linkler ölmüş ben o linklerden indirmiştim kendim upload ettim hotfile'dan indirin şimdi... fakat çöp olan ne kardeşim? bende çalışıyor aynen nasıl yaptıysam o sırayla anlattım quake1 ve quake2 kurulu benim 5800da...linkler kırık artı çalışmıyor çöp pls boşuna umutlandırmasın bizi
Yok estağfurullah olur...hocam kusura bakma ya sinirlendim yükleyemeyince :S tekrar deniyim bir daha belki olur bu sefersağolasın

yok haci ben yapamadim. baska bi versiyonu falan mi var acaba ?yav cokta guzel oyun aslinda.
hackli v 40 var bende. singledim de hepsini tekrar. gene yapamadim
valla aynen yapiyorum ya. hatta bazi yabanci sitelerden de baktim ordada ayneisi yaziyo. ama calismak istemiyo.
Kardeş Ferrari Gt&CSI mıamı'yi oynayabiliyormusun yani çok ağır çalışıyor yavalla kardeş ben çalıştırdım hatta quake 1 bile var bende o da aynısı... al bak benim telefonda yüklü olan oyunlar photo snapla çektim biraz önce:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@n!wa+*R™;2064575' Alıntı:Kardeş Ferrari Gt&CSI mıamı'yi oynayabiliyormusun yani çok ağır çalışıyor ya![]()
şu anda throttle touch oyununu indiriyorum 497 MB boyutu heralde bunu da bi 2 günde açar 
bakıyorum şimdi remote keyboard/mouse araştırıyorumhocam ben enter tulunu bulamıyorum menü tuşu diyor ama işlkemiyor her tuş işliyor o işlemiyor :S nasıl olucak
virtual keyden başka bir porgran yokmu
Yok dostum ben onu ne zaman önce denedim.Throttle touch çok iyi çalışır,tek saniye kasmaz..Emlatör sağlam çok iyi yapılmış zaten grafikler neredeyse 2 boyutluya yakın o oyunda en büyük sıkıntı yan ve dik ekran olayı oynayınca anlarsınkardeş 2sini de yeni yükledim ferrari acayip kasıntı miamiyi denemedim telefon depolama modunda sürekli bilgisayara bağlışu anda throttle touch oyununu indiriyorum 497 MB boyutu heralde bunu da bi 2 günde açar
![]()

hocam 1 in menü tuşu çalışıyormu acaba ?