ReiS v6.1 -RM-596_111.040.0904-Düzeltilmiş Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
ReiS v6.1 -RM-596_111.040.0904-Düzeltilmiş Sürüm
ReiS v6.1-RM-596_111.040.0904-Düzeltilmiş sürüm

Arkadaşlar Reis Abimizin 6.0 sürümünün birkaç hatası düzeltilmiş halidir.kendileri tabletten girdiği için konu açamadı onun için ben açıyorum.ben yükledim gayet güzel olmuş ellerine sağlık.ben gördüğüm değişiklikleri yazacağım eğer göremediğim varsa alta yazablirsiniz.resimleride ekleyeceğim..

Yenilikler
-Haritalar Türkçe Oldu(kurtuluş40 Abimize Teşekkürler)
-T9 Türkçe Eklendi.
-Bazı Programlar Çıkartıldı(Guardian vs.)
-Açılış Animasyonu Değiştirildi

-Menü Dizilimi Standart Oldu
-Diğerleri 6.0daki Sürümle Aynıdır.

LİNK

• Beğen
Tepkiler: hayalet2304

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Eline saglik sagol kardesim umarim yararli olur herkese..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ona hic suphen olmasin reisim. Mukemmel cunku. Emegine saglik reis. Konu icin sagol bheart05

mh.

mh.

Üye
arkadaşkar emeği geçen herkese çok teşekurler. Arkadaşlar birde şu google mapsı yükleyen varmı benim çok işime çok yarıyor. cevap için şimdiden teşekurler..

man20

man20

Üye
ben ilk defa flash atıcam da sizce hangi cfw'yi yükliyim? üst konuda olan kurtuluş cfw mi yoksa burdaki mi? hangisi daha iyi? bide bu 2 cfw'de de browser 8 ve dolby ses varmı?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
icin rahat bi sekilde bunu yukle en ust sewiye surum bu

awdil

awdil

Üye
Ikinizede tesekkurler.Peki bu cfw 700 de calisir mi?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
sadece n8

mh.

mh.

Üye
arkadaşkar emeği geçen herkese çok teşekurler. Arkadaşlar birde şu google mapsı yükleyen varmı benim çok işime çok yarıyor. cevap için şimdiden teşekurler..

arkadaşlar ben yukledim süper olmuş ama google maps yine açılmıyor bende kurtuluş40 eski v5 vardı bende onu yukledim ve bana görede en iyisi kurtuluş40 v5 dir. şu an olan kurtuluş final sürüm çok stabil süper ama çok denedim şarj dayanmıyor... bilginize

alıntı yaptım çünkü sorduğum soruya hiçbir arkadaş cevap vermedi en az benim gibi google maps çok kullanan arkadaşlar bilgilensiler benim gibi bir sürü program kurup ikide bir versiyon düşürüp uğraşmasınlar..:bablik:

TheMadness

TheMadness

Üye
ben ilk defa flash atıcam da sizce hangi cfw'yi yükliyim? üst konuda olan kurtuluş cfw mi yoksa burdaki mi? hangisi daha iyi? bide bu 2 cfw'de de browser 8 ve dolby ses varmı?

Reis cfw daha iyi. Xeon cfw altyapisini kullanıyor galiba

man20

man20

Üye
:tşk: gayet hızlı ve de çok güzel olmuş eline sağlık. ilk kurtuluş abinin cfw'sini yükledim sora reis'inkini yükledim. reisin cfw'si kurtuluş abinin cfw'sinden daha iyi :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende Reisin cfw sini bir müddet kullandım ama gps bulmada sorun yaşayınca kurtuluşa döndüm.sizler gps yi denedinizmi acaba.

man20

man20

Üye
Bende Reisin cfw sini bir müddet kullandım ama gps bulmada sorun yaşayınca kurtuluşa döndüm.sizler gps yi denedinizmi acaba.
ewt GPS'te bi sorun var wireless ile bağlanmama rağmen hala konum bulamadı. zaten haritaları kullanmıyorum normalde de :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ewt GPS'te bi sorun var wireless ile bağlanmama rağmen hala konum bulamadı. zaten haritaları kullanmıyorum normalde de :)
Bende Reisin cfw sini sırf bu yüzden kullanmıyorum işte.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bende gps tıkır tıkır çalışıyor arkadaşlar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bunu toplu menü nasıl yaparız menü çok dağınık kurtuluş beyin cfv de c den bi dosya çalıştırıyorduk bundada öyle bir şey varmı

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tools diye bi klasor var. Orda manu layout ile yapabilirsn

emre.koc

emre.koc

Üye
arkadaşlar ben ayarlara giriyorum, bağlantıya giriyorum oradaki ayarlara girince beni menüye tekrar atıyor bi bilgisi olan varmı acaba lütfen =(

mkryvz

mkryvz

Üye
:hmmm Avantaj ve dezavantajlarını yazabilecek var mı acaba?

Üst Alt