23palulu23
Üye
tools diye bi klasor var. Orda manu layout ile yapabilirsn
sence bu mu iyidir yoksa normal reis mi ?
tools diye bi klasor var. Orda manu layout ile yapabilirsn
Ayarlardan bağlantıya girince herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yazılımı yüklemeden önce cihazı tamamen sıfırlamanızı tavsiye ederim.arkadaşlar ben ayarlara giriyorum, bağlantıya giriyorum oradaki ayarlara girince beni menüye tekrar atıyor bi bilgisi olan varmı acaba lütfen =(
Eğer batarya performans sorunu çözüldüyse bu elbette.sence bu mu iyidir yoksa normal reis mi ?
Ayarlardan bağlantıya girince herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yazılımı yüklemeden önce cihazı tamamen sıfırlamanızı tavsiye ederim.
- - - Eklendi - - -
Eğer batarya performans sorunu çözüldüyse bu elbette.
sence bu mu iyidir yoksa normal reis mi ?
dezavantaj yok arkadasm. Avantaj ise herseyi en guncel halleriyle kullancaksin
- - - Eklendi - - -
bu en iyisi kardsm
menünün nesi dağınık anlamadım orjinal belleyle aynı menüsü. fazlası var ama eksiği yok. istersen menüde klasör açıp kendin düzenleyebilirsin.menü dağınıklığını nasıl halledecez ?
Bi de sen de mi bunu kullanıyorsun.
menünün nesi dağınık anlamadım orjinal belleyle aynı menüsü. fazlası var ama eksiği yok. istersen menüde klasör açıp kendin düzenleyebilirsin.
Ayarlardan bağlantıya girince herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yazılımı yüklemeden önce cihazı tamamen sıfırlamanızı tavsiye ederim.
- - - Eklendi - - -
Her şey Türkçe, ben bir sorun görmedim.usta cok denedim valla ama nasılsa olmuyor acaba sizde ayarların türkçe dosyaları varmı onu içine atıp denesem . yani dll si , rsc si .r14 gibi ?
evet bende bunu kullanyrm hatta en ilk kullananlardanim bir nevi tester lik yaptm cfw'yi yukle e de tools die klasor olusck. Orda menulyout prosu var ona grcen o yonlendrcek. Daha snra tlfnu kapat ac bu kadarmenü dağınıklığını nasıl halledecez ?
Bi de sen de mi bunu kullanıyorsun.
Her şey Türkçe, ben bir sorun görmedim.
İstersen bir kez daha aşağıdaki sırayla dene;
1. Resim, müzik, rehber gibi şeylerin yedeğini al.
2. N8 kapat, kapalı durumda; menü tuşu + kamera tuşu + ses tuşu üçüne basılı tutarken açma kapama tuşuna basarak cihazı aç.
3. Cihaz açılırken ilk üç tuşa basılı tut.
4. Açıldığında pin, ülke, tarih sorduğunda cihazın sıfırlanmış (hard reset, hard format vs.) olacak.
5. Phoenix ile cihazına DEAD PHONE USB FLASHING işlemini yap.
Yukarıda saydığım işlemleri doğru bir biçimde yaparsan, her şey düzgün bir şekilde yüklenip, çalışacaktır. Ama hala sorun yaşıyorsan buradan sorabilirsin.
Isınma yok.Batarya arızalı olabilir.Arkadaşlar, şarjda ısınma sorunu telefona zarar verecek diye korkuyorum, 4.0 versiyonuna dönmeye karar verdim. Siz böyle bir sorun yaşıyormusunuz?
evet bende bunu kullanyrm hatta en ilk kullananlardanim bir nevi tester lik yaptm cfw'yi yukle e de tools die klasor olusck. Orda menulyout prosu var ona grcen o yonlendrcek. Daha snra tlfnu kapat ac bu kadar
usta ben bu cwf yukledkten sonra telefon hafiza kartini gormuyor ne yapcm ?