Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pokemon Fire Red Resimli Tam Çözüm
Sponsorlu Bağlantılar
hellboy1994
Üye
yolla ben merak ettim...
Salih Baba™
Üye
gameshark ve 8.-9. adalar hakkında bilgim yok oraları oynamadım... artık oralarıda hilesiz oynayın yahu...
banner35
Üye
işte bu ama pc de oynamak lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bİ DE TELDEN SAVESİ OLAN VARSA YOLLARSA MEMNUN OLURUM MADEN PCDE OYNAYAMIYOM BEN DE TELDE OYNARIM DİMİ
Consul9
Üye
yaw çokda dert etmeyin ben ligi bitirdim bi tane mağaraya soktular beniraicu doluydu ya flash itemide saçma bi poke deydif ve ben onu lazım olmaz die depolamıştım pcye walla dahada mağaradan çıkamadım
banner35
Üye
yav bunca emeğe yazıl olcak ondan yani yoksa bilseydim baştan oynardım neyse ben birkaç arkadaşla konuşiyim uzantıları hallederse size de yollarım illa telde oynamak zorunda kalmayız
hellboy1994
Üye
abi telde nasıl oynanıyo paylaş sanıza o programı...
Onun içinGameshark lazım kardeşim yani pc den oynıyacaksın. Bu oyunun pc versiyonu hakkında bilgim yok.
banner35
Üye
arkadaşlar pcde ligi geçtikten sonra oyu bitiyor diyo yani adalara gidemiyorsunuz pcde adalara giden varsa nasıl gittiğini yazsın
--------------- Ekleme ---------------
lütfen....
Consul9
Üye
eğer elinde save dosyası warsa kaydetme sana bir gba emulator bulalım cepten devam et oyuna
banner35
Üye
bulursan çok sevinirim saol
bi de oyunu oynamak için nokia veya samsung vb. farketmiyor dimi?
ayrıca telefona yüklemek için pokemonun linki varsa yollar mısınız bendeki pcde olduğu için açamıyorum uzantıları farklı
qarty
Üye
cut ı nasıl bulucaz
Salih Baba™
Üye
yaw arkadaşım konuda yazıyor yani okumayada eriniyorsunuz ya hayret vallaha...
Biraz aşağı inerseniz Vermilion City gelirsiniz.
Rival i yendikten sonra merdivenden üst kata çıkın.Kaptan ile konuşun.Size HM01 yani aradığımız şeyi Cut u verecek.Şimdi tekrar aşağı inin.İsterseniz gemiyi terk edin.İsterseniz sol taraftaki merdivenlerden çıkarak güvertede ki eğitmenlerle savaşın.Böylece pokemonlarınız daha da güçlenir
banner35
Üye
arkadşalr benim için hale tel save bulamadınız mı?
Salih Baba™
Üye
banner arkadaşım oyunun linki konuda ilk sayfada mevcut... save dosyası bende mevcut değil ama olan varsa paylaşabilir.
banner35
Üye
her telin ayrı bir programı var bu link sadece pcde oluyor denedim telde olmuyo
Salih Baba™
Üye
Nasıl yaw ben o linki telimde denedim ve oynadım... Sadece o oyunu değil bir de vbg kurup yapacaksın...
banner35
Üye
tel farketmiyor mu eğer farketmiyorsa demek ki mesela senin saveyi bana atsan olur
olmaz mı?