erdemq Üye Kardeş Şu ses açmayı açıp kapatmayı söyleyen oyuna girdikten sonra ses açmaya basılı tut diyen arkadaş senden allah razı olsun Çok sağol !!
Kardeş Şu ses açmayı açıp kapatmayı söyleyen oyuna girdikten sonra ses açmaya basılı tut diyen arkadaş senden allah razı olsun Çok sağol !!
e1b1 Üye Aaa ben bu oyunu 9 yaşındayken pc den oynuyodum Quake 2 çok severdim nasılda oynardım görünce şaşırdın cep telefonuna nasıl da yapmışlar pc ile %100 aynı görünüyo bana nostarji yaşattın saol ..
Aaa ben bu oyunu 9 yaşındayken pc den oynuyodum Quake 2 çok severdim nasılda oynardım görünce şaşırdın cep telefonuna nasıl da yapmışlar pc ile %100 aynı görünüyo bana nostarji yaşattın saol ..
srdrrr Üye linkler ölmüş.kontrol edilir ve 4shared a yüklenirse iyi olur hotfile için beklemek uzun zaman istiyor.
linkler ölmüş.kontrol edilir ve 4shared a yüklenirse iyi olur hotfile için beklemek uzun zaman istiyor.
alican3 Üye beyler ben bu oyunu kurdum fakar sola dönemiyorum ne yaparsam yapayı saga dönüyorum ? bnun cevabı nedir ya 1-2 gündür deniyorum yapamadım yarın please --------------- Ekleme --------------- yeter ya kimse yardım etmiyecekmi sola dönemiyorum kapatma tusu ileri gidiyor oyunu kendi ayarlarında yapıyorum gene olmuyor bu sefer kayıtlı kalmıyor
beyler ben bu oyunu kurdum fakar sola dönemiyorum ne yaparsam yapayı saga dönüyorum ? bnun cevabı nedir ya 1-2 gündür deniyorum yapamadım yarın please --------------- Ekleme --------------- yeter ya kimse yardım etmiyecekmi sola dönemiyorum kapatma tusu ileri gidiyor oyunu kendi ayarlarında yapıyorum gene olmuyor bu sefer kayıtlı kalmıyor
dr_jones12 Üye uzun zamandır söylemeyi unuttum bu oyun bende suya düşünce oyundan atıyor haberiniz olsun. Bir çözüm bilen var mı? Bu yüzden oyunu bitiremedim.
uzun zamandır söylemeyi unuttum bu oyun bende suya düşünce oyundan atıyor haberiniz olsun. Bir çözüm bilen var mı? Bu yüzden oyunu bitiremedim.