erengelebek
Üye
[B]arşivimden 200 uygulama ve oyun[/B]
hergün tek tek açıklamalarıyla bir miktar eklicem.
UYGULAMALAR
Panoramatic_3.0
panoromik fotoğraf çekmenizi sağlar
mercury-v2.2
tam ekran kullanılabilen bir web browser görece safariden hızlı
2.2.1_blower_1.0
iphone hoparlöründen hava üflemesini sağlayan bir uygulama, az üflüyor ama yinede üflüyor( vay be iphone da budamı var dedirtecekbir uygulama)
internet_radio_box_v1_4_1
internetten radio dinlemeye yarayan uygulama
3.1_ivideocamera_1.2
iphone video çekmenizi sağlıyor
pushmail-v2.0
bütün mail adreslerinize tek uygulamayla girmenizi sağlar
battery_magic_pro-v2.2
pilinizin % desini ve konuşma,oyun,wi-fi,3G vs ile ne kadar saat çalışabilceğini gösteren uygulama
msnmobile
adı üstünde msn uygulaması bence çok güzel
gps_9.3.
GPS uygulaması
Pano-v3.2
panoramik fotoğraf çeken diğer bir uygulama
im3.6.ipa
msn uygulaması kullanışlı
quickoffice-v3.0.0.ipa
office dosyalarını açabilmenizi ve yeni office dosyaları oluşturabilmenizi sağlayan çok kullandığım bir uygulama
Photogene v2.1.0
çok güzel fotoğraf çekebilceğiniz camera uygulaması
Hornymeter 1.0
azgınlık ölçer diye bir uygulama ama ihtiyacım olmadığı için denemedim
Sudoku 1.5.*******
sudoku hastaları için güzel bir uygulama
AIM v2.0.1
3G ve wi-fi ile msjlaşmanızı sağlayan bir network(messenger facebook twitter tarzı)
FML 1
hayatınızda olan yada yaptığınız boktan* şeyleri yazıp paylaşıyorsunuz (F**k my life)
Facebook 1
bildiğimiz facebook
iTiePremium-v1.2
çeşitli şekillerde kravat bağlanmasını gösteren çok güzel bir uygulama
Layers-v1.1
çeşitli resimler yapıp üst üstü getirebiliyorsunuz çok eğlenceli biraz beceri isteyen bir uygulama
Holograms 1.0
şimdi denedim hologram uygulaması küçük dilinizi yutabilirsiniz 3D hologram görüntüsü var içinde 3 adet resim var ekleme yapılabiliyor isterseniz çekebiliyorsunuz isterseniz var olan bir resmi yapabiliyorsunuz 3D gözlük için efekt ekliyor resimlere çok uçuk bişey özellikle karanlıkta bildiğiniz avatar gibi 3D yaaww
Flash Drive 1.1
wi-fi ile telefonunuzu flash bellek olarak kullanmaya yarayan uygulama[/COLOR]
iPhone-Ringtone-Maker
ringtone yapabilmenizi sağlayan bir uygulama
ToneBoard(1.0)
küçük karelere tıklayarak resim çizebileceğiniz uygulama
AccuWeather.ipa
havadurumu uygulaması giriş ekranınızda durabiliyor görüntü olarak güzel
Lose It! 1.2.ipa
güzel bir diet uygulaması benim şiddetle ihtiyacım var yiyeceklerin kalorilerini gösteriyor hesaplamanızı sağlıyor amerikada bir kişinin 2 yılda sadece kalori hesabı ile 60 kg verdiğini okumuştum...
Carpenter-v1.71-Gooze.ipa
açı eğim hesaplamaya yarayan uygulama
21-iFitness v9.3
fitness uygulaması
Coin_Flip-v1.8.1
yazı tura atma uygulaması
Q20 Mind Reader
zeka testi uygulaması
The Moron Test
eğlenceli bir zeka testi basit sadece eğlenceli
Drink & Cocktail Pro
içecek ve kokteyl hazırlama uygulaması
Genius.ipa
itunes daki genius uygulmasının telefon versiyonu
GuitarTuner v1.0
gitar akort uygulaması
CopyTrans Suite
telefonunuzdan dosya ve resimleri kolayca aktarabilme, iphone un tam bir klonunu oluşturarak backup yapma gibi bir çok özelliğe yarayan bir uygulama
Trapped
kamera resim uygulması
Colony (v1.0.3)
çektiniz resimlere (çekerken) flash ve uzay dili gibi yada eski astek diline benzer şekiller ekliyor orjinalde varmış gibi kaliteli eklemeler yapıyor
ColorSplash v1.3
siyah beyaz fotoğraflar çekerken bazı nesneleri veya renklerin kalmasını sağlayabiliyorsunuz, mesela tüm fotoğraf siyah beyazken üzerinizdeki t-shirt renkli görünebiliyor
1001 Ringtones 50 Off
adı üzerinde 1001 zil sesi içeren uygulama
hypnosis
hipnoz uygulması bende işe yaramadı ama zaten normal hipnozda herkeste işe yaramıyor denemekte fayda var sigarayı bırakma zayıflama falan gibi içerikleri var
cameraFlash v2.8
akşam üstü veya loş ışıkta çektiğiniz fotoğrafları sonradan flashla çekilmiş gibi aydınlatıyor, çok karanlıkta çekilenleri bozuyor ama birazcık aydınlansa çok iyi olacak dediğiniz fotoğraflarda oldukça güzel flash miktarı ayarlanabiliyor.
iDownload v1.2.2
url veya link girerek iphone dan download yapabilceğiniz bir uygulama mesela bu uygulamalı indirebilirsiniz
Pacemeter
en sevidiğim uygulamalardan bir tanesi, adım sayar, uygulmayı sabah çalıştırıp akşam yatmadan bakabiliyorsunuz, attığınız adımları sayıyor, bir insan günde ortalama 12000 adım atması gerekiyor buna tamamlamak sağlık açısından çok iyi olduğu için ayrıca adımsayar almaya gerek kalmıyor
pdf reader 2.2.1
pdf dosyalarını okumanızı sağlıyor, işe yaramayacak gibi duruyor fakat bir çok arkadaşımız benim gibi bookshelf e türkçe ya da istediğimiz kitapları atamamızdan şikayetçi, internette pdf şeklinde e-book lar var veya elinizdekileri e-book a çevirip pdf olarak iphone dan okuyabilirsiniz,özellikle benim gibi mühendsilik ve benzeri okullar okuyanların pdf kitaplarını okulda ve heryerde ellerinin altında tutabilip okyabilcekleri bir uygulama
shazam v1.5.3
shazam v6.2
meşhur shazam uygulmaları bazı arkadaşlarda bütün versiyonlar çalışmıyor bu ikisi farklı versiyonlar, bir mekanda ya da tv de bir ortamda beğendiğiniz bir müzik çalıyor fakat adını bilmiyorsunuz, hemen shazamı açıyorsunuz dinletiyorsunuz wi-fi veya 3G bağlantısıyla size şarkının adını ve söyleyeni buluyor, çok eski türkçe parçalar ve arabesk parçaların bazılarını bulamadığı oluyor, ama yabancılarda şu anda bende %100 oranda buldu.
superCamera v1.1
bence iphone da mutlaka bulunması gereken bir kamera uygulması, zoom,aydınlatma, sahne ekleme,süreli çekim,çoklu çekim gibi bir çok özelliği tek başına barındıran bir uygulama
twitter pro
iphone twitter uygulmasının craked li hali
wifiTrak v2.6
wi-fi ağlarını bulmakta zorlanıyorsanız, yada bulduğunuza bağlanamıyorsanız tam size göre bir uygulama,çok uzkataki zayf bağlantıları dahi bulup bağlanabiliyor.
wiki mobile
wikipedia uygulaması, ben özellikle derste hoca bişey sorduğunda ve kimsenin bilemediği zamanlarda açıp hemen bakıyorum, güzel bir uygulama
translator
otomatik metin çeviri uygulması internet bağlantısını kullanıyor, bence güzel bir uygulama ama ingilizce bilen için biraz garip geliyor çevirileri motor çeviri olduğu için çok iyi değil, ama hiç anlamıyorum ya da az anlıyorum diyenler için çok kullanışlı ve güzel
battry go
bataryanızın mevcut durumu hakkında veren diğer bir uygulama,unutulmamalıdırki bu tip uygulamalar bataryanızın yeni oluşuna göre süre bildirmektedi yada içinde bulunan bataryanızın mevcut durumu yani performansını düşürmelisiniz mesela yeni aldığınız bir telefonun bataryası %98 lerde performans ile çalışırken 100 şarjdan sonra %80 e düşmektedir bunu göz önüne alarak düşündüğünüzde 1-2 yıldır kullandığınız telefonun bataryası %50-60 performansa sahiptir
Airphones
wi-fi ile bilgisayarınızdan herhangi bir müziği iphone da dinleyebiliyorsunuz. güzel bir işlevi var ama bilgisayarda dinleyebilecekken neden iphone a aktarılır onu düşünmedim ama mutlaka birinin işine yarayacaktır.
bookshelf
dünya klasiklerini barındıran kitap rafı sahibi oluyorsunuz, ingilizce kitapları okuyabildiğiniz bir uygulama
camera zoom
convert any
convert the unit calculator
converter rubik cube
birçok şeyi,matematiksel birimleri,rubik küp için çeviri uygulamaları
craigs mobile list
telefon rehberinizdeki kişileri sınıflandırma işlevi görüyor, arkadaşlar, iş arkadaşları, ailem, gibi
drinks
içtiğiniz içkinin miktarı ve cinsine göre promilini söyleyen uygulama(alkollüyken araba kullanmayalım her ne kadar düşük promile de sahip olsak yinede trafiğe çıkmayalım)
DVD dashboard
dvd koleksiyonlarınızın listesini yapabilceğiniz bir uygulama , ama ben iphone uygulamalarının listesini tutuyorum, örneğin bir uygulamaya rastladığımda listemede olup olmadığını kontrol etmeden indirmiyorum
Emoji Icons
msndeki gibi küçük gülücüklere sahip oluyorsunuz (önemli not: bazı arkadaşların sisteminde kararsızlığa yol açmış belki bu uygulamadan kaynaklanmıyordur ama yinede dikkatli olmakta fayda var bende 2G 8gb ve 3G 8gb de bir sorun çıkartmadı 3.1.2 versiyonda)
Epic fail steve jobs
komik bir uygulama steve jobsa karşı eleştirel
FTP on to go
Graphcalc
grafik çizme uygulaması, sınavda kullanmanız için değil
İekolizer
adına münhasır bir uygulama
Locator
GPS uygulaması
nothing apullo
app store cydia gibi uygulama uygulaması
oceanus
alternatif web browser, sekmeler halinde birden fazla sayfa açabiliyorsunuz(explorer ve safari gibi)
pandora box
free ve paralı uygulamaların bulunduğu uygulama
Revolver
silah uygulması tıpkı çakmak uygulması gibi
Tangrams
kağıt katlama sanatını öğreten kağıtları katlayarak bir çok şey yapabileceğiniz bir uygulama
text from last night
önceki geceki anılarınızdan utandırıcı yada komik olanları paylaşıyorsunuz, kimin gönderdiği belli olmadığı için sırlarınızı anlatıyorsunuz,ayrıca diğerlerininkinde okuyabiliyorsunuz
TVshows
dizilerin ve filmlerin trailer larını müzik videoları izleyebileceğiniz uygulama
video store 1.0
güzel videolar izleyip satın alabilceğiniz yada free olanları indirebilip izleyebilceğiniz bir uygulama
wallpapers
win Admin
iphone dan pc nizi yönetebileğiniz bir uygulama
zillow
GPS uygulaması
APPZILLA-v1.0
içinde hazır kurulu 52 adet uygulama olan bir uygulama motoru,camera,pil,ışık,saat,yazı-tura,desibel ölçer,resim çizim,mors alfabesi,fake call(ki en çok hoşuma gideni belirlediğiniz saatte siza arama geliyor gibi istediğiniz numaradan aranıyor gibi yapan bir uyguylama.) ve diğer uygulamaları içeriyor
ReversiPlus
iphone hack,unlocked ile ilgili bir uygulama, deneyemedim
OYUNLAR
surf prodigy v1.0
sörf oyunu
skyracer-v2.1
uçakla istenilen karelerin içinden geçmeniz gerekiyor
archery1.0.ipa
okçuluk oyunu
Ants Realm1.0
telefonunuzu mercek gibi sağa sola öne arkaya yatırarak doğru açıyla güneşten gelen ışıkla karıncaları sizin kurabiyenizi yemeden yakmaya çlışıyorsunuz.
snowboard-v2.5
snowboard oyunu
BattleBlaster_1.1
aynı anda 2 kişi oynayabileceğiniz savaş oyunu
Dactyl
onlar patlamadan önce ne kadar bombayı dokunarak etkisiz hale getirebileceksiniz
TowerSmash-v1.5
kule yapma ve yıkma ounu
Dots Free 1.23
kutucukların doldurulması
Happy Lines1.1 *******
yüz ifaderini bir araya getirme
Labyrinth-v1.6.0
bilyeyi labirentten deliklere düşümeden geçirin ve sonraki level e geçin
Domino Touch v1.1
domino oyunu(kahveler de oynanandan devrilen domino taşlarından değil)
Robo 1.1.2
robotla ilgili bir oyun henüz oynayamadım
Fast and Furious The Game 0.3.5
hızlı ve öfkeli araba yarışı
needforspeedshift1.0.0.part1.rar
needforspeedshift1.0.0.part2.rar
needforspeedshift1.0.0.part3.rar
NFS shift muhteşem araba yarışı
nfsu-v1.1.28.part1.rar
nfsu-v1.1.28.part2.rar
NFS undergraund NFS serisinin diğer güzel bir araba yarış oyunu
nba_live-v10.1.18.part1.rar
nba_live-v10.1.18.part2.rar
sezon bitene kadar elimden bırakmadım foul atışlarınızı iphonunuzu top gibi atarak yapıyorsunuz(telefonu elinizden bırakmadan tabiki)
2.0_xplane_9.5
bu da defalarca oynadığım süper bir uçak simülatörü çok eğlenceli ve zevkli
Binary Game 2.0-DsurioN.ipa
her round da hedef sayıya ulaşmak için verilen sayılardan hangilerini toplamanız seçmeniz gerektiğini bulduğunuz zeka ve hız oyunu güzel bence
VideoPoker v1.0
poker oyunu
Raging.Thunder
heyecanlı bir araba yarışı
Caissa Chess Pro and Caissa Puzzles
satranç ve puzzle
Pinball Dreams
Tilt oyunu
Frogger (v1.0)
otoyoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışın
geoDefense
ilginç bir savaş oyunu
Putt Putt Golf (v1.02
basit golf oyunu
fifa10
fifa 2010 futlbol
360 games
Xbox ı hepimiz biliriz 360 xbox oyunu
isniper3d-v2.3
dürbünlü tüfek(sniper, kanas) ile verilen görevlerde düşmanı öldürün
ifishing-v2.2
balık tutmayı severmisiniz, haydi balığa
the_sims_3
sims hastaları bu oyunla telefonu eskitecekler, bir insan yada ailenin hayatını simüle eden oyun
Sallys Spa
masaj merkezini yönetin beklenen parayı kazanın, tipik gameboy oyunu
StoneLoops_of_Jurassica
facebook da saatler harcanan gözde bir oyun top atışlarıyla aynı renkteki topları vurup patlatın, dikkat edin toplar yaklaşıyor
Cartoon Wars
küçük karakterlerle yapılan savaş oyunu
Rising.Blocks.v1.0
değişik bir tetris (brick game) oyunu
Racer-v1.0
dokunarak otobanda arabaları sollayın,nfs gibi grafiği yok ama ondan daha eğlenceli bence,videoyu izlerseniz ne demek istediğimi anlicaksınız
Enigmo-v1.2
anlatamıyorum değişik bir oyun böle topla değişik bişeyler fırlatıp ordan çarptırıp falan...
Tribal Trouble v1.0
populus gibi red aleart gibi eğlenceli bir oyun, normal fiyatı 30$ çok deneyemedim ama demekki güzel bir oyun
TicTacTouch-v2.6.2
XOX ya da bizim deyimimize SOS oyunu
Ragdoll Blast
hedefleri vurma oyunu
UYGULAMALAR
Panoramatic_3.0
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
panoromik fotoğraf çekmenizi sağlar
mercury-v2.2
tam ekran kullanılabilen bir web browser görece safariden hızlı
2.2.1_blower_1.0
iphone hoparlöründen hava üflemesini sağlayan bir uygulama, az üflüyor ama yinede üflüyor( vay be iphone da budamı var dedirtecekbir uygulama)
internet_radio_box_v1_4_1
internetten radio dinlemeye yarayan uygulama
3.1_ivideocamera_1.2
iphone video çekmenizi sağlıyor
pushmail-v2.0
bütün mail adreslerinize tek uygulamayla girmenizi sağlar
battery_magic_pro-v2.2
pilinizin % desini ve konuşma,oyun,wi-fi,3G vs ile ne kadar saat çalışabilceğini gösteren uygulama
msnmobile
adı üstünde msn uygulaması bence çok güzel
gps_9.3.
GPS uygulaması
Pano-v3.2
panoramik fotoğraf çeken diğer bir uygulama
im3.6.ipa
msn uygulaması kullanışlı
quickoffice-v3.0.0.ipa
office dosyalarını açabilmenizi ve yeni office dosyaları oluşturabilmenizi sağlayan çok kullandığım bir uygulama
Photogene v2.1.0
çok güzel fotoğraf çekebilceğiniz camera uygulaması
Hornymeter 1.0
azgınlık ölçer diye bir uygulama ama ihtiyacım olmadığı için denemedim
Sudoku 1.5.*******
sudoku hastaları için güzel bir uygulama
AIM v2.0.1
3G ve wi-fi ile msjlaşmanızı sağlayan bir network(messenger facebook twitter tarzı)
FML 1
hayatınızda olan yada yaptığınız boktan* şeyleri yazıp paylaşıyorsunuz (F**k my life)
Facebook 1
bildiğimiz facebook
iTiePremium-v1.2
çeşitli şekillerde kravat bağlanmasını gösteren çok güzel bir uygulama
Layers-v1.1
çeşitli resimler yapıp üst üstü getirebiliyorsunuz çok eğlenceli biraz beceri isteyen bir uygulama
Holograms 1.0
şimdi denedim hologram uygulaması küçük dilinizi yutabilirsiniz 3D hologram görüntüsü var içinde 3 adet resim var ekleme yapılabiliyor isterseniz çekebiliyorsunuz isterseniz var olan bir resmi yapabiliyorsunuz 3D gözlük için efekt ekliyor resimlere çok uçuk bişey özellikle karanlıkta bildiğiniz avatar gibi 3D yaaww
Flash Drive 1.1
wi-fi ile telefonunuzu flash bellek olarak kullanmaya yarayan uygulama[/COLOR]
iPhone-Ringtone-Maker
ringtone yapabilmenizi sağlayan bir uygulama
ToneBoard(1.0)
küçük karelere tıklayarak resim çizebileceğiniz uygulama
AccuWeather.ipa
havadurumu uygulaması giriş ekranınızda durabiliyor görüntü olarak güzel
Lose It! 1.2.ipa
güzel bir diet uygulaması benim şiddetle ihtiyacım var yiyeceklerin kalorilerini gösteriyor hesaplamanızı sağlıyor amerikada bir kişinin 2 yılda sadece kalori hesabı ile 60 kg verdiğini okumuştum...
Carpenter-v1.71-Gooze.ipa
açı eğim hesaplamaya yarayan uygulama
21-iFitness v9.3
fitness uygulaması
Coin_Flip-v1.8.1
yazı tura atma uygulaması
Q20 Mind Reader
zeka testi uygulaması
The Moron Test
eğlenceli bir zeka testi basit sadece eğlenceli
Drink & Cocktail Pro
içecek ve kokteyl hazırlama uygulaması
Genius.ipa
itunes daki genius uygulmasının telefon versiyonu
GuitarTuner v1.0
gitar akort uygulaması
CopyTrans Suite
telefonunuzdan dosya ve resimleri kolayca aktarabilme, iphone un tam bir klonunu oluşturarak backup yapma gibi bir çok özelliğe yarayan bir uygulama
Trapped
kamera resim uygulması
Colony (v1.0.3)
çektiniz resimlere (çekerken) flash ve uzay dili gibi yada eski astek diline benzer şekiller ekliyor orjinalde varmış gibi kaliteli eklemeler yapıyor
ColorSplash v1.3
siyah beyaz fotoğraflar çekerken bazı nesneleri veya renklerin kalmasını sağlayabiliyorsunuz, mesela tüm fotoğraf siyah beyazken üzerinizdeki t-shirt renkli görünebiliyor
1001 Ringtones 50 Off
adı üzerinde 1001 zil sesi içeren uygulama
hypnosis
hipnoz uygulması bende işe yaramadı ama zaten normal hipnozda herkeste işe yaramıyor denemekte fayda var sigarayı bırakma zayıflama falan gibi içerikleri var
cameraFlash v2.8
akşam üstü veya loş ışıkta çektiğiniz fotoğrafları sonradan flashla çekilmiş gibi aydınlatıyor, çok karanlıkta çekilenleri bozuyor ama birazcık aydınlansa çok iyi olacak dediğiniz fotoğraflarda oldukça güzel flash miktarı ayarlanabiliyor.
iDownload v1.2.2
url veya link girerek iphone dan download yapabilceğiniz bir uygulama mesela bu uygulamalı indirebilirsiniz
Pacemeter
en sevidiğim uygulamalardan bir tanesi, adım sayar, uygulmayı sabah çalıştırıp akşam yatmadan bakabiliyorsunuz, attığınız adımları sayıyor, bir insan günde ortalama 12000 adım atması gerekiyor buna tamamlamak sağlık açısından çok iyi olduğu için ayrıca adımsayar almaya gerek kalmıyor
pdf reader 2.2.1
pdf dosyalarını okumanızı sağlıyor, işe yaramayacak gibi duruyor fakat bir çok arkadaşımız benim gibi bookshelf e türkçe ya da istediğimiz kitapları atamamızdan şikayetçi, internette pdf şeklinde e-book lar var veya elinizdekileri e-book a çevirip pdf olarak iphone dan okuyabilirsiniz,özellikle benim gibi mühendsilik ve benzeri okullar okuyanların pdf kitaplarını okulda ve heryerde ellerinin altında tutabilip okyabilcekleri bir uygulama
shazam v1.5.3
shazam v6.2
meşhur shazam uygulmaları bazı arkadaşlarda bütün versiyonlar çalışmıyor bu ikisi farklı versiyonlar, bir mekanda ya da tv de bir ortamda beğendiğiniz bir müzik çalıyor fakat adını bilmiyorsunuz, hemen shazamı açıyorsunuz dinletiyorsunuz wi-fi veya 3G bağlantısıyla size şarkının adını ve söyleyeni buluyor, çok eski türkçe parçalar ve arabesk parçaların bazılarını bulamadığı oluyor, ama yabancılarda şu anda bende %100 oranda buldu.
superCamera v1.1
bence iphone da mutlaka bulunması gereken bir kamera uygulması, zoom,aydınlatma, sahne ekleme,süreli çekim,çoklu çekim gibi bir çok özelliği tek başına barındıran bir uygulama
twitter pro
iphone twitter uygulmasının craked li hali
wifiTrak v2.6
wi-fi ağlarını bulmakta zorlanıyorsanız, yada bulduğunuza bağlanamıyorsanız tam size göre bir uygulama,çok uzkataki zayf bağlantıları dahi bulup bağlanabiliyor.
wiki mobile
wikipedia uygulaması, ben özellikle derste hoca bişey sorduğunda ve kimsenin bilemediği zamanlarda açıp hemen bakıyorum, güzel bir uygulama
translator
otomatik metin çeviri uygulması internet bağlantısını kullanıyor, bence güzel bir uygulama ama ingilizce bilen için biraz garip geliyor çevirileri motor çeviri olduğu için çok iyi değil, ama hiç anlamıyorum ya da az anlıyorum diyenler için çok kullanışlı ve güzel
battry go
bataryanızın mevcut durumu hakkında veren diğer bir uygulama,unutulmamalıdırki bu tip uygulamalar bataryanızın yeni oluşuna göre süre bildirmektedi yada içinde bulunan bataryanızın mevcut durumu yani performansını düşürmelisiniz mesela yeni aldığınız bir telefonun bataryası %98 lerde performans ile çalışırken 100 şarjdan sonra %80 e düşmektedir bunu göz önüne alarak düşündüğünüzde 1-2 yıldır kullandığınız telefonun bataryası %50-60 performansa sahiptir
Airphones
wi-fi ile bilgisayarınızdan herhangi bir müziği iphone da dinleyebiliyorsunuz. güzel bir işlevi var ama bilgisayarda dinleyebilecekken neden iphone a aktarılır onu düşünmedim ama mutlaka birinin işine yarayacaktır.
bookshelf
dünya klasiklerini barındıran kitap rafı sahibi oluyorsunuz, ingilizce kitapları okuyabildiğiniz bir uygulama
camera zoom
convert any
convert the unit calculator
converter rubik cube
birçok şeyi,matematiksel birimleri,rubik küp için çeviri uygulamaları
craigs mobile list
telefon rehberinizdeki kişileri sınıflandırma işlevi görüyor, arkadaşlar, iş arkadaşları, ailem, gibi
drinks
içtiğiniz içkinin miktarı ve cinsine göre promilini söyleyen uygulama(alkollüyken araba kullanmayalım her ne kadar düşük promile de sahip olsak yinede trafiğe çıkmayalım)
DVD dashboard
dvd koleksiyonlarınızın listesini yapabilceğiniz bir uygulama , ama ben iphone uygulamalarının listesini tutuyorum, örneğin bir uygulamaya rastladığımda listemede olup olmadığını kontrol etmeden indirmiyorum
Emoji Icons
msndeki gibi küçük gülücüklere sahip oluyorsunuz (önemli not: bazı arkadaşların sisteminde kararsızlığa yol açmış belki bu uygulamadan kaynaklanmıyordur ama yinede dikkatli olmakta fayda var bende 2G 8gb ve 3G 8gb de bir sorun çıkartmadı 3.1.2 versiyonda)
Epic fail steve jobs
komik bir uygulama steve jobsa karşı eleştirel
FTP on to go
Graphcalc
grafik çizme uygulaması, sınavda kullanmanız için değil
İekolizer
adına münhasır bir uygulama
Locator
GPS uygulaması
nothing apullo
app store cydia gibi uygulama uygulaması
oceanus
alternatif web browser, sekmeler halinde birden fazla sayfa açabiliyorsunuz(explorer ve safari gibi)
pandora box
free ve paralı uygulamaların bulunduğu uygulama
Revolver
silah uygulması tıpkı çakmak uygulması gibi
Tangrams
kağıt katlama sanatını öğreten kağıtları katlayarak bir çok şey yapabileceğiniz bir uygulama
text from last night
önceki geceki anılarınızdan utandırıcı yada komik olanları paylaşıyorsunuz, kimin gönderdiği belli olmadığı için sırlarınızı anlatıyorsunuz,ayrıca diğerlerininkinde okuyabiliyorsunuz
TVshows
dizilerin ve filmlerin trailer larını müzik videoları izleyebileceğiniz uygulama
video store 1.0
güzel videolar izleyip satın alabilceğiniz yada free olanları indirebilip izleyebilceğiniz bir uygulama
wallpapers
win Admin
iphone dan pc nizi yönetebileğiniz bir uygulama
zillow
GPS uygulaması
APPZILLA-v1.0
içinde hazır kurulu 52 adet uygulama olan bir uygulama motoru,camera,pil,ışık,saat,yazı-tura,desibel ölçer,resim çizim,mors alfabesi,fake call(ki en çok hoşuma gideni belirlediğiniz saatte siza arama geliyor gibi istediğiniz numaradan aranıyor gibi yapan bir uyguylama.) ve diğer uygulamaları içeriyor
ReversiPlus
iphone hack,unlocked ile ilgili bir uygulama, deneyemedim
OYUNLAR
surf prodigy v1.0
sörf oyunu
skyracer-v2.1
uçakla istenilen karelerin içinden geçmeniz gerekiyor
archery1.0.ipa
okçuluk oyunu
Ants Realm1.0
telefonunuzu mercek gibi sağa sola öne arkaya yatırarak doğru açıyla güneşten gelen ışıkla karıncaları sizin kurabiyenizi yemeden yakmaya çlışıyorsunuz.
snowboard-v2.5
snowboard oyunu
BattleBlaster_1.1
aynı anda 2 kişi oynayabileceğiniz savaş oyunu
Dactyl
onlar patlamadan önce ne kadar bombayı dokunarak etkisiz hale getirebileceksiniz
TowerSmash-v1.5
kule yapma ve yıkma ounu
Dots Free 1.23
kutucukların doldurulması
Happy Lines1.1 *******
yüz ifaderini bir araya getirme
Labyrinth-v1.6.0
bilyeyi labirentten deliklere düşümeden geçirin ve sonraki level e geçin
Domino Touch v1.1
domino oyunu(kahveler de oynanandan devrilen domino taşlarından değil)
Robo 1.1.2
robotla ilgili bir oyun henüz oynayamadım
Fast and Furious The Game 0.3.5
hızlı ve öfkeli araba yarışı
needforspeedshift1.0.0.part1.rar
needforspeedshift1.0.0.part2.rar
needforspeedshift1.0.0.part3.rar
NFS shift muhteşem araba yarışı
nfsu-v1.1.28.part1.rar
nfsu-v1.1.28.part2.rar
NFS undergraund NFS serisinin diğer güzel bir araba yarış oyunu
nba_live-v10.1.18.part1.rar
nba_live-v10.1.18.part2.rar
sezon bitene kadar elimden bırakmadım foul atışlarınızı iphonunuzu top gibi atarak yapıyorsunuz(telefonu elinizden bırakmadan tabiki)
2.0_xplane_9.5
bu da defalarca oynadığım süper bir uçak simülatörü çok eğlenceli ve zevkli
Binary Game 2.0-DsurioN.ipa
her round da hedef sayıya ulaşmak için verilen sayılardan hangilerini toplamanız seçmeniz gerektiğini bulduğunuz zeka ve hız oyunu güzel bence
VideoPoker v1.0
poker oyunu
Raging.Thunder
heyecanlı bir araba yarışı
Caissa Chess Pro and Caissa Puzzles
satranç ve puzzle
Pinball Dreams
Tilt oyunu
Frogger (v1.0)
otoyoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışın
geoDefense
ilginç bir savaş oyunu
Putt Putt Golf (v1.02
basit golf oyunu
fifa10
fifa 2010 futlbol
360 games
Xbox ı hepimiz biliriz 360 xbox oyunu
isniper3d-v2.3
dürbünlü tüfek(sniper, kanas) ile verilen görevlerde düşmanı öldürün
ifishing-v2.2
balık tutmayı severmisiniz, haydi balığa
the_sims_3
sims hastaları bu oyunla telefonu eskitecekler, bir insan yada ailenin hayatını simüle eden oyun
Sallys Spa
masaj merkezini yönetin beklenen parayı kazanın, tipik gameboy oyunu
StoneLoops_of_Jurassica
facebook da saatler harcanan gözde bir oyun top atışlarıyla aynı renkteki topları vurup patlatın, dikkat edin toplar yaklaşıyor
Cartoon Wars
küçük karakterlerle yapılan savaş oyunu
Rising.Blocks.v1.0
değişik bir tetris (brick game) oyunu
Racer-v1.0
dokunarak otobanda arabaları sollayın,nfs gibi grafiği yok ama ondan daha eğlenceli bence,videoyu izlerseniz ne demek istediğimi anlicaksınız
Enigmo-v1.2
anlatamıyorum değişik bir oyun böle topla değişik bişeyler fırlatıp ordan çarptırıp falan...
Tribal Trouble v1.0
populus gibi red aleart gibi eğlenceli bir oyun, normal fiyatı 30$ çok deneyemedim ama demekki güzel bir oyun
TicTacTouch-v2.6.2
XOX ya da bizim deyimimize SOS oyunu
Ragdoll Blast
hedefleri vurma oyunu