ReiS v6.0-RM-596_111.040.0904-Türkçe sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

mirate

Üye
Reise teşekkür ediyorum.Reis kardeşim aslında bilgilerini öğretmek amaçlı bir sayfa hazırlamalısın.Bu işlerin kitabı yok tecrübe ile deneyerek öğreniliyor.Emek harcadın uzun süre çalıştın.Öğrendiklerini yazmanı tavsiye ederim.
Nokiaplayto adlı bir program var nokia betalabs ta. Dlna özelliği ile telefondaki video ve resimlerinizi tv de ve windows mediaplayer üzerinden bilgisayarda wireles ile izlemenizi sağlıyor.Eklenirse güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

Enola19

Üye
bu forum sitelerinin mahkus talihidir...
Zamanında 5800 için donanım haberde biri baya bi uğraşıp bi cfw hazırlamıştı. Adama öyle şeyler yazdılaki adam bi daha siteye uğramadı...
Şahin kendi egoları için başkalarına zarar vermeye çalışanlar "Çoğunlukta olan insanlar" değildir... Çoğunluk oldukları yerlerde bile yanlızlığa ve karanlığa mahkumdurlar...
Bilgi paylaşıldıkça güzeldir..ve değerlidir... Paylaşan insanın değerini kıymet bilenler belirler... Ölümsüz olan düşüncedir beden değil...
Biraz felsefe yaptım farkındayım ama anlayan umarım unutmaz.
Sana AYDINLIK günler dilerim üstadım... Yeni çalışmalarında kolaylıklar dileğiyle...:oke:

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
reisin cfw fıs çıktı. Mesajlarıma da tenezzül edip bakmıyor
Senin maaşlı elemanın değil ayrıca,adam 1ay bu yazılım için uğraştı,onlarca kere flash attı nerdeyse her soruya cevap verdi.ayıptır.emeğe saygı.

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
herkese desteginden oturu cok tesekkur ederim..ben elestirilmeyi seven bi insanim isimdede boyle bi yapim var..kizma darilma yok isteyen istedigini desin tabiki ben soyle dusunuyorum heni bir soz vardir:"Ne kadar bilirsen bil,karsindakinin anlayabildigi kadar bilgilisindir."Ben elimden geleni yaptim kimseyi uzmek zarar vermek maksatli hic bir zaman hic bir sey yapmadim once hep kendim denedim..Bu surumdede tabi eksiklikler oldu ing.kisimlar kaldi daha guzel olabilirdi ama kismet iste bu kadarmis..onuda baska bir arkadasim yapacaktir ve su an calisiyor galiba(kurtulus kardesimiz)..bu gun yarin bitirir..devam arkadaslar ben burdayim sizler burdasiniz hep beraber cok daha guzel seyler yapicaz..sadece 2 ay olmicam o kadar..

belco2

belco2

Üye
kurtuluş40 la yazlımın tamamını türkçe yaptık tümü yakında tam türkçe sürümü yayınlanacık

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve ЯReiS
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
$ahin iyi tatiller kardesim. Unutma adapazarina bekliyorum islama köfte yemeye : )

- - - Eklendi - - -

$ahin iyi tatiller kardesim. Unutma adapazarina bekliyorum islama köfte yemeye : )

• Beğen
kraldost

kraldost

Üye
Reisi Çekemeyenler İçin Tavsiyeler :)

1. Halay Çekebilirler...
2. Mekik Çekebilirler
3. Fön Çekebilirler
4. Kafaları Çekebilirler
5. Zikir Çekebilirler
6. Tesbih cekebilirler
7. İç Çekebilirler
8. Of offfff Çekebilirler
9. Yaaa Sabır Çekebilirler
hala Çekemiyorsanız Reis'ten Daha Çok Çekeceğiniz Var Demektir. :)))

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
heyt be aynen katiliyorum. Haddinizi bilin emege saygili olun.

• Beğen
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
CFW içerisindeki duvar kağıtlarını paylaşma şansınız var mı acaba?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
CFW icindeki kup seklindeki duvar kagitlari..buyrun butun renkleri var..

pieer007

Üye
selamlar arkadasım.. batery widget calısmıyor yanlıs anlama. ek bı klasor vermıssın ama ordakı sıs dosyasıda calısmıyor. yukleme yapılmıyor

- - - Eklendi - - -

selamlar arkadas. batery wıdget calısmıyor. ekledıgın dosya ıcerısındekı sıs dosyasıda calısmıyor. kurulum olmuyor hata verıyor bı baksan sana zahmet

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar suan tatildeyim..bu islere az ara verdim..gelince insallah kaldigimiz yerden devam..herkese saygilar..eve geldim...epvim gibisivar mi yaa..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
iyi tatiller kardesim

tarama

Üye
Arkadaslar suan tatildeyim..bu islere az ara verdim..gelince insallah kaldigimiz yerden devam..herkese saygilar..eve geldim...epvim gibisivar mi yaa..

Bülbülü altın kafese koymuşlar, ille de vatanım demiş!!!

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
: )

mirate

Üye
bellenin bu sürümünde google map çalışmıyor.

morting316

morting316

Üye
Gerçekten beğendim umarım ileride kasma donma olmaz :)

Üst Alt