak isterse ben hazirim yardima hazirim.
Öncelikle tekrar hoşgeldin,özledik seni.Telefon olayına gelince öncelikle geçmiş olsun ve yeni telefonun da hayırlı olsun.güçlü ve güzel bir cihaz, senin gibi bilinçli biri zaten iyibir seçim yapar.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis geldignde uzulecegm aklmdan gecmezdi hic. Sensiz symbian'in hc bi anlami olmayack be kardesim

ahmet147

Üye
selam reis ben kendi cfw mi yapmak istiyorum. Cooker proğramı ile dosyaları açıp toplayabiliyorum ama hangi proğramın hangi dosyada kayıtlı oldğunu bilmiyorum. Mesela recourse klasörünün içindekiler hangi proğrama ait bilemiyorum. Kendi cfw mi yapmak istiyorum yardım edersen sevinirım.ıyi günle

Üst Alt