Quake2 5800 s60v5 DENENDİ VE TÜRKÇE ANLATIMI EKLENDİ ÇALIŞIYOR!!! + video önizlemesi mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

-ali-

Üye
nokıa c6-01 e aynen kuruyorum ama açılmıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

polat5_20

Üye
teşekkürler..

hamdi mert

hamdi mert

Üye
link kırık

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
evet link sorunlu

Mücahit G

Mücahit G

Üye
teşekkürler

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

triyaki43

triyaki43

Üye

Bu linklerden indirebilirsiniz...

symbianlover

symbianlover

Üye
Her şey tamam da w ile ateş etmiyor, space ile zıplamıyor.. Yön tuşları ile sağa sola dönüyor enter ile secim yapıyorum, backspace ile menü ve eğilme tuşu çalışıyor sadece.. Bunları n97nin klavyesi ile yapıyorum.. Virtual de klavye için olan keym apı kullanıyorum

15baba

15baba

Üye
her şey güzel ayarladım fuckat suya girince atıyor.

anık

Üye
her şey güzel ayarladım fuckat suya girince atıyor.

Evet suya girince atiyor buna bir cozum bulabilecek biri yokmu

----------Eklendi @ 18:39:11 ---------- Yazıldı @ 18:35:39 ----------

heyy kunuyu acanlar bi baksin konuyu aciyorlar gidiyolar ne ses ne selamet var biri su suya girince oyundan atma sorununa bir cozum bulsun

anık

Üye
locked

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:locked:

Astrosman

Astrosman

Üye
:locked:

beatboxqwe

Üye
Ya Allah aşkına baseq2 lazım link kırık acil yardım edin.

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
:tşk:

komama

komama

Üye
şu linkleri de bir yenilese de bizde indirsek

kahraman154

Üye
beyler buyrun link. bu linkteki dosyaların hepisine tek tek tıklayın iner. Dosyaları olduğu gibi düzenleyin ben yaptm sadece yatay çaliştı en fazla 2 saat aldı.. ama oyumak daha uzun sürdü. :) kolay gelsin

bitman97

Üye
beyler buyrun link. bu linkteki dosyaların hepisine tek tek tıklayın iner. Dosyaları olduğu gibi düzenleyin ben yaptm sadece yatay çaliştı en fazla 2 saat aldı.. ama oyumak daha uzun sürdü. :) kolay gelsin
ee kardeş sonra ne yapcaz ben indirdim hepsini ama

Üst Alt