Quake2 5800 s60v5 DENENDİ VE TÜRKÇE ANLATIMI EKLENDİ ÇALIŞIYOR!!! + video önizlemesi mevcut

yumameda

Üye
1.bu oyun takılıyormu
2.Grafikler nasıl
3.her şeye rağmen tşkler

mekanik

Üye
takılma yok grafik ayarlarını telefondan yapabilirsin... grafikler bilgisayardakinin aynı... rica ederiz...

tüm pc deki oyunlar derken? Şu adresi bize de buluğ versen de biz de telefonumuzda artık java veya symbian yerine gerçek bilgisayar oyunları oynasak

Teşekkürler...Ama Bir türlü Çalıştıramadım

thoak

Üye
Yaşayan varmı? :=)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar cidden bana bu konuda yardım edebilecek birisi yokmu?
aylar oldu halan çalıştıramadım oyunu ...
oyunun simgesi ekranda virtual açık[custom keyide ekledim ve seçtim]
fakat oyuna bir türlü giremiyorum ... acil yardımlarınızı bekliyorum
bu arada Virtual keyde benim yönler şunlar oluyor ...
Yeşil Tuş = aşarı
Kırmızı Tuş = yukarı
Kameraya hafif basma = sağa
Telefonu kapatma tuşu = sola
Menü Tuşu = Giriş
Kameraya Sert basınca = çıkış
Ses açma ve kapama tuşuna ne oldugunu bilmiyorum . lütfen yardım edin ...

mekanik

Üye

kardeş sorun ne anlatılanlardan başka bi yolu yok ki ben quake serisinin tamamını oynayabiliyorum hep aynı yöntemle...

thoak

Üye
senin bu keyler aynı mi peki benimkiyle . Eğer aynı ise bana menüde oyunun simgesinin üstüne geldiğinde tam olarak hangi tuşa kaç saniye basıyorsun . Bunları belirtir misin . Şimdiden çok teşekkürler :-)

mekanik

Üye
senin bu keyler aynı mi peki benimkiyle . Eğer aynı ise bana menüde oyunun simgesinin üstüne geldiğinde tam olarak hangi tuşa kaç saniye basıyorsun . Bunları belirtir misin . Şimdiden çok teşekkürler :-)
kardeşim önce telefonun sağ kenarındaki ses açma tuşu + ve sonra - ye basacaksın ama bunu seri bi şekilde yapacaksın...yani 1 sn bile sürmez takdir edersin ki... bu enter vazifesi görüyo gerisi sana kalmış...

thoak

Üye
onu yaptığında seçeneklere bastığında çıkan menü geliyor ekrana

thoak

Üye
OLMUYOR ! çıldırıciiiiim

oyun yükleniyor ve çalışıyor fakat virtual keyboardda sorun çıkıyor yükledim açtım kapattım privatede bir dosya oluşmadı custom.1 dosyasını atamıyorum bu yüzden bir yere baska ne yapmamız lazım bunuda halletsem tam çalışıcak yardım

mekanik

Üye
kendin oluştur kardeş o zaman...

ogrolcay

Üye
delircem ya!! xploredan private klasörüne giremiyorum:S pcden private klasörüne baktım öyle bir klasörde oluşmamış yardım

mekanik

Üye
kardeşim xplore ayarlarından gizli ve sistem klasörleri ayarlarını ayarla....

2 link kırık... yeniden upload eder misin acaba

--------------- Ekleme ---------------

Nokia PIPS :
VirtualKEY :
kırık linklerin yerini bunlarla düzeltebilirsiniz...