ReiS v6.1 -RM-596_111.040.0904-Düzeltilmiş Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

mkryvz

mkryvz

Üye
arkadaşlar ben ayarlara giriyorum, bağlantıya giriyorum oradaki ayarlara girince beni menüye tekrar atıyor bi bilgisi olan varmı acaba lütfen =(
Ayarlardan bağlantıya girince herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yazılımı yüklemeden önce cihazı tamamen sıfırlamanızı tavsiye ederim.

- - - Eklendi - - -

sence bu mu iyidir yoksa normal reis mi ?
Eğer batarya performans sorunu çözüldüyse bu elbette.

23palulu23

23palulu23

Üye
Ayarlardan bağlantıya girince herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yazılımı yüklemeden önce cihazı tamamen sıfırlamanızı tavsiye ederim.

- - - Eklendi - - -

Eğer batarya performans sorunu çözüldüyse bu elbette.

bende bunu kuracaktım ama menü dağınık hale gelmiş onu halledemez miyiz ?

dewilboys

Üye
eline sağlık müdür büyüksün

23palulu23

23palulu23

Üye
dezavantaj yok arkadasm. Avantaj ise herseyi en guncel halleriyle kullancaksin

- - - Eklendi - - -

bu en iyisi kardsm

menü dağınıklığını nasıl halledecez ?

Bi de sen de mi bunu kullanıyorsun.

man20

man20

Üye

menünün nesi dağınık anlamadım orjinal belleyle aynı menüsü. fazlası var ama eksiği yok. istersen menüde klasör açıp kendin düzenleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: hizan
hizan

hizan

Üye
menünün nesi dağınık anlamadım orjinal belleyle aynı menüsü. fazlası var ama eksiği yok. istersen menüde klasör açıp kendin düzenleyebilirsin.

man20 doğru söylüyor menü yü kendin düzenleyebilirsin.

emre.koc

emre.koc

Üye

- - - Eklendi - - -

usta cok denedim valla ama nasılsa olmuyor acaba sizde ayarların türkçe dosyaları varmı onu içine atıp denesem . yani dll si , rsc si .r14 gibi ?

mkryvz

mkryvz

Üye
usta cok denedim valla ama nasılsa olmuyor acaba sizde ayarların türkçe dosyaları varmı onu içine atıp denesem . yani dll si , rsc si .r14 gibi ?
Her şey Türkçe, ben bir sorun görmedim.

İstersen bir kez daha aşağıdaki sırayla dene;
1. Resim, müzik, rehber gibi şeylerin yedeğini al.
2.​ N8 kapat, kapalı durumda; menü tuşu + kamera tuşu + ses tuşu üçüne basılı tutarken açma kapama tuşuna basarak cihazı aç.
3. Cihaz açılırken ilk üç tuşa basılı tut.
4. Açıldığında pin, ülke, tarih sorduğunda cihazın sıfırlanmış (hard reset, hard format vs.) olacak.
5. Phoenix ile cihazına DEAD PHONE USB FLASHING işlemini yap.

Yukarıda saydığım işlemleri doğru bir biçimde yaparsan, her şey düzgün bir şekilde yüklenip, çalışacaktır. Ama hala sorun yaşıyorsan buradan sorabilirsin.

sevecen07

Üye
kardeş ellerine saglık gayet hızlı ama şu rompatcher icindeki yamaların ne ise yaradıgı hakkında bilgi verirmisin, ikisini biliyorum sistemi hackleyen, digerleri ne işe yarıyor bilgi verirmisin,

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye

evet bende bunu kullanyrm hatta en ilk kullananlardanim bir nevi tester lik yaptm cfw'yi yukle e de tools die klasor olusck. Orda menulyout prosu var ona grcen o yonlendrcek. Daha snra tlfnu kapat ac bu kadar

emre.koc

emre.koc

Üye
Her şey Türkçe, ben bir sorun görmedim.

İstersen bir kez daha aşağıdaki sırayla dene;
1. Resim, müzik, rehber gibi şeylerin yedeğini al.
2.​ N8 kapat, kapalı durumda; menü tuşu + kamera tuşu + ses tuşu üçüne basılı tutarken açma kapama tuşuna basarak cihazı aç.
3. Cihaz açılırken ilk üç tuşa basılı tut.
4. Açıldığında pin, ülke, tarih sorduğunda cihazın sıfırlanmış (hard reset, hard format vs.) olacak.
5. Phoenix ile cihazına DEAD PHONE USB FLASHING işlemini yap.

Yukarıda saydığım işlemleri doğru bir biçimde yaparsan, her şey düzgün bir şekilde yüklenip, çalışacaktır. Ama hala sorun yaşıyorsan buradan sorabilirsin.

ilginiz için çok teşekkür ederim deneyip sonucu yazacağım . tekrardan teşekkür ederim .

tarama

Üye
Reis kardeşimize ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kurdum ve gayet güzel olmuş, kullanıyorum. Sadece 4.0 versiyonuna göre şarj biraz az gidiyor. Ayrıca şarj sırasında ısınma oluyor. Sizde nasıl?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar, şarjda ısınma sorunu telefona zarar verecek diye korkuyorum, 4.0 versiyonuna dönmeye karar verdim. Siz böyle bir sorun yaşıyormusunuz?

mirate

Üye
Arkadaşlar, şarjda ısınma sorunu telefona zarar verecek diye korkuyorum, 4.0 versiyonuna dönmeye karar verdim. Siz böyle bir sorun yaşıyormusunuz?
Isınma yok.Batarya arızalı olabilir.

djkaptan

djkaptan

Üye
bende kurdum gayet hoş olmuş ama biraz program vs yükleyince kasmalar oldu telefonda ama hala kullanmaktayım :D

adolizi91

Üye
Reis abimizin ellerine sağlık. Mükemmel bir tasarım. Nokia bile bunu zor yapıyor. Fakat REİS abi bilgin olsun. Bip sesi olmadan daha önce kullandığım bütün ses kayıt programları malesef bunda bip sesi veriyor. Dikkatine.

pieer007

Üye

evet bende bunu kullanyrm hatta en ilk kullananlardanim bir nevi tester lik yaptm cfw'yi yukle e de tools die klasor olusck. Orda menulyout prosu var ona grcen o yonlendrcek. Daha snra tlfnu kapat ac bu kadar

usta ben bu cwf yukledkten sonra telefon hafiza kartini gormuyor ne yapcm ?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
usta ben bu cwf yukledkten sonra telefon hafiza kartini gormuyor ne yapcm ?

dostum p.m. ile de yazmıştım birçok arkadaşım flash atmadan önce yedekleme işlemi yapıyor ovi suite vb. vasıtasıyla. flash attıktan sonrada bu yedeklemeyi geri yükleme ile telefona atıyolar tekrar.
peki bu iişlem iyi mi? tabiki hayır. üşenmeyin arkadaşlar programlarınızı flash attıktan sonra gene yükleyin ayarlarınızı baştan yapın ne kaybedersiniz ki??? en fazla yarım saatinizi alır ama telefonunuzu sağlıklı kullanmış olursunuz.

yedekleyip geri yükleme yapılınca eski cfw'den kalan dosyalar yeni cfw'nizin dosyalarıyla birleşiyor ve telefonda sorunlar oluşuyor. bu nedenle sakın yedekleme yapmayın arkadaşlar.

bu uyarımı dikkate alan herkes cfw'sini en sağlıklı şekilde kullanacaktır. . .

atilim26

Üye
Dostum ellerine sağlık çok düzgün bi Cfw olmus. denemedigim kalmadı tekrar senin Cfw'ye dondüm ama gordugum tek sıkıntı sarjı biraz az gidiyor onunla ilgili yapabilecegin bi sey var mı?

Üst Alt