PISHTI v2.5 İÇİN BEKLENTİLERİNİZ!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Emre Bey'le görüştüm.
Şu an internetinde sorun varmış sanırım.
Dolayısıyla veritabanında herhangi bir bakım da olmayabilir.
İnterneti gelince ilgilenecektir muhtemelen. :oke:

komando04

komando04

Üye
Emre Bey'le görüştüm.
Şu an internetinde sorun varmış sanırım.
Dolayısıyla veritabanında herhangi bir bakım da olmayabilir.
İnterneti gelince ilgilenecektir muhtemelen. :oke:

çok teşekkürler abi sağolasın

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Gece bir kaç şeye baktım, inan44 adlı kullanıcı neredeyse tüm görevleri bitirmiş. Olağan bir skor gibi gözüküyor ancak emin olabilmek için log sistemi geliştiriyoruz. Bir takım radikal karar alınacak. Haberdar edeceğim sizleri.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gece bir kaç şeye baktım, inan44 adlı kullanıcı neredeyse tüm görevleri bitirmiş. Olağan bir skor gibi gözüküyor ancak emin olabilmek için log sistemi geliştiriyoruz. Bir takım radikal karar alınacak. Haberdar edeceğim sizleri.

Tüm görevleri bitirmesi sorun değil de, burada benim aklıma takılan yarım günde bütün görevleri nasıl bitirebilir?
Öyle ki gerçekten çok uzun soluklu veya çok zor denk gelecek görevler de var.
İşin bir diğer ilginç yanı o yarım günlük performansından beri 1 puan bile ilerlememesi. :hmmm
2 gündür tık yok.

Neyse sorun değil, sağlık olsun.

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu çok sorun oldu. Görevler baştan tekrar gözden geçirilecek.

Testlerde yaklaşık 3.5 saatte toplamda kazanılan Q-K-J ve As görevleri hariç hepsini yaptık. Olağan bir durum olduğunu önceden de belirttim. Ancak olağan olmayan sizin belirttiğiniz bir kaç görev var ve dün gece bir şey yakaladım sanırım. Kontrol edilecek. Zaman tanıyın lütfen.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
komando04

komando04

Üye
valla güncelleme Bi an önce gelsin çünkü görev puanlarımı alıyorum ama geçmiyor sisteme anlamadım neden böyle oluyor ve hata gözükmüyor

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Hataları görebilmek adına test amaçlı oyun kuruldu.

Ayrıca oyunlara Update geldi, birkaç saate Store'da belirir.

komando04

komando04

Üye
Emre bey hayırlı geceler,oyunun yeni güncellemesini kurdum ve eski hatalardan sadece görev puanlarını eklemiyor bunu fark ettim.

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Emre bey hayırlı geceler,oyunun yeni güncellemesini kurdum ve eski hatalardan sadece görev puanlarını eklemiyor bunu fark ettim.

Son güncelleme ile bir çok hata düzeltildi, bir çok yenilik eklendi. Ancak görevlerde hala bir sorun var ve yakın zamanda tespit edilecek inşallah.

komando04

komando04

Üye
Son güncelleme ile bir çok hata düzeltildi, bir çok yenilik eklendi. Ancak görevlerde hala bir sorun var ve yakın zamanda tespit edilecek inşallah.

teşekkürler emre bey evet görevler sorunlu,ben yenilik olarak ücretli sürümü alanları ayrı bir renkle gösteriliyor.diğer yeniliklerden bahsedebilirmisiniz size zahmet,bide test ne kadar sürecek acaba

- - - Eklendi - - -

teşekkürler emre bey evet görevler sorunlu,ben yenilik olarak ücretli sürümü alanları ayrı bir renkle gösteriliyor.diğer yeniliklerden bahsedebilirmisiniz size zahmet,bide test ne kadar sürecek acaba

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Size tam bir cevap verebilmem için eve geçip görmeme lazım, akşam cevap vereceğim :)

narnia16

narnia16

Üye
Emre bey bende uygulamayı satın almıştım ama sıralamada ismim beyaz yazıyor :allalla:

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar, ilk kayıt olduğunuzda ücretsiz versiyonda mıydınız?

narnia16

narnia16

Üye
Hayır sonradan satın aldım.

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Bunu sormuştum zaten :) Tamamdır halledeceğim.

- - - Eklendi - - -

tamamdır

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Çok büyük bir açık şu an itibari ile kapatıldı.

Üst Alt