Ben Pc den hiç denemedim yaw....Zaten bilgisayarda oynuyorum gamesharkı detaylı anlatırsan cok makbule gecer programmı şifre mi hic bir sey bilmiyorum ama o adalara gitmek istiyorumbirde o dediğim yere nasıl giricem biliyomusun

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar bu adreste nasıl çıkacağınızın haritası var 1. kattaki merdivenden 2. kata inin ilk düğmeye taşı götürün sonra "B" merdiveninden 3. kata inin sonra "C" merdiveni tarafındaki düğmeye kayayı götürün ama "C" den inmeyin sonra o tepedeki engel kalkacak orda ilerde bi siyah nokta var o noktaya itin kayayı ordan sizde atlayın 2. kattaki düğmeye götürün kayayı ve "D" merdiveninden inin "E" merdivenine gidin ordan gidince çıkışı bulacaksınız önce linki açın sonra bu anlattıklarımı anlarsınız yardımcı olabildiysem ne mutlu![]()

Dişleri Safari yapılan yerin en sonunda...İşte Burda:Ya ben o strengh itemini veren yaşlı adamın dişlerini bulamadım yes e tıklıyorum birşey vermiyor yardımdı olursanız sevinirim![]()
Onu bende çözememiştim yaw....ya beyler bu kaya bulmacası nasıl çözülüyor bi türlü çözemedim
--------------- Ekleme ---------------
biri anlatabilirmi lütfen
ya gözünüzü seviyim biri bana bu kaya bulmacasının çözümünü anlatsın daha doğrusu amacın ne olduğunu çünkü oraya giriyom hiç bi taş hareketde etmiyo

strength diye item var onu pokemonuna veriyorsun ve kullan diyorsun...ya gözünüzü seviyim biri bana bu kaya bulmacasının çözümünü anlatsın daha doğrusu amacın ne olduğunu çünkü oraya giriyom hiç bi taş hareketde etmiyo
(not:her pokemona veremezsin)