bulutsuzgece
Üye
Gecelerin playerı![]()
Maskeli Piştici

Gecelerin playerı![]()

Teşekkürler hepsinize. Piştiye şimdilik ara veriyorum. Artık yenilik yok ^^. Ancak isteklerinizi benimle her an paylaşabilirsiniz.
![]()
Bir yandan Akbank bir yandan PassaparolaTeşekkürler desteğinizden dolayı. Gerçekten desteğinizi hızımızı, isteğimizi arttırıyor. Sağolun.

Bir yandan Akbank bir yandan PassaparolaTeşekkürler desteğinizden dolayı. Gerçekten desteğinizi hızımızı, isteğimizi arttırıyor. Sağolun.

emre bey cap's internetsiz sürüm güncellemesi gelmedi hala geçen hafta konuştuyduk geçen hafta gelecek diyordunuz![]()
emre bey cap's internetsiz sürüm güncellemesi gelmedi hala geçen hafta konuştuyduk geçen hafta gelecek diyordunuz![]()

Veritabanı yine göçmüş sanırım gece haftalık puanlar sıfırlandıktan sonra.
Kullanıcı adları ve puanlar birbirine girmiş.
Klon nickler ve kayıtsız kullanıcılar oluşmuş![]()

Bir benim bir önerim olacak.
Listelerde sadece ilk 100'ü göstersin:
Diğer sıralamalar da tutulsun ve şu an olduğu gibi özet puan ve sıra bilgileri kısmında kullanıcının kendisine görünsün ancak listeler kısmında sadece ilk 100 gösterilsin.
Misal veriyorum kullanıcı şu an olduğu gibi kendi haftalık, aylık ve genel sıralamasını görecek. Haftalık 20., Aylık 289., Genel 567. sırada. Ancak yana kayıp listelere baktığında sadece ilk 100'er kişiyi görecek.
Böyle bir düzenlemenin uygulamanın arayüz ve listeleme hızına da katkısı olur sanki![]()
Zaten şu an sadece ilk 250 gösteriliyor, tamamı gösterilmiyor. Haftada 2000 kullanıcı oluyor. 100'e çekmemi gerektirecek kadar yavaş mı?
- - - Eklendi - - -
Ayrıca o Kayıtsız kullanıcı klon değil. Kayıtsız Kullanıcı, sisteme üye olmayan kullanıcılar. Hata yok. Siz registered üyesiniz nickiniz var. Onların Nickleri ve rütbeleri yok. Nickleri olmadığı için sistem otomatik olarak Kayıtsız kullanıcı adı veriyor.
Ayrıca 1 kerede o kadar puan olması zor değil. Görevlerle yapılabiliyor ancak tabii ki bir süre sonra görevler bitecek ve gerçek kullanıcı kalitesi ortaya çıkacak.
Akşam kontrol edeceğim, bahsedilen hataları. Mail ile bana hataları ayrıntılı bir şekilde iletebilirseniz sevinirim.