Pokemon Fire Red Resimli Tam Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

junkerr10

Üye
ya usta yardım et lütfen...ligi bitirdim,yendim çok kolayca ama leaf green de olduğu gibi ve sizlerinde anlattığı gibi continue yazısı çıkmadı,diyorki"The 1M sub-circuit board is not installed"ve yaptığım pokemonlar göz alıcı verdiğim emeğe yazık oldu :S oyunun en zevkli kısmı bundan sonra başlıyor aslında ama oynayamıyorum.başka bir tane fire red indirdim ama başlangıçta yine bu yazı yazdı.bişey söylede ona göre hiç oynamayayım ya,çünkü emek gidiyor sinir oluyorum.biran önce cwp bekliyorum

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Oyunun bir videosu başlıyor onu sonuna kadar izle bende senin dediğini gibi birşey olmamıştı....

junkerr10

Üye
ya leaf green de oynadım.onda bekliyordum continue cıkıodu ama bunda çıkmadı.sonuna kadar izledim,hatta sonra bekledim belki açılırcasına,30 kere denedim yok yani :S aynı şey devam ediyor.enter a bastığımda da o yazı çıkıyor işte

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yaw video bitince oyuna save ettiğin yerden girmiyorsun hatırladığım kadarıyla yeni oyun diyordun ama tam hatırlamıyorum en son oynayalı neredeyse 1 sene olacak....

junkerr10

Üye
ya aga baktm ne yanlş die.oyunun linkinde yani fire red dosyasında veya emulatorde sorun var.save lemio.leaf green de baktm savelio ama fire red de savelemediği için oyunu bitirdikten sonra oynayamıorsn...lütfen yardm et de bitane link ver bana fire red indireyim..

--------------- Ekleme ---------------

ya kardeş sadece fire red de yapıo ya.bana sadece fire redin çalışır bir oyununu bulmak kalıo.yardım edersen sevinirim çünkü oynamak istiyorum ya...hiç bir yerden bulamadım lütfen yardım

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Konuda bir sayfada vardı kardeş...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Ne zormuş :Huh :D

delalenes

Üye
ya beyler ben şampiyon oldum oakla konuştum fakat oyun bitti credits geçti.oynun en baştan başladı:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

betoncan_35

Üye
beyler ıyı pokemonları nerden bulabılırım bana bı yardım edın ıyı pokemon toplucam yerlerı bı soyleyın:hmmm

bana bı yardım edın efsane pokemonları nasıl yakalıcaz master ball la sadece bı tane yakalayabılıon dıgerlerını nasıl yakalancak YAAAARDIMMM!!!!!

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Adamım öyle bir şey sormuşsun ki anlatılması en az yarım sayfa sürer...:D
Gerekli açıklamalar konuda mevcut zaten biraz da oyunun içeriğine bırak kendini öyle daha keyif alırsın...

haillove

Üye
ben bi yerde takıldım yardım edecek warmı?

banner35

Üye
ya arkadaşlar iyi hog güzel de ben pcden oynuyorum ligi geçtim ama devam edemiyorum oyunu yani adalara gidemicem nasıl halledebilirim?

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Pcden sorun yaşayanların sorularını konuda daha önce bir arkadaşımız cevaplamıştı diğer sayfalara bakmanızı tavsiye edrim.

banner35

Üye
kardeş iyi hoş da ben oyunu pcde oynuyorum ve ligi bitirdikten sonra oy7una devam edemiyorum otomatik bir şekilde new game diyor arkadaş ta pcde bitmiyor diyo ligi bitirnce devam etmek için ne yapmam lazım?

ya arkadaşlar mesajlara baktım tam anlamıyla bulamadım mümkünse benim şu sorunu halleder misiniz charizart 83lwl moltres,zapdos,artichino ve daha 85 tane farklı tür ayrıca iki tane fosil bunlara yazık olmasını istemiyorum lütfen yardım edin mesajım şöyle:
ben oyunu pcde oynuyorum ve ligi bitirdikten sonra oyuna devam edemiyorum new game veya continiun falan demiyor ligi bitirnce devam etmek için ne yapmam lazım?

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
ben pc'de bu oyunu oynamadım ama şunu bi dene save dosyalarının uzantı türleri uyarmı bilemiyorum, oyunu teline at aynı zamanda pc deki save dosyasınıda tele at. telde yeni bölüme geç. sonra aynı aktarma işlemlerini bu sefer telden pc ye yap. pc de yeni oyundan devam et. belki böyle olabilir ama bu düşük bir ihtimal. bilgisayarda bu oyunu oynamadığım için bilemiyorum ya.

my_love_x

Üye
kardeş heşeyi bitirrdim mewto yu da yakaladım moltresi de yakaladım zapptosu öldürdüm yanlışıkla :D pokemon ligini bitrdim diğer 7 adadaki tüm görevleri bitiirrdim sadece 8-9 adalarına nasıl gidilceğini anlamadım bi yardımcı olsan yaa :D

hellboy1994

hellboy1994

Üye
Ya arkadaşlar ben bu gamesharkı yazıyorum ama sonra oyun kendiliğinden kayıyor:ağlarım:naapcam lütfen bana yardım edin noolursunuz...:ağlarım::vur:ah:allalla::off::angry:

sende mi?... :ah

OğuzcanAbi

Üye
çok güzel oyun

hellboy1994

hellboy1994

Üye
abi nasıl 8. ve 9. adaya gitcem ya gamesharkı versene bana...

banner35

Üye
arkadşlar pcde oynayıpta ligden sonra devam eden var mı?

arkadşlar pcde oynayıpta ligden sonra devam eden var mı?
ben devam edemedim :off::ağlarım:

arkadşlar benim saveyi isteyen varsa upload edip yolliyim eminim ki memnun kalırsınız :naughty: